Merhaba sizlere bir şey sormak istiyorum konu ataerkil sistem kadınlar bu konuda en mağdur biziz diyorlar ama cidden bu konuda erkekler daha çok mağdur gibi geliyor bana burada asıl olay yetişkinlik çağında değil çocukluk çağında başlıyor. Tamamen bir erkek çocugu üzerinden örnek veriyorum sizlere bir erkeğin temel eğitim dönemindeki en büyük direği ailesi oluyor kadınlar ataerkil sistemde erkek cocuklar hep üstte tutuluyor diyor ama öyle olmuyor işte bu olay ataerkil bir ailede erkek çocuklar her zaman babası tarafından aşşağılanıyor, eziliyor, küçük görülüyor şiddet görüyor annesinden ise babasından aksine alabileceği tüm verimi alıyor ama bir erkek çocugunun en büyük alacağı verim babasındandır o yaşlarda çünkü bu onun çevresine ve eğitim hayatına çok etki ediyor yani çocukluğunda bu adam babası tarafından ezilmişse yetişkin oldugundada ezmek isteyecektir bu kaçınılmaz bir gerçek üstelik bu çocuk annesinden aldığı sevgiyi ve hizmeti ileriki yıllarda eşindende isteyecek yani çünkü bu çocuk onu öğrenmiş bir erkek olan babası tarafından ezilmiş bir kadın olan annesi tarafından sevgi ve hizmet görmüş. Türkiye ateerkil sistemde resmen buga girmiş bir ülke durumunda bu nasıl düzelebilir.
Not:Ben kesinlikle böyle birşeyi savunmuyorum sadece çevremde bunu yaşayan çok insan var bende ufaktan yaşadım bunuda peder beni 18 yaşıma bastığımda evden kovdu orada gittim kendi sorumluluğumu aldım :D
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer