Sürekli çingene gibi kavga edip tüm mahalleye rezil eden eşyaları kıran sorunlu bir ailem var. Böyle olduğu sürece nasıl evleneceğim?

Babam da annemde tencere kapak misali ikiside aynı **rengi. Çingene gibi birbirleriyle kavga edip ağza alınmayacak küfürler ediyorlar. Eşyaları kırıp birbirlerine fırlatıyorlar birbirlerinin ailelerine küfrediyorlar. Hiçbiride istikbalimizi düşünmüyor. Gerçekten bu davranışları yüzünden hem utanıyorum hem de hakkımı helal etmiyorum.
Evimizde huzur bırakmadılar. Bu hayatta bize travma sevgisizlik aklınıza gelecek tüm olumsuzlukları yaşattılar.
Ne çocukluğumu yaşayabildim ne geçligimi yasayabiliyorum.
Yoklukla liseye kadar okudum. Üniversiteyi de kredi çekip birkac yerden burs alıp bir şekilde bitirdim. Eczacı oldum. Hayatımda ilk defa biri girdi. Ailemin böyle insanlar olduğunu nasıl söylerim çok utanıyorum. Kesin benden ayrılır. Hem o kabul etse Ailesi ne der? Ailem yüzünden hayata 5-0 geride başlamışım büyüyünce anladım. Hergün zavallıyım ne kadar şansızım diye ağlıyorum. Kaçarak evlenen ablamda evlenme tek başına yaşa diyor sende.
Benim bir ailem olamayacak mı mutlu olamayacak mıyım? Tüm arkadaşlarımın ailesi birbiriyle arkadaş gibi düşünceli benimkiler niye böyle?
Güncellemeler
+1 yıl
@Kürkmantoluhayri sağol çok teşekkür ederim sorumu öne çıkardığın için çok ihtiyacım vardı.
Güncellemeler
+1 yıl
Ne yapacağımı şaşırdım vallahi
Sürekli çingene gibi kavga edip tüm mahalleye rezil eden eşyaları kıran sorunlu bir ailem var. Böyle olduğu sürece nasıl evleneceğim?