Namazla ilgili görsel ve video atıyorlar surekli , gelip kızım kıl kil namaz kıl.
Böyle daha da itiyorlar beni, farkında değiller.
Namazla ilgili görsel ve video atıyorlar surekli , gelip kızım kıl kil namaz kıl.
Böyle daha da itiyorlar beni, farkında değiller.
Yok kendim de kiliyorum. Senin bu dedigin bos, yok daha da itiyorlar falan, bos birakinca da degismiyor zaten. Abim de ayni sen gibi, ailem cok dedi artik demiyorlar tabi ama arada uzulup soylerlerdi hatirlatirlardi vs vs o da hemen konusu acilinca sinirlenir ofkelenirdi bildigin adamin damarina basar gibi huzursuz olurdu ve neler yapiyor, alkol kullaniyor namaz kilmiyor kari kizla beraber oldu zamaninda hatta seyli yerlere de gitmisligi var, bana seni de goturek diyordu milli yapak tarzinda konusmalar falan (Şu an ciddi gorustugu biri var tabi hatta cumartesi gunu aileler tanisacak) ama demek istedigim kendi halinize birakildiginda da, o "Böyle daha da itiyorlar beni, farkında değiller" laflari bos laflar oluyor cunku hic olmuyor hep tersini goruyoz, ya da madem istemiyorsunuz soyleyin de ailenizi de ugrastirmayin obur turlu umitlendiriyorsunuz beklenti icinde kaliyor onlar da dogal olarak, ustunden uc bes ay geciyor halen degisiklik goremeyince guzelcene tatli dille bi hatirlatma yapiyorlar sonra gene ayni senaryo yok boyle yapinca daha da uzaklastiriyorsunuz laflari falan, yalan bunlar siz zaten istemiyorsunuz ki ama soylemiyorsunuz da sorun burada zaten...
Ben zaten soyledim istemediğimi ailenin sorunu kabullenememek ztn
Bu arada herkesin yapısı farklıdır.
Tıpkı senle abinin arasındaki uçurum fark gibi.
Orasini bir sey diyemem tabi o da ailenin bilecegi is artik, kabul etmiyorlarsa onlarda var bir sey.
Herkesin yapisi farkli tabi..
Biz abimle hep farkliydik ki, tip olarak bile hic benzemeyiz birbirimize, pek samimi ya da dost olmadigi arkadaslariyla bazen denk gelirsek beraber ve kardesiz denildiginde sasirirlar aa oyle mi hic benzemiyorsunuz falan diye, biz dogustan farkli yaratilmisiz heralde bilemiyom...
Benim ailem bana namaz kıl diye hiç baskı yapmadi ama ben şu an kılıyorum ve severek kılıyorum seni de anlıyorum ama namaza başlayacaksan kendin için kılacaksın kimse için değil
Cevap
4Cevap
Maalesef öyle baskıcı ailem var ama isteğim olmadığı için kilamiyorum
😅😅size ne de geç ya
diyorlar
Yööö
Hayır yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?