Boş vaktimi düşünmemek için değerlendirmek adına neler yapabilirim?

2 senelik ilişkim yoktan yere soğudum dedi ve bitirdi bende bu süreçte güçlü durmak istiyorum, aslında sorulacak bir soru yok ama ben kendimi gerçekten yalnız hissediyorum çünkü ondan başka kimsem yoktu bir çok şey yaşadık hayatımda ki yeri apayrı gerçekten sanki ayrıldık gibi değilde ölmüş gibi hissediyorum ve bana çok net oldu bitirmek istediğine dair bende umut bırakmadı diyebilirim. Ona bir çok konuda çok güçsüz göründüm çünkü her şeyimi açmıştım tüm dertlerimi ailemi güzel hissetmediğim de bile söylerdim söylememek gerekiyormuş tabi bunu öğrendim bende çözebileceği bir gizem bırakmadım çok özlüyorum ama arayıp yazdığımda bana her şeyi silmek istediğini söylüyor bilmiyorum canımı sıkmıyor değil bir çok hayalim vardı onunla ilişkiye dair çokça emek yani ne yalan söyleyeyim üzülüyorum sizce güçlü ve vasıflı biri olmak için ne yapabilirim nasıl kendimi geliştirebilirim nasıl yeni şeyler öğrenebilirim neler olabilir bunlar kendimde bir kültür oluşturmak istiyorum ve biraz kendimden bahsedeyim size şu an 2 yıllık bir bölümde 2. sınıf öğrencisiyim henüz ayaklarımın üzerinde durmuyorum ingilizce sertifikam var dile yatkınlığım var aynı zamanda modelim şu an ünlü bilim adamı ve düşünürlerin biyografisini okuyorum evde spor yapıyorum okul derslerime çalışıyorum ama bunlar bana yeterli gelmiyor bir şeyler yapmak istiyorum bir şeyler öğrenmek bir şeyler başarmak istiyorum çünkü boş vaktim fazla bu vakitlerde düşündükçe ağlıyorum ve inanın çok özlüyorum ve kendimi erkek arkadaşıma odaklamış olduğumdan hiç arkadaşım yok bana önerebileceğiniz şeyler neler ben durumla nasıl başa çıkabilirim aynı zamanda sosyal medya kullanmıyorum hiçbir şekilde açmak veya kullanmak yeni birileriyle tanışıp vakit geçirmek bana katabilecekleri bir şeyler olmadığını düşündüğüm gırgır yapmak içinde kimseye vaktim yok açıkçası aynı zamanda maddiyat konusunda sıkıntılıyım yani enstrüman veya müzik öğrenmek isterdim ama bütçem yok. bana öneri ve tavsiyeleriniz nelerdir merakla bekliyorum
Boş vaktimi düşünmemek için değerlendirmek adına neler yapabilirim?