Ah @Cassie_Robichaud hayattaki en güzel şanslarımdan birisin papatyam..💫🥲 Canım arkadaşım benim.. Anılarımız birikiyor. Çok teşekkür ederim , kıymetli hediyen için.😘❤️🥳🧿

Ah @Cassie_Robichaud hayattaki en güzel şanslarımdan birisin papatyam..💫🥲 Canım arkadaşım benim.. Anılarımız birikiyor. Çok teşekkür ederim , kıymetli hediyen için.😘❤️🥳🧿

Böyle güzel insanların olması hayatı her zaman güzelleştirir. arkadaşlığınız umarım çok uzun yıllar devam eder ve böyle güzel anılar biriktirirsiniz ablalarım :D bu arada sanırım doğum günüymüş yorumlarda gördüm şimdiden doğum günü de kutlu olsun nice mutlu yılara diyelim 🥳🌺
İnşaAllah ablacım, çok teşekkürler 😊🌺
Maalesef yok. Arkadaş ortamım tuhaf, tek bir tanıdığım bile zerre kadar yardımcı olmuyor. Bu gidişle aşk için uzaklara gidesim var. Ufacık VW Polo arabamı tıka basa doldurup, aşkı aramaya İzmir veya Antalya yollarına düşeceğim!!! Yolda arkası dibine kadar çökmüş 35 km/s hızla giden gümüş gri VW Polo görürseniz şaşırmayın. (İzmir veya Antalya yolu)
Dostluğunuz baki olsun umarım. Bende siteden tanırım kendisini saygı duyduğum biri @Cassie_Robichaud 😊
Hayatım da çok değerli insanlar var. Sitede tanışıp reel hayatımız da sık sık olmasada illa ki ara ara telefonlaşıp sohbet ettiğim kişiler var. 😊
Teşekkürler akrep 🤗🎈
Yaa canım benimm 🥺😍🥰 sen varsın iyi ki varsın 😘😘
Erken doğum günüsüü hediyesi oldu kargo hızlı çıktı 😄
Sıcacık çaylar kahveler içerken beni hatırlarsın hep ne güzell 🤗😍
Canım benim sen de iyi ki varsın kalbi güzel arkadaşım benimm, cok teşekkürler ❤️😘🤗
❤️😘
❤️😘
Cevap
40Cevap
Evet var siteden gitsede normaldede görüştüğüm bir üye var. Sizin dostluğunuzda çokzel umarım ömür boyu daim olur. Ayrıca kupana bayıldım @Cassie_Robichaud bende istiyorum yılbaşı şeysi...😄
Amin inşaAllah çok sağol 🤗😊
Göndereyim canım istiyorsan 😄 sükuta hem doğum günü hem yılbaşı şeysi oldu bi arada 😄
@Cassie_Robichaud şaka yapıyorum kuzum ama nerden aldığını kulağıma fısıldayabilirsin.😄
Tamam fısıldıyorum 😄
Kıskanılmayacak gibi değilsiniz : )) Aranızdaki bağ, nasılsa artık @cassie_robichaud en korkuma etiket bile yapamam 😂 Arkadaşlığınızın 2023-2024-...-2099 yılında da devam etmesi dileğiyle : ))
Amin inşallah birbirimizi yüz yüze görmek de nasip olsun yıllarca 😄
Bu vesile ile de yaklaşan doğum gününü şimdiden kutluyorum, sevdiklerinle sağlık huzur ve mutluluk içinde daha nice yıllar geçirmen dileğiyle : ))
Allah ayırmasın inşaAllah muhabbetimiz daim olsunn..🧿😌
Teşekkürler 🌺
Benim neden böyle yakın arkadaşım yok 😂😂😂 Allah bozmasın sizi
Amin teşekkürler 🌺😊
Be buradaki çoğu kadın Fenomeni seviyorum sizde dahil
Teşekkürler 😊🌺
Maşallah, Allah mutluluğunuzu bozmasın, dostluğunuz daim olsun.
Var var. Şükür..
İnşaAllah, teşekkürler..🌺😊
Ricalar.
@ABSuRTBaKKaL hayatımdaki en iyi insanların halay başı, ömürlük dostum. Kardeşim benim. Güzel insanların başında gelir kendisi.
Bir iki kişi var evet. Ama onların da tabii çok kusurları var. Beklentini yüksek tutmazsan iyiler işte
3 tane güzel insanım var.
Sırdaşım.
Saat kaç olursa olsun sohbetimiz eksik olmaz.
İnşallah öyle arkadaşları vardır.
Güzel insanlar var ama en çok kötü insanlar var ama onların hayatımda değil sadece benimle uğraşmayı seviyorlar kıskançlıktan
vay nenem Laİlaheillallah 🥺
yazıklar olsun KS ve üyeler bana niçin kimse almıyor böylesi bardaklar şekil şüküllü 🥺 hüğm
Hem burada hem reelde var tabiki de o kadar da yalnız değiliz elhamdulillah sjsjsjskjd
Millette ne arkadaşlar var ya shhsjsjsj @lafontenden_mallar
Viskim nerde mk
@Lafontenden_mallar kampta
Yallah kampa dekont dövmeye
@Lafontenden_mallar ya sen ne kadar kıskanç bir karaktersin
Evet şu lanet olası hayatımda hatırı sayılır bir kaç kişi var.
Hayatı çekilebilir kılan birkaç güzel insan var elbette. Sağ olsunlar.
insan yalnız doğar yalnız ölür sevdiklerimiz de gidecek bizde gideceğiz yok olacağız maalesef
Sitede sanal arkadaşçıklar edinmişler aman da aman. Yetmemiş bir de etiket yapmışlar oyyy ne kadar tatliş bunlar.
Var evet basta aile tabı ki
Bazı akrabaları bile dahil edebiliriz 😃
Arkadaslar zaten hep var cok sukur
Akrabaları ben tamamen silmişim beş kuruş etmezler
Arkadaşlar bence akrabalardan daha iyi
Abaza sitesi burası nasıl arkadaş edindin
Ben abaza değilim 😄
Yaa😄 size demedim
@Kadjdaks ya ahaha şaka yapıyorum zaten 😄
😄🤭
Var Allah basimdan eksik etmesin
Aminn
Benim hayatımda da sevdiğim var yeri geldiğinde herseyim oluyor 🥰
@BirAnanasAldirdim kardeşim gibidir
Ouy abim kalp kalp <3
❤❤😊😊😊
Çok şükür bir güzel insan var hayatımda.
Bilmem belki de vardır.
Var üç beş kişi.
Yok. Kıskanmadık güzel günlerde kullanın
Var 1 2 kişi onlarda annem babam.
Güzel insanlar var.
Olabilirde olmayabilirde
Yok maalesef. Olsa keşke
Var tabiki Allah eksikliklerini vermesin
evet çok var güzel insanlar
Çok şükür hep olsunlar inşallah
Ben samimi arkadaş sevmiyorum pek
Adnan Oktar'ın kedicikleri var