Türkiyedeysen kim ne derse desin erkek olmak daha zor niye çünkü; askerlik var ondan sonra kızların bazıları burnu bir karış havada kendi tiplerine bakmayıp erkekleri aşağılaması hadi diyelim bi kız buldun bütün yükün erkek tarafına itilmesi o kadar borç altında evlenmeye çalışmaları, anlaşamadın ayrılcan nafaka var, diyelim yolda yürürken bi kız sana bu sapık beni taciz ediyor diye iftira attı bku yedin linç edildin orada daha sayamadıgım niceleri var, ama yurtdışında bu durum böyle değil cidden eşitliligi görürsün kadınlar işine gelen yerde kullanmazlar eşitliği, yabancı kızla konuşuyorum dünya varmış dedim
Self seeker Türk kızları yüzündendir büyük ihtimalle, yabancı kadınlar sizden kat ve kat daha iyiler bunu kabullenin her şey size yürüyen abz erkeklerden ibaret değil anca kendinizi onlarla avutursunuz hahshshshsshh
Erkek olmak çok daha zor. Toplumun yükünü erkekler çeker, canımsın kadınlar da medyanın feminist propagandasına inanıp zorluk çektiğini zanneder. Lezbiyen bir feminist deney amacıyla erkek kılığında yaşadı. Erkeksi bir kadındı zaten insanlar inandı görünüşüne. Kadın sonra depresyona girdiği erkek olarak gördüğü kötü muameleden ve yaşadığı zorluktan, intihar etti. Norah Vincent, isteyen açsın okusun hayatını.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Herkesin kişisel görüşüdür saygı duymak lazım, Kadın olmak daha zor bence. Sabah erken kalk çocuğa beslenme hazırla , annene bırak okul saatine kadar orada kalsın. 7'de servise bin işe git 18:00 de eve gel yemek hazırla, evi topla, bulaşık, çamaşır, ütü, bir yandan, çocuğa ödevlerini yaptır , sonra oyun oyna , ( hastaysa sabaha kadar uyku yok ) , he bide hamilesin. Babada var tabi oda sabah 7 i akşam 8 de gelir senin işin rahat der ben çok yoruldum az dinleneyim der :/ yorum size kalsın
İnsan olmak zor. Çok kıza denk geldim, helal olsun da yazıklar olsun da dedirtti. Çok erkeğe denk geldim, adamın dibi de dedirtti pabucumun adamı da. O yüzden cinsiyete göre değil, karaktere göre cevap veriyorum. İnsan olabilmek en zoru ¢
Erkek mesala bir iş başvurusu düşün 2 kişi başvurdu biri erkek biri kadın, elbette kadın işe alınacaktır, bir evlilik düşün hatalı olan taraf kadın ve bosaniyorsunuz, ömür boyu nafaka ödeyeceksin, mesala Askerlik sana zorunlu ama kadınlara değil, mesala toplu taşımadasın birinden yer iste muhtemelen vermicekler, birde yer isteyenin kadın olduğunu düşün, bunun gibi birçok örnekler var
İkisi de çok zor bence. Türkiye'de olmak çok zor zaten kadını erkeği yok. Ama şöyle bir durum var ki, hem erkeğe hem kadına hayatı zor kılan genelde erkekler oluyor.