Bende İsveç köylerinin tuvaletini çekerim sonra da bizim köylerin güzelliklerini çekerim sonra objektif paylaşım derim fotoğraf çekerken her iki tarafında güzelliğini al kuytu ev önünü cekmissin tr de İsveç köyü dediğinde hayal. mahsulu mu belli değil
Bizim insanımız da çirkin köylerimiz de... Zeka yok, iç güzelliği yok, kulluk , biat kültürü var.. Sen kul olursan kula sana da böyle köylerde yaşamak kalır. Sana verilenle yetinir bir de üzerine şükredersin.
Valla ben ülkemin bir karış toprağını hiçbir ülkeye değişmem. Köyünden şehrine kadar. Ayrıca o kadar kötü bir ülkeyizde o yüzden bütün ülkeler Türkiyeyi alma peşinde :) :)
kardeş sen google amcaya isviçrenin güzel köyleri türkiyenin çirkin köyleri yazarsan karşına öyle çıkar türkiyenin güzel köyleri yaz da bak , az ülkenizi sevin ya bu kadar mı dışarı aşığısınız, gidin oranın suyunu ekmeğini ye iç. boş boşuna güzel ülkemin havasını tüketmene gerek de yok
Ben onların köye benzediğini hic zannetmiyorum. Ayrıca köyden bahsediyor köylülerden mi? Türk köylü yazmışsın. Köy dediğin bir sürü ev olur herkes birbirini tanır. İç içedir. Köy budur İsveç hic öyle durmuyor.
onların bizim kadar geniş bir kültürü yok. bak bize ege de ayrı şive , doğuda ayrı.. vb. yani isveç kim köpek? türkiyenin hiç bir yerini bir ülkenin 1 karış toprağına değişmem sende vatanını sevmiyorsan başka gözle bakılır. Git isveçde yaşa o zaman.
yanlış bilgi, onlarda da şive var. fakat fazla kültürleri yok. bu iyi birşey olabilir ama. Düşünsene kimse gece 12de sokakta hava ateş ede ede son ses müzikle düğün yapmıyor filan
Mesela kirsal kesimde yasayanla sehirde yasayanlar arasında siveler degisebiliyor. Örnek veriyim Almancada ich ben demektir. Bazi bolgelerde ih diye okunurken bazi bolgelerde iş diye okunur.
eskiden 1917 yıllarında isveç köyleri değil şehirleri bile bizim köylerden kötüydü. Savaş bitince İskandinav Sosyalizmi sayesinde aşırı bir kalkınma planı yaptılar ve başardılar.
Almanyanın köyüne gittim, villalar ve tarlalardan ibaretti. bu resim aslında İsveçin köyü değil, bu resim İsveçin %90'ı. Yani heryeri böyle. İsviçrede böyle. Norveçte.
En İyi Cevaplar