Katar mesela kisi başına dusen milli gelirde avrupadaki cogu ulkeyi gecer... multeciler katara gitmiyor ama katarda zaten multeci kelimesiyle bile anılmıyor... oysaki araplar ayni dindenler...

Katar mesela kisi başına dusen milli gelirde avrupadaki cogu ulkeyi gecer... multeciler katara gitmiyor ama katarda zaten multeci kelimesiyle bile anılmıyor... oysaki araplar ayni dindenler...

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çünkü karaktersizler çoğu ya da Muhtemelen idam korkusu da olabilir onlarda
Müslümanlar çok safiyane duygularla yaklaşırken içindeki fitneci çoğunluk yüzünden birbirine hain gözüyle bakmaları yine o bahsettiğin kâfir Avrupa sayesindedir. Bunu en ahmak bile bilir.
Fitneci cogunluk fitnecilik yaparken birsey yok avrupa fitnecilik yapinca kafir avrupa mi oluyor yani😂senin kendi canin kanın ayni dinin insani fitne yapiyor elin avrupalisi mi gozune batiyor...
Sen ne dediğini bile bilmeyen birisin. Senin gibi fitneci varken Avrupa'ya ne gerek var. Birde bu konu konuşulurken gülebiliyorsun.
Iki gram beynin var o da ezberlediginiz cumlelerin disinda bir sey duyunca eror veriyor... annen baban cevren habire ameriga dusman arkasinda israil var diye yetistirmis seni belli... sana aykiri soyleyende hain... su ulkede hain olmak ne kolay ya
İki gram beyninle ancak bunları düşünebiliyorsun, Sana da yazık ama sorununu ben çözemem.
Bari benim laflarimi ezberleyip bana soyleme
Batıya taptıkları için
Gorusleri batili degil ama
Öyle saman altından su yürütüyorlar
Muhtemelen idam korkusu
Niye seriata uymayan hareketleri mi var
Say say bitmez ülkemizde taşkınlık çıkaran çok fazla kesim oldu, ayrı ayrı şerri hukuka aykırı şeyler.
Çünkü gidenler batı kültürü aşkıyla gidiyor
Gecen fas kokenli kasiyer kiza muslumansin kafan acik olmaz diye darlamisti... turk kadinin giyim kusamini begenmiyorlar avrupali kadini mi begenicekler
Virgül kullansan kim kimi darlamış daha rahat anlayacağım.
Yani evet de... sence kim kimi darlayabilir fas kokenli biri kasiyer bir kiza dedi...
Fas kökenli arkadaşı kasiyer sandım.
Her neyse konunun dini boyut ile alakası yok. Zaten bunu diyen şahıs Avrupa'da değil Avrupa'dakiler ile onu nasıl bir tuttun anlamadım.
Avrupa'ya gidenler daha çok, kolay kazanç elde etme amacı ile gidiyorlar ayrıca savaş bölgesinden oldukça uzak. Arap ülkeleri her an karışabilir vaziyette Amerika'nın petrol açlığı sağolsun.
Yaşam şartları
Suudiler nereyi altin kaplayacagini sasirdi paraya para bile demiyorlar daha iyi yasam sarti yok mu... turkiye de resmi enflasyon belli kira fiyatlari gida belli... hala turkiyede kalmaya devam ediyorlar
Yanlış hesap yapıyorsun tatlım. Kişi başı gelir yaşam şartlarının iyi olduğu anlamına gelmez
Cebime para girsin gelecegim guvende olsun para derdim olmasin diye yurdum insani hangi istemedikleri iste sabahin korunde patronlarinin agiz kokusunu cekiyorlar... sence para yasam sartlarimizi belirlemiyor mu
İdam korkusu.