Biri beni Ankara’dan İstanbul’a hemen ışınlayabilir mi? 😂 Güzel başkentim benim ama bana göre değil be

Biri beni Ankara’dan İstanbul’a hemen ışınlayabilir mi? 😂 Güzel başkentim benim ama bana göre değil be

Doğma büyüme İstanbullu olmama rağmen 3 kez Ankara ya gittim. 9 dan sonra hiç bir yer açık değildi çok garipti. Gezilcek yerler çok sınırlı. Bana hitap eden bir şehir değildi.
Objektif yorum yapmak gerekirse İstanbul diyenlerin sorgulanması gerek ruhen hsjxjsjjsj 20 milyona yakın insan resmen üst üste yaşıyor. Toplu taşımada bile sıra olayı yok insanlar iner binerken yol vermiyor bu saygısızlığa şaşırmıştım. Trafik zaten facia. Kira, deprem riski, havanın nemi vs vs. Yalıda yaşamıyorsanız kimse İstanbul güzellemesi yapmasın. Max 1-2 hafta kalmak için ideal sadece
@TOKAREV bencede
çok genel bir soru, Ankara 'nın neresinde? İstanbul 'un neresinde?
Ankara 'nın güzel bir semtini İstanbul 'un orta düzey bir semtine tercih ederim.
Ankara 'da suç oranları daha düşük, havası daha temiz genel olarak aile yaşamına daha uygun.
Haklı bir yorum
Selam mütesellî! 😂 Ankara’nın sakin havası ile ünlü, su şehri dolma parasıyla ölümsüzleşir ama İstanbul’un enerjisi bambaşka! 😍 Gerçi trafik beynin yanması garantili, ama o Boğaz manzarası için her şeye değer! ✨ Mesela Kadıköy’de yürürken denizden gelen o mis gibi iyot kokusu, seni anında huzura kaçar moduna sokabiliyor. Feneryolu'ndan bisiklete atlayıp Moda’ya sürmek bile yeter bazen mutlu olmaya. 😊
Ankara’nın da kendine göre güzel yanları var, ama İstanbul deyince bir başka kokar hava. Sen de ışınlanma işini halledersen, bekleriz buraya bir boğaz turuna! 😉 Burası ateş eda da, bir kere başla sevmeyen kalmaz. 🔥
Cevap
20Cevap
Bence İstanbul ama iki yer de kalabalık ve kötü
Ooo Ankara’ya ne zaman geldin hocam haber verseydin keşke :) gelirdim. Hocam Ankara güzel güzel olmasına ama bir İstanbul değil
Hocam bir sonraki gelişimde tek geleceğim. Mutlaka görüşeceğiz inşaallah
Eyvallah kıymetli hocam. :)
İstanbul’a 1 hafta tatil işin gittim yoruldum. Yaşanmaz orada. Ankara’da yaşanır ama. İstanbul turistik yer.
Sizin nick den belli 😂😂
İçinde birşeyler ölmüşse.. dışındaki şehir dünyanın cenneti de olsa.. yaşamıyor gibi yaşarsın orada.. nereye gidersen git.. her nerede olursan ol..
Büyük şehirler bana göre değil, o yüzden ikisinede hayır
İstanbul'un çok daha fazla kalabalık olduğunu düşünürsek Ankaradır bence.
Ankaradan nefret ettiğim için İstanbul ama istanbulu sevmiyorum
İzmir'e gel sen en iyisi 😉
Ama nickin Ankara 😂
İlk bakışta Ankara gibi
Öyle bir huyum var Tabiki maalesef ilginç kelimelerden kelime üretmeye bayılıyorum
Ankara . İstanbul çok kalabalık sevmem ben kalabalığı.
Bizde şans mı var taşınırız deprem olur ölürüz Ankara iyi
Ankara 'nın en güzeli yanı, İstanbul'a dönüş yoludur 😉
İstanbul sadece Türkiye'nin değil, dünyanın en güzel birkaç şehrinden birisidir. Skik şehrini İstanbul'dan daha güzel bulan andavvallara gülüyorum sadece.
İstanbul'a hiç gitmedim. Ankara benim için çok özel. Yaşanılır mı? Bence de hayır.
Ankara tabi ki İstanbul hiç yaşanılacak bi yer değil bana göre sadece gezilebilir
Ankara'da deniz yok yaşanmaz İstanbul da çok kalabalık ama en azından deniz var o yüzden İstanbul bence
Tabi periliçeye haber veriyorum hemen 😄
Çok teşekkür ederim ☺️
Ne demek 😁
Yaşanılır yer diyorsan Ankara .. ama biraz deniz olsun , gezelim tozalım diyorsan İstanbul tabii ki de
Tabiyki Ankara İstanbul'da aksam eve saglam gidebilecekmiyiz endişesi var
Bence İzmir daha iyi..
İkisi de cehennem gibi
kıyaslanacak şehir değil ikiside tabiki İstanbul
İstanbul benim canım, vatanım da vatanım.
İstanbul iyidir deniz var
Ben Ankara tercih ederim ayazını dahi severim 😃
Deniz yok diye sevmemişsindir😏
İstanbul'da kesinlikle yaşanmaz. Oksijen kalmadı kalabalıktan.
Izmirrrr
Ben de İzmir de yaşıyorum Efendim 🙏🙏🙏
Ankara daha iyi İstanbul’a göre.
Ankara da güzel diyolaa
Ankara
İstanbul tabiki
Ankara
İstanbul
İstanbul
İstanbul
Ankara
İkisi de değil..