Çok yanlızım arkadaşlarım çalışıyor buluşamıyoruz tüm gün evdeyim ne yapabilirim sizce vakit geçsin diye ;(
(Abazalar yazmazsa sevinirim, tanişalim benle konuş vs)
(Abazalar yazmazsa sevinirim, tanişalim benle konuş vs)
Bu zamanı bir fırsat olarak gör bence daha çok kendini tanımaya iç dünyana dönme fırsatı kendini geliştirme fırsatı kısacası kitap okuyabilirsin, dil öğrenebilirsin ya da yaptığın birşeyin üzerine birşeyler katıp daha da iyisini yapabilirsin yani bende aynı durumdayım ama fırsat olduğunu düşünüp dilimi geliştirmeye çalışıyorum kendime vakit ayırıyorum bazen alişverişe çıkmak iyi geliyor bazen film izlemek sadece tek bir şey için kendini şartlama
Tamam teşekkür ederimmm en iyi yorum bu aradaaa ❤
Cevap
17Cevap
Yeni arkadaşlar edinebilirsin
Aklı başında kendini bilen, sohbeti muhabbeti düzgün kendini bozmayan bir hanım efendi bende arıyorum, dağlarda yalnızlık zor.
Tamamm
Dizi, Anime, Film serileri, ev işleri, kendi kişsel işlerin, belki seversen oyun oynamak v. s. v. s. bir dünya şey var elinin altında internet varken.
Kendine hobi edin.. kendini bazı alanlarda geliştirmeye çalış.. kendini geliştirdikçe hep can sıkıntın azalır hemde çevre edinmeye başlarsın..
Kitap oku, youtubeden komik şeyler aç izle, belgesel aç, yeni oyunlar keşfet vsvsv
gün içi yazışarak sohbet edebilir dertleşebiliriz herhangi bir beklentim yok senin de olmasın uyarsa takip at
Bılgi edici kitap oku.
Reis git Bi konu üzerine birseyler araştır
keşke senin yerinde olsam :D
Pubg
Telefonum kaldirmiyo
Gitar al ya da senaryo yaz ya da benle konuş arkadaşça mesafeli
Konusabilirsin
Gezmelisin gezmek keyf verecektir
Haha benzer bi soru bende yazmıştım az önce 😄
Yeni arkadaşlar yeni hobiler edin
Merhaba
Dışarıyı gez