Çok üzgünüm başka çarem yoktu?

Arkadaşlar biz kız arkadaşımla bir arkadaşın evine gittik muhabbet ettik oturduk sonra benim çok kötü tuvaletim geldi belli etmeden girdim yaptım ama klozet tıkandı gitti ama sifon çekince tıkanıyordu 1 dk sonra arkadaşım girdi ev sahibi olan arkadaşımda aşırı azarlayan ve bu konularda asla tahammülü olmayan sürekli yüze vuracak birisi arkadaşım girdi çıktı kapıyı açık unutmuş ev sahibi olan arkadaşım of çok kötü koku geliyor dedi tuvalete doğru gitti bağırmaya başladı klozet şifon çekince tıkanmış diğer arkadaşımın haberi yoktu o çekmiş çıkmış ondan sonra geldi tuvalete en son kim girdi dedi bende pelin girdi dedim peline döndü sen insanmısın nasıl sctn bilmem ne baya saydırdı kız şaşırdı ben yapmadım dedi çok utandı ev sahibinin annesi geldi peline yani ayıp ama herkes giriyor senin gibi pis bırakmıyor heryer bo* lekesi çocuğum utanma yokmu dedi kız çok utandı bozuldu yemin ederim ben yapmadım dedi bana baktı anladı benide ele vermek istemedi ama onlar hiç susmadı en sonunda beni köşeye çekti ben gidiyorum dedi saçmalama nereye dedim vurdu kapıyı gitti onun üstünde kaldı bende çok üzüldüm ama böyle insanlara ben yaptım demeye çok utandım o zavallının üstünde kaldı çok utandı o yüzünün halini görünce içim acıdı çaresizce bakıyordu sizce demelimiydim kendinizi benim yerime koyun
Çok üzgünüm başka çarem yoktu?