AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
Ben bi problem görmüyorum?
Mecbur kaldikca bebek emzirme örtüleri ile emzirebilir bebegini.
Bebek bu sık sık acıkır.
Toplum içinde derken göğüsü göstererek yapmıyor sonuçta kapatıyor evet yaptığı şey belli oluyor qma bir bebeği beslemek çok normal. Aynı kafınların ve kızların her ay adet olması gibi. Bazı şeyler abartılıyor.
Uygun bir ortam bulunmalı, insanların gözüne sokmaya da gerek yok... Ayıp ya da günah olduğu için değil, uygunu bu...
Emzirebilir sorunsuz bence üzerine bir belki mendil ile kapatabilir her kes buna alışık olmayabilir dünyada her ırktan dinden insan var
Keşke toplumumuz böyle sapıkça fikirli olmasa da senin sorduğun soru çok normal görünse ve ne alakası var ki diyebilsek ama diyemiyoruz
Ortalık manyak ve s*apık kaynadığı için umuma açık yerde olmaması daha iyi. Yoksa gayet normal bir durum
İnsanlar nasıl toplum içinde yemek yiyebiliyorsa bebekler de emebilir gayet normal bir durum. Ayıplanacak gizlenecek bir şey değil
emzirme bezi falan varsa anormal görmüyorum kendisi rahat ediyorsa benim gözümü rahatsız eden bir durum yok
göğüs kapatıcı örtü kullanır ve emzirir. çok doğal bir şey ve bunun ayıbı olmaz. ayıplayan farklı gözle bakan insan değildir zaten
Bebek emzirme odaları var. Oralar kullanılmalı veya tenha bir yer olabilir. Toplum içinde olmaz her ne kadar yapılan şey doğal gibi görünse de.
Çok normal olmalı. O anda bir açık var diye bakanın kalıbına
Bazıları bilerek show yapıyor
Annelik adı altnda kimse kimseyi keriz zannetmesn
etik degil sadece emzirsin ama üstüne bir bez örtebilir
Özel örtü kullanılıyorsa ve bebek çok açsa gayet makul bir durum. Emzirebilir tabiki..
Emzirebilir ama memesini ağzımıza sokarcasina değil...
Mahrem denen bişey bırakmadılar ki, ayıp edep desen geri kafalı diyolar.
Yakın zamana kadar sorun değildi bu, emziren emziriyordu. Amerikadan problem ithal ettik.
Normal değil emzirme kabinine girsin. Emzirsin heryerde var artık niye herkesin içinde yapıyor
gayet normal bir hareket. bundan rahatsız olan var mı gerçekten? nasıl insanlarsınız?
bi örtü örtüp emzirmesi normal öbür türlü sapık çok mal gibi bakarlar
Memelere gereksiz bir cinsel anlam yükleniyor. Bir anne bebeğini beslerken sadece bebeğini besliyordur. Başka gözle bakılmaması gerek ki istediği yerde istediği şekilde emzirebilir. Her şeye anlam yüklemeye gerek yok
Yani bunun için özel odalar var birçok yerde avm lerde havalimanlarında vs kalkıpta otobüs minibüs gibi toplu taşımalarda veya metro durağında kalkıp memeyi çıkarıp çocuk emzirmek biraz tuhaf kaçıyor uygu değil yani bana göre
Normal bir şey. Bebek emzirmeyi geçtim hamile olarak bile dışarı çıkmayın diyen bir kitleyle yaşıyoruz... Kadın, bebek, çocuk baya bir diken üstünde yaşıyoruz. Buna izin vermediğimiz sürece toplumun algıları umrunuzda olmaması gerekir.
Çocuk çok acıktıysa ve o an uygun bir yer yoksa üstünü örterek emzirsin yani nolacak. Araplarda bile dışarıda kadınlar kafasından aşağı bir örtü ile kapatır kendini bebeği o örtünün içinde emzirir
Hic baska care yoksa mecbur emzirir.
ama Ben yapmazdim hosta bilmiyorum
Normal artık emzirme örtüleri var bı zahmette millet bakmiyversin napsin occuk acmi kalsin...
tabiki örtmek kimsenin görmüycegi kaydıyla uygun cünki herkes bunu normal görmüyo neticede
Mallığın da daniskası. Sonuçta çocuğun nerde acıkacağı üretici firma tarafından belirlenmiyor. Bunun için özel bir oda yoksa ortamda mecbur orada yapıcak bu işi.
Karsi degilim. Fakat toplumda dikkat cekecek bir sekilde, yani bebegi emzirmekte oldugunun anlaşilmayacak sekilde olmasini daha uygun buluyorum. Emzirme örtüleri kullanabilinir, veya müslin bez.
Yanlış! her ne kadar bebegin karnı doysun diye yaptığımız bir eylem olsada örtü kullanılmalı!
Bence normal bisey ama bu at kafali topluma anlatamazsin o yuzden yapilmamali
Aciliyet yoksa yerine, ortama göre davranmasi daha uygun olur.
Toplum içinde yapamaz rahatsız olanlar olur mahrem bir durum
Üzerine şal gibi birşeyler atıp emzirebilir bunu yadırgamam da memesini löp diye çıkarıp görünür bi şekilde emizirmesi ahlak kurallarına örfümüze adetimize uymaz
Emzirebilir bebek aç mı kalsın tabii göğüsü kapatan örtüler üzerinde emzirmesi çok normal
Sonuçta sonuçta üzerine bir şey örtüyor normal karşılanması gerekir
Mahremiyet kuralları içinde ve uygun ortam yoksa emzirebilir
Normal bence. Bu basit konuyu bile tam aşamadık.
Normal. Bazı sapıklar direkt cinselliğe bağlıyor ama alakası yok
Bu doğal bir şey adam olan o tarafa bakmadan devam eder
Normal değil bu özel odalar yerler var oraya gitsinler çok kötü bir durum
dogru bir davranis degil musyt bir yere gecerisn bas basa cocugunu emziririsin
Şova dönüştürmeden, gerektiği kadar o bölgesini kapatarak emzirebilir bence sakıncası yok.
bir emzirme örtüsü vs ile elbette dünyanın en doğal şeyi.
Emzirebilir. Memeyi hop diye açmasına gerek yok emzirme örtüleri var daha derli toplu güzel olan
Bir bebek günde ortalama 7-8 defa emzirilmesi gerekiyor. Böyle bir durumda her zaman müsait olamayabiliyor. Kalabalık toplum içine denk geliyor. Bu sebeble bunda bir sakınca yok.
Belki bebek durmuyorsa, örtü ile kapatarak olabilir.
Örtüsü var kimse görmesin die onu kullanatak emzirmesinde bsi olmz
Bundan rahatsız olanlar olabilir her şeyi açmaya ne gerek var?
Emzirme için uygun bir yer yoksa emzirme önlükleri kullanılabilir veya mekan içinde uygun bir yer sorulabilir mutlaka en kutsal görev ama mahremiyet de önemli
Bence halka açık yerlerde Bebek emzirme odaları olmalı herkesin içinde çok iyi olmayabilir benim için sorun yok ama günümüz dünyası buna hazır değil gibi
örtüsü var :D taksın emzirsin bebek bu hemen acıkır :) anne hep evde oturacak değil bebek için :)
Gayette normal. Ahlaklı olan bakmaz. Anne bebeğini her yerde emzirir. Rahatsiz olanlarda toplum içinde yemek yemesinler. Gitsinler gizli kapalı alan bulsunlar
Normal diyen arkadaşlar ne yaşıyorsunuz? :D tabii ki normal değil her yerde emzirme odaları var bir zahmet oraya gidilsin boşuna yapılmadı oralar. Modernleşelim tamam da bu kadar da değil xd
Göğsünü saklayarak emzirdigini belli ederek insanlar gelmemesini sağlayarak olabilir normal bisey
Meme cinsel obje degildir. Bu duruma mahrem diyen de geri kafalıdır
anneliğin mahremiyeti olmaz. mecbur kalınca açık yerlerdede usulüne uygun bebek emzirilir tabiiki.🤷♂️
Ben olsam heryerde emziremem mümkün olduğu kadariyla ama o durumlar içinde yanımda biberonla biraz süt alırm ama emzirenleride çok normal karşılarım
Normal durum ama sapık gözle bakacak insan dolu.