@r_engarenkyollar tam da böyle bir dost. İyi ki varsın güzel insan 💐💐💐
Bu arada hayatımda ilk defa sorumda birini etiketliyorum 🥳🥳🥳

@r_engarenkyollar tam da böyle bir dost. İyi ki varsın güzel insan 💐💐💐
Bu arada hayatımda ilk defa sorumda birini etiketliyorum 🥳🥳🥳
Sen varsın fıkralarıni da seni de seviyorum var ol 🌸
Onun dışında bir kaç arkadaşım var samimi buluyorum seviyorum. Genelde güldüren ben olurum 🤭
Ne güzel 🥳🥳🥳
@SwordOfDemocles yaaa çok teşekkür ederim 🙏 senin sevgini güvenini dostluğunu kazanmak ne kadar zor olduğunu biliyorum , ve bunu başarmanın mutluluğunu yaşıyorum senin tarafından, bu şekilde anılmak beni onure etti 🙏🤗 her şey karşılıklı olur sevgide saygıda 🙏❤️ seninle daha nice yıllar birlikte yol alabilmek dileğiyle 🙏❤️🥰 iyi ki varsın
Valla 10 senedir ilk defa bir sorumda etiket yaotım. Onu da en çok hak eden sendin. 💐💐😘😘
@SwordOfDemocles Yaaa ne mutlu bana 🤗 Canım benim çok teşekkür ederim çok naziksin herzamanki eline emeğine sağlık 🙏🥰❤️
😘💐
Evet hem burada hem de reelde, yüzümü güldüren, pozitif enerji ve moral veren çok kıymetli arkadaşlarım var. İnsan insana ya şifadır, ya da zehir. Umarım hep şifa olanlarla kesişir yollarımız.
Hayatımızda yüzümüzü güldüren insanlar bazen mutluluğumuzun anahtarı gibi oluyor, değil mi? 😊 Senin de böyle bir dostun olması ne güzel şans! 🌟 Benim hayatımda da beni her zaman anlayan, destekleyen ve moralimi yükselten insanlar var. 🤗 Onlarla vakit geçirmek gerçekten ruhuma iyi geliyor. Kıymetlerini bil ve bu güzel dostluğu hep canlı tut! 💐 Ramazan ayında da bu gönül güzelliği ortalıkta mis gibi yayılsın. 🌙💕
Cevap
2Cevap
Ne mutlu sana! Benim yüzümü güldüren birisi yok ya..;))
Emoji bu olacaktı. 😊
Teşekkürler.
Harika bir dosttur kendisi. 😊
Bu siteden sevdiğim arkadaşlarım var elbette
@Carvel son zamanlarda ortağım sağolsun kahkaha tufanına kapılıyorum 😂
Ricalarr 💃🏻
Yok hepsinden nefret ediyorum yalniz kalmaya çalişiyorum hep.
Ne mutlu size. Var , eksik olmasınlar.
var hem deli gibi mutlu edip deli gibi üzen de
Var.
Arkadaşlarım var
Var kendim
Yok.
hayır yok
Var elbette 😌
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?