Eşim 2 yaşındaki kızımla beni kovdu, 5 yılık evliyiz. Boşanmaktan başka çare yok mu?

Eşimle 5 yıldır evliyiz bir çok kes git gelli sorunlarımız oldu gerek kayinna yüzünden gerek eşimin yüzünden eşim bir çok kez konuşma ve cinsel olarak aldattı beni ben eşimle görücü usulü evlendim çok sevdim askere gitti her dk onunla konuşarak bende bekledim onu ama fazla gelmiş asker den gelince evlendik kayınvalide ile beraber yaşadık onun yüzünden eşim aldatması yüzünden bir çok kes küstüm babam evine geri bir kızım oldu için gidiyordum. Ve ben bu süreçler de eşime paronaya bağladım haklım bir çok kes kazık yedim konuşuyor du da gidiyordu da şüphem çok fazla idi şimdi var zannedip baskı yapıyormuşum ama yokmuş eşim bı de tır şoförü eve hafta da 10 güne bir gelen biriis beni aç açık da koymadı ama 2 aydır ilgisi de bitti bana karşı duygusu da benim kıskançlık ve baskın olmam yüzünden miş konya da harabe teras vs kafelere gjder eve gelse de içer eve gelmiyor gelse de işi bittikden sonra azarlayıp uyuyor yani ben gitsem kötü kadına hayatım da biri olsa sana dokunmam gibi şeyler diyordu dokunması da eskisi gibi gerçek değildi zaten gene de böyle devam ediyorduk ta ki annesi ile kavga edip annesi eşimi şişiren kadar bizi kovdu bir kızım la 2 yaşında 8 gün oldu biz geleli her yerden engellemiş sosyal medya hesaplarını yenileyip oralar dan da engellemiş kızını da hiç arayıp sormuyor benim bu adam boşamak dan başka çarem yok sizde böyle diyeceksiniz ama ben seviyorum böyle bir adamı bana yorumlar da yardım edecek dertlecek ve beni anlayacak insanlar sohbet etmek istiyorum

Eşim 2 yaşındaki kızımla beni kovdu, 5 yılık evliyiz. Boşanmaktan başka çare yok mu?