1- memurlar sürekli ağlıyor , ya arkadaş yılda 2 defa zam alıyorsun , yıllık izin ve diğer izinlerin var , 8-5 çalışıyorsun , hafta sonu 2 gün tatil ama paran yetmiyor , deforme oluyorum falan diyorsun ne iş?
2- öğretmenler ve öğretmen adayları , maaş konusunda sürekli rahatsızlar , emekli öğretmenler emekli olmak bilmiyor gerçi hoş devlette öğretmenler için kırmızı kart getirmiyor . Emekli olan öğretmen kamudan çıkartılmalı , çalışacaksa da özelde çalışsın.
ülkede acaip derecede öğretmen fazlalığı var , arkadaşlar neden olmayacağını , atanamayacağını bile bile öğretmenliğe yöneliyorsunuz? ben zamanında tarih okuyacaktım bu arada tarihim de o dönem için baya iyiydi ama tarih bölümünün geleceğini bildiğim için farklı sektöre yöneldim ve şu an paramı kazanıyorum allaha şükür..
planlamanızı iyi yapsanız keşke , protesto edeceksenizde gençler olarak emekli öğretmenlerin okuldan ihraç edilmeleri için baskı yapın.
3- Bazı doktorlar gerçekten yeminlerini unutmuş gibi hareket ediyor , gelmiş insanı tersliyorlar , geçen gittim şikayet ettim birini gitti azar işitti 50 yaşında adam hoş mu? pandemi zamanı ayaklandılar para para diye dolanan tipler vardı.
EYY GAFİL SENİN GÖREVİN NE? Askerler cephede canını ortaya koyuyor ağzını açmıyor ama sağlık çalısanlarının maşallah.
yanlış anlaşılmasın geçtiğimiz günlerde cumhurbaşkanıın sağlık çalışanlarına karşı tutumu kötüydü.
asgari ücretle çalışan insanlar sizin kdar tepki gösterse keşke , ama asıl suç yine devlette.
6 ayda 1 neden zam yaparsın?
asgari ücret ile memur maaşları arasına neden uçurum koyarsın. maaşlar birbirine yakın olsun millet ona göre çalışsın. para için değil gerçekten istedikleri için yaparlar.
Avrupada böyle bir maaş dengesizliği yok.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer