Şimdi yazdıklarım dertmi?
Hiç sevgilimin olmaması
1 55 olmam
Anksiyetemin olması
Arkadaş gurubumun olmaması
Üni kazanamamış olmam
Sizce hangileri dert hangileri değil?
Şimdi yazdıklarım dertmi?
Hiç sevgilimin olmaması
1 55 olmam
Anksiyetemin olması
Arkadaş gurubumun olmaması
Üni kazanamamış olmam
Sizce hangileri dert hangileri değil?
Hepsi olur merak etme umudunu kaybetme ve dua et Allah istediğini verecektir buna inanarak dua et ve biraz çabala. Çabala biraz anksiyeteni yenmeye çalış. Boyun bi önemi yok. Ben de 154 üm kıyafet seçiminde veya topuklu ayakkabılarla boyunu uzun gösterebilirsşn. bunları yapmasan da minyon kızları tatlı güzel bulan bir çok insan var. Üni için de büyük ihtimalle sınava düzgün hazırlamadın. Ama çalışırsan bunu da elde edersin. O yüzden çabala ve dua et Allah tan dualarını esirgeme. Hepsi hallolur aynı zamanda haline şükret. Bundan kat kat daha kötü durumda olanlar var. Ve çok zor sınavlardan geçiyor. Ama biraz çabalarsan senin dertlerin birer
Hayatın tadını çıkar bu Yaşlar bi daha geri gelmez
Hepsi bazen çok kafama taktığım şeyler maalesefki çok teşekkür ederim yazdikların icin
Rica ederim:))
Dert tabiki. Herkesin derdi kendine yani. Aslında benzer sorunlarımız varmış. Sadece boyum 180 ve üniversite kazandım. Diğerleri aynı. Aslında senin 155 olman çok dert değil. Benim kızlarda en sevdiğim boy 150-160 arası olan boydur. Yani aslında ben ve benim gibi kısa boylu kız sevenler için şanslı sayılırsın.
Bende daha çok
Cevap
9Cevap
Sadece bir tane derdin var o da anksiyetenin olmuş olması. Zaten diğerlerini dert ediyor olmanın nedeni bu problem.
Ama öyle değil işte
Anksiyetem onlardan dolayi olmadi yani baska sorunlar vardi
Haa anladım evet haklısın olabilir tetikliyor galiba
Tırnağını kırmak gibi ufak bir şey bile derttir mantıken, önemli olan baş etme yöntemi. O şekilde bakarsak, bunlar geçici şeyler olur. 🤔 Galiba. Öyle olur gibi. Olur olur. 😷
Herkesin derdi kendine dağdır. O yüzden bunların hepsi sana göre dert
Hiçbiri dert degil. Gerçekler acıdır. Savaştan ölenler analarını babalarını kaybedenler tacize uğrayanlar vs. aklima gelmeyen bı ton şey varken Varken bunlar cidden dert degil.
İki tıp insan vardır birisi en ufak sorunu büyütür o sorunu depresyon haline getirir diğeri de hiçbir şeyi umursamaz takmaz o içindeki mutluluğu bulmuştur çünkü o mutlulukla yaşar.
İnsan her olumsuz olayı kendi lehinize cevirebilecek kadar güçlü bir beyine sahip aslında ama bunu kullanmak istemiyoruz.
Sanırım ben o kadar güçlü değilim sürekli her seyden umutlanip umutlarimin yikilmasi beni bu hale geitrdi
Hiç biri dert değil. Hayata bir kere geliyosun ve unutma her insan dünyada eşit şartlarda doğar ve eşit şartlarda ölür. Gerisi hikaye ;)
Herkes eşit şartlarda doğmuyor maalesef ama teşekkür ederim
Bazı çocuklar svasta doguyor bazi cocuklar afrikada acligin icine doguyor bazilari amerikada saglikli doguyor bazilari sakat esit degil
Kimse kimsenin derdini küçümseyemez bunlar çözülebilir sakin üzülme elinden geleni yao
Hiçbirisi de dert olmamalı
Sevgilisiz de hayat devam edebiliyor
Boyun senin elinde olan bisey değil anksiyete nedir tam olarak bilmiyorum ama o da senin isteğin dışında anladığım kadarıyla
Arkadaş insanı çoğu zaman kötü yola sürükler
Her insan üniversite okuyacak diye bir kural da yok
Haklisin ama sonuç olarak boşlukta hissediyorum
Zaman zaman hemen her insanda o boşluk hissi oluşabiliyor nolursa olsun olaylara olumlu tarafından bakabilmeyi öğren o zaman anlarsın problemi kendin çıkarıyorsun
Biraz karamsar biriyim pozitif olmaya çalışıyorum ama zorlanıyprum yani
Pozitif olma korona var hala
Hahahhahahaha xmxmmzmz
Sorunlarını çözdüğümüzü umuyorum
Hiç birisi dert değil
Herkesin derdi farklı olabilir
Bur kaçı dert sadece onları da düzeltebilirsin
Bu dertlerin hakkında konuşmak ister misin?
Şöle baktımda hepsi dert mk aymı ben gibisin
Ahahaha xncmmxmxmxm yazik bize
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?