Benim yaşım daha lisansı bitirmeye yetmiyor 27 falan olsam neyse derim😂😂 yaşıma göre başarılı biriyim. Evet Niğde adam gibi hastanesi olmadığı için bizi çok ziyaret ederler. Öhöm. Eğer o kadar güveniyorsan kendine gizliden çık da ne yüksek lisansı yaptın görelim. Benim memleketime muhtaç olup gizliden ötmen de ayrı garip yani fazla ezik duruyorsun böyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Dikkatsiz oldukları için
Takıldığın şeye bak.
Sanki her şey süt liman da bir tek bu kaldı.
Sonuç olarak karşımdaki beni anladı mı?
İşlem tamam.
Bir tek bu kaldığı için sinirleniyorum zaten
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Abartıldığı zaman ben de çok sinir oluyorum. Kimse bir şeyleri düzeltip daha iyi olmaya çalışmıyor bu çok acı ya.
Ben de insanları beni sinir ettikleri için değil de aşırı cahil oldukları ve bu cahillikle yaşamamaları gerektiğini düşündüğüm için öldüresim geliyor
Bu şekilde yazan insanlarla sohbet bile etmem
siteye girişte seviye testi yapılmıyor
her mertebeden insan var, sinirlenmeye gerek yok
@sorunluyumvarmi öyle bişey mümkün değil nasıl olalım
Ya sen ne kezosun kaç defa denk geldin kayserililer yobaz diyenler vallahi hakliymis
Niye sen Yozgatlı mısın bu lafı çok duymuşsun anlaşılan 😂
Hayır nigdeliyim ama sen gibi değilim ben yüksek lisans mezunuyum ama sen
Benim yaşım daha lisansı bitirmeye yetmiyor 27 falan olsam neyse derim😂😂 yaşıma göre başarılı biriyim. Evet Niğde adam gibi hastanesi olmadığı için bizi çok ziyaret ederler. Öhöm. Eğer o kadar güveniyorsan kendine gizliden çık da ne yüksek lisansı yaptın görelim. Benim memleketime muhtaç olup gizliden ötmen de ayrı garip yani fazla ezik duruyorsun böyle
Senin memleketine muhtaç olduğumu kim söyledi? Beyin olmayınca laf oluyor :D ben İstanbul dogma büyüme memleketim
Niğde sadece
Ha Kayserililer yobazdir falan diyince ben de sandım bunun çok dendiği bir yerde yaşıyor 😂 evet devam et gizliden sallamaya belki egonu tatmin edersin
Bimliyluum dikkert etmerk gerrykiyyor