Eşimle 5 yıldır evliyiz bir çok kes git gelli sorunlarımız oldu gerek kayinna yüzünden gerek eşimin yüzünden eşim bir çok kez konuşma ve cinsel olarak aldattı beni ben eşimle görücü usulü evlendim çok sevdim askere gitti her dk onunla konuşarak bende bekledim onu ama fazla gelmiş asker den gelince evlendik kayınvalide ile beraber yaşadık onun yüzünden eşim aldatması yüzünden bir çok kes küstüm babam evine geri bir kızım oldu için gidiyordum. Ve ben bu süreçler de eşime paronaya bağladım haklım bir çok kes kazık yedim konuşuyor du da gidiyordu da şüphem çok fazla idi şimdi var zannedip baskı yapıyormuşum ama yokmuş eşim bı de tır şoförü eve hafta da 10 güne bir gelen biriis beni aç açık da koymadı ama 2 aydır ilgisi de bitti bana karşı duygusu da benim kıskançlık ve baskın olmam yüzünden miş konya da harabe teras vs kafelere gjder eve gelse de içer eve gelmiyor gelse de işi bittikden sonra azarlayıp uyuyor yani ben gitsem kötü kadına hayatım da biri olsa sana dokunmam gibi şeyler diyordu dokunması da eskisi gibi gerçek değildi zaten gene de böyle devam ediyorduk ta ki annesi ile kavga edip annesi eşimi şişiren kadar bizi kovdu bir kızım la 2 yaşında 8 gün oldu biz geleli her yerden engellemiş sosyal medya hesaplarını yenileyip oralar dan da engellemiş kızını da hiç arayıp sormuyor benim bu adam boşamak dan başka çarem yok sizde böyle diyeceksiniz ama ben seviyorum böyle bir adamı bana yorumlar da yardım edecek dertlecek ve beni anlayacak insanlar sohbet etmek istiyorum
Bu adamdan bir şey olmaz en kısa zamanda boşan nafaka al ailen de sana sahip çıkmış zaten onların yanında kal sana bunca kötülüğü yapan bir adamdan hayır gelmez gelecek kaygısı yüzünden bu adama geri dönme sakın boşansanız bile eşşek gibi bakmak zorunda size nafaka verecek sen elinden geleni yap bunun için çocuğun için güçlü durmak zorundasın
06 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvladını bari düşünse hadi boşanmak istemezsin anlarım ama evladını bile düşünmeyen bir adamla hala barışmak istemek? Ne ondan eş ne baba olur. Bu saatten sonra öyle bir insan düzelmez en güzeli boşanmak gururunu neden ayaklar altına seriyosun yazık kendine yapma
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılGeçmiş olsun öncelikle. boşanın tabi ki böyle biri ile devam edilmez
00 Yorumla Abii bir insan neden kendini bu kadar ayaklar altına aldırır... senin sevgin bu evliliği maalesef ki kurtaramaz. Adam seni kaç kere aldatmış hem de birliktelik yaşamış da diyorsun.
Miden nasıl onu kaldırabiliyor? Nasıl onu bu şekilde yüceltebilirsin?
Bu süreçte eşini değil de kendini ve evladını düşünmelisin. Hayatı siz kendinize zindan haline getiriyorsunuz. Aklın varsa boşanırsın. Seni istemiyor da sevmiyor da.. ikna edip barışsanız bile sana daha çok kötü davranacaktır buna emin ol çünkü onun gözünde ezik her şeye tamam diyen ona tapan birisin.21 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle başlar da ilk evlilik zamanlarım da aldaati beni temas olarak yapmiycam dedi ara dan geçti geçmedi eskort Larla konuşmaya başladı sonra mesaj salonkarına gitmeye başladı ben mesaj salonlarını araştırınca duydum ki bazıların da mutlu son diye bir şey varmış yaptın mı diye sorduğum da yemin ediyor yapmadın diye inanıyorum ama inanmak dan da başka çarem yoktu hap atıyor du içki içiyordu kafe lere gidiyordu zaten şoför eve hafta zor geliyordu kaldı zamanlar da bir gün evde ise diyer günler akşam dan gece 2 ye kadar kafe Ler den gelir leş gibi kokar işimiz yapar yatırdık ben ona erkek değilsin ilişki anlayışın yok dedim bunun için haplara başladı naylon lilika vs gibi ben bu yaşadıklarım dan sonra paranoya bağladım bana kendini inandır güvendir bir şey var diye üstüne çok gittim çok sevdim kopamadım annesi gile kavga ettikten sonra da beni kovdu şimdi bir kızımla babam evinde oturuyoruz babam beni 7 sefet kabul etti atamadı ama o 2 yaşında ki kızını ne arayor ne de soruyor bu nasıl vicdansızlık
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi insanlar çocuğunun önünde kovulmaya, dövülmeye, sövülmeye layık. Gerçekten bu profili kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz? Evladınızın gözünden kendinize bakın, bir kadın bu zavallı rolünü nasıl gurursuzca onursuzca kabul edebilir? Siz her türlü kaybetmeye mahkumsunuz. Aldatmış affetmişsiniz, eve gelmiyormuş affediyorsunuz, ailesini çekiyorsunuz, ilgisizliğe katlanıyorsunuz, ve muhtemelen bunların hepsinin sorumlusunu kendiniz olarak görüyorsunuz. Neymiş, askerlikte çok sıkmışsınız. He canım he, ondandır.
13 Yorumla- +1 yıl
Üzgünüm ama bunu yumuşatamayacağım. Sizin kendinize gelmeniz için ne olması lazım, söyleyin ki yapalım.
- Aile & Toplum konusunda 750 cevap paylaştı.
+1 yılYazik cocuga onu dusunen yok gibi... hap icen adamla ayni catida cocuk buyutmek mi istiyorsun... sizinki ask degil takinti... ttoksit bir iliski keske ikinizde cocugunuz oldugunun farkina varsaniz dokunusu eskisi gibi degilmis de kaynanam aramizi bozmusmus da bunlar hangi ailede yok ama hap kullanmasi evde icmesi asil sorun bunlar
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılValla aynı evde yeniden demese de adam değişmez sen için de çekilmez bir hayat olur bence boşanmak ve kurtulmqk kesip atmak da çare
03 Yorumla- +1 yıl
Çok çıkmaza girmiş artık ayrılmak çare bence cekilemz ki içini dök anlat hani bir nebze rahatlar
- +1 yıl
Ya zaten onun tavrı ile kızın belkide sogur senin cabana gerek kalmaz ki unutursun her şey gibi unutulur gider hayatta
+1 yılAldatma var, içme var, dayak da vardır, evden kovmuş vs. Tek taraflı sevgi ilişkiyi yürütemez.
01 Yorumla
+1 yılSana sunu yap bunu yap demem ama seni sevmiyor sen hala ben seviyorum diyorsun, gördüğün gibi sevgiyle çözülmüyor bu işler
02 Yorumla- +1 yıl
Sevgi birşeyleri çözmüyor işte
+1 yılYani seviyorum diyorsun yaa Bence hakediyorsun. Az bile yapıyorlar. Azıcık gururlu olamıyorsunuz. Ağlamaya alıştır kendini
03 Yorumla- +1 yıl
Gururum var ama aşk da gurur olmaz diyeyim kendimce ama yuva çocuk gelecek kaygısı hepsi var
- +1 yıl
Sen bilirsin. Herkes tercihlerinin bedelini öder
- +1 yıl
Aynen öyle rabbim hayırlısını versin
öncelikle geçmiş olsun. sen kızın olduğu için o adamı seviyorsun bence
02 Yorumlamantik cercevesinde degerlendir önceligin yasama sebebin neyse onu korumak olmali
00 Yorumla
+1 yılAşkından gebersemde beni aldatan birine günahımı vermem. Aşk öldürmez merak etmeyin.
00 Yorumla
+1 yılNeden hala devam ediyorsun en erken bir şekilde boşanmaya çalış
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 691 cevap paylaştı.
+1 yılBırak dönme sakın ona. İnsan eşiyle yavrusuna bunu yapar mı. Nasıl adammış
00 Yorumla Böylesini mahkemelerde süründürüp nafaka baglicaksin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçmiş olsun öncelikle. Çocuk için bı ihtiyacın varsa yardımcı olabilirim. Maddi olarak karşılıksız aklına bişi gelmesin yani. Allah yardımcın olsun.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDinlerim ama evli değilim bilemem kabul eder misin?
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO zaman sana tavsiye çok kötü bir dönemden geçiyorsun biliyorum ama aldatan bir daha aldatır asla affetme bir iş bulmaya çalış her şey zamanla rayına girer
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin hataların yüzünden yazık adama ne hale sokmuşsun
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu adam kafasında bitirmiş seni ağzınla kuş tutsanda artık olmaz gibi
06 Yorumla- +1 yıl
O zaten hayatını yaşıyor cinsellik dahil özgürlük peşinde olan sana ve çocuğa oluyor versin nafakanı ayrıl ileride daha kötü olur davranışları
- +1 yıl
Senden soğumuş çocuğa düşkün biride değil anlaşılan uzun yola gidiyor cinsel ihtiyaçlarınıda dışarıda çözüyor ayak bağısınız onun için kavga çıkartıp uzaklaşmak istiyor bu net
- +1 yıl
Adına üzüldüm
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni burada anca s*k erler. Bence sen beyin nakli yaptır.
00 YorumlaAilesi ile aynı evde yaşamak sizi hem duygusal hem özel konularda yipratmis belli ki ayrı eve çıkmanız gerekli birbirinizi daha iyi anlamak için
00 Yorumla
+1 yılBence bisanmalisin daha iyi insanlar var yeni hayat kurabilirsin
05 Yorumla- +1 yıl
Aynen yaşınız kac
- +1 yıl
Daha önde kocaman bir hayat var boşan ve daha anlamlı bir evlilik düşün
+1 yılKesinlikle yorumlar değil yalvarırım kızının geleceğini biraz düşünüyorsan terapi al nacizane tavsiyem evlilik ve ilişki danışmanı olarak
00 Yorumla
+1 yılama gerçekçi ol, o adamdan sana koca olsa bile kızına baba olmaz, ayril hemen
07 Yorumla- +1 yıl
yapma ne olur ne kalbi ya, adamda her meziyet var, kendini düşünmüyorsun da kızının suçu ne
- +1 yıl
Aynn öyle kızımın hiç suçu yok aşalık bir babası var bir insana 2 yaşında ki kızını hiç mi aramaz ya kızının çok düşkün oldunu bildi halde her yerden engeller mi kızı baba diyor ben konuşturmak istiyorum ben kızıma bu ceza kesemem ama o bana kızgın diye kızını bile silmeye aramamaya tercih ediyorsun
- +1 yıl
e sen hala bu adamın neyinin derdindesin
- +1 yıl
yapma Allah aşkına bu nasıl dusunce
+1 yılAile buyukleriniz yokmu. araya girsin bide sen adami cok baski yapmissin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılNe diye evlenmiş hey Allahım bide çocuk yapmış
01 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılSeni istemeyeni neden hala istiyorsun
015 Yorumla- +1 yıl
Adamın gerçek yüzünü neden önce görmedin
- +1 yıl
Peki neden korunmadın, çocuk olmazdı en azından
- +1 yıl
Birini iyice tanımadan bir evlilik yapmışsın, onun üstüne korunmadan cinsel ilişki yaşamışsınız ki bunun sonucu çocuk olacağını biliyordun, yanlış anlama neden cinsel ilişki yaşadın demiyorum bu senin en doğal hakkın tabii ki zevk almak için seks yapacaksın ama bari korunsaydın diyorum. Sonra çocuk oluyor adamın gerçek yüzü ortaya çıkıyor ve sonuç çocukla beraber kapının önüne konulmak.
- +1 yıl
o çocuk istiyor muydu
- +1 yıl
Aldırdın mı?
- +1 yıl
Allah bağışlasın, zaten öyle bir kişiden de başka çocuk yapılmaz
- +1 yıl
Allah akıl vermiş kullan diye
Aile & Toplum konusunda 401 cevap paylaştı. Böyle biriyle hâlâ boşanmak için düşünüyor musun
03 YorumlaAile & Toplum konusunda 808 cevap paylaştı. O adamla evlilik yürümez
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 574 cevap paylaştı. Sen sevmiyorsun. Sen takıntılısın
10 YorumlaDeğişik değişik hayatlar
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAllah ım yardımcın olsun senin
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılkonuşalım istersen. bence bolşan
00 Yorumla
+1 yılBoşan evliliğiniz bitmiş
00 YorumlaNeden boşanmak istemiyorsun
00 Yorumla
+1 yılBoyle birini nasil seversin aklim almıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatınca aldattı oluo
034 Yorumla- +1 yıl
Başka ne olacaktı
Cevap sahibi+1 yılNe diyim üstadım hepımız bır pradoks ıcersınde yuvarlanıp gıdıorz iste elden ne gelır, sizin yaşınız kaçtı
- +1 yıl
23 e gircem
- +1 yıl
Keşke hiç tanimasaydim her günümü zehir etti ama bazı yönleri de çok iyidi
Cevap sahibi+1 yılDaha da çok gençsin kaç yaşında evlenmiştin bilmiyorum da hayırlısı olan sence nedir
Cevap sahibi+1 yılNe gbi iyiydi
- +1 yıl
18 buçuk yaşında evlendim
- +1 yıl
Hayırlısı benim için ayrılık kızım için beraberlik
Cevap sahibi+1 yılNe gerek varsı da yorumumu şikayet ettin ki hemen mod mu oldn saka gibisnz ınsan gıbı konusmak ıstemıstm
- +1 yıl
İyi yönleri nere istersem dedim zaman olmasa da bı geldinde muhakkak yapar dı gezmeye götürü dü köy yerinde biraz olmaz ya böyle şeyler istedim şeyleri ikiletmeden alırdı kızıma da aynı şekilde doktora bile özele götürü dü nasıl deyim yani bazı yönleri de çok iyidi param hiç eksik etmezdi arkadaş lar içinde ne olursa olsun para tarz gezme olsun mahcup etmezdi ama 2 aydır bunlar da kaybolmuş tu kendine bakmak dan vakit ayırmak dan bizi görmüyor du 2 aydır
Cevap sahibi+1 yılBunlar görevı
- +1 yıl
Evet ama benim abim yengeme yapmaz ama aşırı sever eşim sevmez niye yapar sever niye aksini yapar benim arkadaşlarım bile taktir edersi giyim gezmem alışverişim olsun burada yapmayan da çok hele anlatıklarımın aynısını yapan birçok erkek var eşlerine zırnık koklatmazlar mesela
Cevap sahibi+1 yılOnların sorunu bnce o da bnce bnımle ark olmalıydn
- +1 yıl
Nasıl
Cevap sahibi+1 yılSoyledm sıkayet ettn sanırm kaldırıldı takop attgmı soylemıstn
Cevap sahibi+1 yılTakip*
- +1 yıl
Yok etmedim
Cevap sahibi+1 yılSen sıkayet edıon yoks ahaberdar olmazlar git ya allahndam bul
- +1 yıl
Gelmemiş
Cevap sahibi+1 yılHayda geldı gorunuo
- +1 yıl
Yeminle görünmüyor ya
Cevap sahibi+1 yılDr falan yok mu
Cevap sahibi+1 yılTkp edenlere baksana
- +1 yıl
Bakıyor um
Cevap sahibi+1 yılAnladm kardes yolun acık olsn sen dalga geccek adam arıosn bıldırımlerı kapıoem iyi geceler umarm mutlu olursn
- +1 yıl
Krdsm yeminle senin isten gelmiyor niye bilmiyorum ben gönderim nasıl gönderilirse şikayet bile etmeyi bilmem yeni yükledim uygulamayı
Cevap sahibi+1 yılBurdan dırekt tıklanabılır ısme
- +1 yıl
Daha önce gizli olarak görünüyor du hesap şimdi geldi
- +1 yıl
Ben attım
Cevap sahibi+1 yılBıldırımleerne bakman gereklı dıger mesajlara falan dusebılıo yazılanlar
- +1 yıl
Şimdi gene gittin görüş sahibi diyor hesapın ve üzerine basınca da gelmiyor
- +1 yıl
Diyer bildirim ler
Cevap sahibi+1 yılMesajlara gırmen gereklı ordan bakma. Lazm
- +1 yıl
Anladım tm
Gizli Üye(25-29)+1 yılGitme daha yanına bak sen şrf size
01 Yorumla
+1 yılSevgilisini aradin çünkü
018 Yorumla- +1 yıl
Sen onun sevgisini yakaladın dimi
- +1 yıl
Senin yanlışın onu sevgilisinden ayırmak oldu oyuzden kovuldun
- +1 yıl
Neden kovdu swni evden
- +1 yıl
Yazdım ya ora destan gibi üstüne çok gidiyormuşum eve gelmecekmis çekersem miş yaşı 27 genç miş gezmeye tozmaya hakkı varmış denk geldinde eve denk gelmedim de gelmez mis eve ama denk gelmişdi o gün eve gelmesi gerekirken konya da cafe Ler mesaj salonlarına gider oldu de gezdi gece den sabaha kadar da içti İçti bende 5 yılın paronaya var tabi her şeyden şüphe edip fazla üstüne gittim
- +1 yıl
Doğru gitmesin kovulduguna gore
- +1 yıl
Sen bisey yapmadin yanj kovuldun dimi
- +1 yıl
Ben ona kafe lere gitme eve gel fazla gezme bizle de ilgilen çocuğun la da ilgilen bizi çok yanlız koyuyorsun gibi gibi şeylerle çok üstüne gitmişim o da bana yaşının genç olup gezmeye tozmaya ihtiyaçı oldunu kabul edersem bu etmesen kabı orada dedi bende evlenmeyedin öylese bana bunu yaşatmaya hakkın yok dedim bana hap içki icme gezme demeye hakkın yok ben sana hacca git namaz kıl demiyorsam sende diyemezsin bana dedi 2 aydır bunun her saat kafası oluyordu anneis ile de tartıştık annesi de arası şişirdi o da beni aradı kovdu babam aramış kızınız götür istemiyorum 27 yaşındayım neye döndüm kızım yok kadın yok avrat yok dedim halde kuru gürültü üstüme geliyor çekmem yeter diyerek bende geldim onun üzerine
- +1 yıl
Seni sevmiyor artij
- +1 yıl
Aslında haklı kavga edince ya da kıskanınca daha mı mutlu oldun sen melsa
- +1 yıl
Hergun kavga eden biriyle nasol mutlu olabilirisn ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle görünüyor Allah yardımcın olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa aldatma girdiyse isin icine zaten...
00 Yorumla
+1 yılSende başka Koca bul şekerim ❤😍
01 YorumlaBu duruma gelmesinin sebepleri neler
07 Yorumla- +1 yıl
Çoğu payı arkadaş ları çevresinde ki bozuk insanlara özenip benliğini kaybetti ve bu şekilde onlar gibi yaşadı ben istemedim kıskandım kısıtladım sevdim üstüne düştüm o da benim yaşım genç herkes geziyor benim neyim eksik herkesin karısı niye bir şey demiyor sen niye böylesin herkes çeker sen niye üstüme gelin yanlış bir şey yapmıyorum yapmam da diyordu ama ben korkularım yüzünden onu kaybetme korkum dan hırsızım da vazgeçemedim bir kızım da vardı başka kadına gitme korkusu ile hep peşinde takip halin de oldum bogdum ama onun yaptı yanlış lar yüzünden tekrar yaşarmıyım ki diye korkum dan hiç bırakmadım tekrar yapacak korkumla onu adım adım takip edip hep yanında olsun istedim ama o arkadaş lari ile yaşamayı seçti bana da çekersen cekmezsen çık git dedi
+1 yılKaç kez affettin
02 Yorumlanaptınız
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanın
00 Yorumla Hala seviyorum diyorsun yaa ne diyeyim
00 Yorumla
+1 yılDertleşelim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet boşa gitsin
00 Yorumla Bosan
00 Yorumla
+1 yılAdam seni sevmiyor. baska yapicak birseyin yok
00 Yorumla
+1 yılnasıl yaa
00 Yorumlaoha.. zor durumun 😒
00 Yorumla
+1 yılAcil yeni hayat kur
00 YorumlaNeden öyle bişey yaptı ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYuhh beee