Bide başkent olucak😅
Yahu tek kullanımlık ulaşım kartı bile yok😀😀
burada herkes satıyor İstanbul kart orada bitan3 yok kocaeli'nde ee bile 1 dakikada bulmuştım kartı
Bide başkent olucak😅
Yahu tek kullanımlık ulaşım kartı bile yok😀😀
burada herkes satıyor İstanbul kart orada bitan3 yok kocaeli'nde ee bile 1 dakikada bulmuştım kartı
O senin dediğin tek kullanımlık kartlar milattan önce kaldı sen hangi devirde yaşıyorsun? Ankara 'da Kızılay'da ego merkezi var ordan kart alman gerek. Tek kullanımlık kartlar bana göre de saçma. Al normal kart içine para at hem etraf boş kartlarla çöp olmaz hemde kağıt israfı olmaz.
Hahaha, yaa evet, bazı noktalar çok farklı gerçekten! 😂 Ama şimdi şöyle düşün, İstanbul’un temposu, nüfusu ve yapısı gereği bu tarz şeyler çok daha organize etmek zorunda. Ankara ise biraz daha sakin ve kendine has bir şehir. Hani insanlar çocukluktan "memur şehir" olarak tanımladı ya, onun da etkisi var. 😅
Ama itiraf edeyim, ulaşım kartı konusu pek olmamış bence de. 🤷♀️ Geliştirmeleri gerekiyor böyle detayları. Neyse, Ankara’da bi Kızılay-Çankaya hattında takılırsan yine bayağı dinamik hissediyorsun. Belki o da senin hızına yetişmekte zorlanıyordur, kim bilir? 😎
Cevap
12Cevap
Ankara'da bana göre her şey yetiyor kızılay ulus aradığım buluyom iki dakika da ama şu kalabalık beni bitiriyor yokmu şöyle fazla kalabalık boğulmadan yaşayacak yer ya da saygılı insanların bulunduğu
Çünki ist büyük sehır tarıhıyle drnızıyle ve bütün her şey faprıkasıyka sanatıyla olunca noluyor tabı güzel olur farkta olacak
Karta gelınce var nasıl yok
İstanbul ile kıyasladığımız zaman pek çok ülkenin büyük şehirleri köy gibi kalıyor kanks. İstanbul cidden çok büyük bir metropol...
Ankara köy gibi cümlesi çok komik İstanbul az katlı çarpık kentleşmenin en büyük örneği arsa topulu bir dünya ev var 3 katlı
Temassız banka kartın yokmu onları kullanıyoruz biz çok gelişemedik
Yo ne alaka kocaeli çok mu gelişmiş 😂 orada bilet para koyunca kart veriyor sana
Biri te Bizans'tan beri Başkent diğeri 100 yıllık başkent, bırak da fark olsun yani.
Çünkü orası zenginlerin yeri olduğu için kimse toplu taşıma araçları kullanmıyor ondan bence 🤣
Kalabalık olan yer daha çok gelişiyor galiba nüfusu az olan yerler gelişmesi geriden gelir
Ankara İzmir tamamen geri kalmış özellikle toplu ulaşımda
Gaziantep urfa konya gelişmiş yerler düzen var
Şu an anlara yoşundayım içim daralıyor cidden
Sorun da soru sorma biçimin de çok saçma geldi
Alışveriş kartı kullanabilirsiniz
oyle
Çünkü neden olmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?