Muğla ve Antalya çok güzel
İstanbul'da yaşıyorum İzmir gecekondu şehri inanılmaz varoş geldi bana çok basit
İzmir neden aşırı varoş ve çirkin?
Gecekondu şehri
Geçen Kars şehrine gittim İzmir'in yanında çok lüks ve Avrupa'i kaldı
İzmir neden böyle?
Her ilin varoşu vardır. İzmir'de Konak, Karşıyaka, Göztepe, Alsancak tarafı lüks yerlerdir, ama Konak'tan az yukarı çıkarsan Basmane varoştur. İstanbul'da en lüks yerlerden Cihangir, Şişli, Osmanbey'den az yürürsen varoş Tarlabaşı'na ulaşırsın. Yine Florya gibi lük semtin az yukarısı Çekmece'dir. Anadolu yakasında Bostancı gibi lüks semtin az yukarısı İçerenköy'dür. Yani neye baksan onu görürsün.
Varoş geçtim
En lüks yerleri bile çirkin İzmir'in çok bakımsız
İstanbul da en varoş semtler bile İzmir'in en güzel ilçelerinden lüks duruyor anladın mı
Şu siyasi emellere alet olmayın artık. Özgür olun, biat etmeyin. Kendi düşüncelerinizi kendiniz de üretebilirsiniz, kula kulluk etmek zorunda değilsiniz...
Akp li değilim valla
Nesini beğenmedin?
Güzel değil bakımsız yapıları çirkin falan
Misal bir Çorumu gördün mü, Uşakı, Kastamonuyu, Zonguldakı, Çankırıyı, Gümüşhane Bayburtu?
Çoğu yeri gördüm en kötüsü İzmir
O zaman başa dönüyorum;
Şu siyasi emellere alet olmayın artık. Özgür olun, biat etmeyin. Kendi düşüncelerinizi kendiniz de üretebilirsiniz, kula kulluk etmek zorunda değilsiniz...
Cevap
11Cevap
Sen nasıl kafa yasiyorsun. İstanbul'da kaldim 6 yil. İzmir'de yasadim. Ankara da yasadim. Cok sehir gezdim. Senin takildigin yer önemli. Her yerde o kadar çok varoş var ki. Senin o sokaklarda isin ne. Gecen biriyle konuşuyoruz burada Pendik hakkinda. Pendigin arkasi öyle bir pislik ki. Aklin almaz ama on yüzü o kadar güzel ki. Senin bakis acin ve takildigin yer önemli. Sende varossun ki. O ortami görmüşsün.
Çöpü kurcalayıp şehre laf etmiş :)
@BirNazımdizesi aynen öyle
Yapısı çok kötü gecekondu şehri gözlerin mi kör? İstanbul dünyanın en güzel sehri
Sadece gülüyorum bildigin gibi yaşa.
Sende o İzmir gecekondu larinda yaşa
Ben foçada yaşıyorum tatlım sen gecekondu gülüysen bu senin problemin 😂
İzmir'de yaşamıyorum ki 🤣
İstanbul'da afganlarla ve pakilerle mutluluklar sana 😄
@BirNazımdizesi İzmir de daha cok
Cahil cahil konuşma Allah aşkına İstanbul suriyeli nüfusu açısından 550 binle Türkiye'de ilk şehirken İzmir 8. sırada geliyor 2022 verilerine göre. Ki bu sadece suriyeli sayısı. Pakistanlılarla afganları saymıyorum bile. Leş gibi kalabalık havası pis insanı illet bi şehrin nesini savunuyorsun bilmiyorum bari bilmeden etmeden savunma.
@BirNazımdizesi gözlerine gözlük tak
Dünyanın en büyük metrobollerinden biri
Zerre kadar gezmedin bile
Akp gidince bunların hepsi kapı dışarı olacak İzmir leş varoş semti bunu tek ben değil herkes söylüyor
Ya aynen hadi
Kars eski sovyet şehr-i o yüzden düzenli
Ama İzmir yinede iyidir
Onunda mutlaka güzel yerleri vardir
Ben göremedim
Eski yerleşkekeri?
Sen İzmir'e varoş diyecek vizyonu nerden buluyorsun ya :D otur tereyağı ye konuşma kendini aşan konularda
İstanbul'da yaşıyorum İzmir'i gecekondu şehri varoş kenti hayatımda böyle çirkin şehir görmedim
Lütfen gelme zaten.
evet İzmir'de normal semtten çok ghetto mahallesi var
Ya işte neden zorluyorsunuz şöyle deseniz konu kapanacak.
CHP hiç bir şey yapmıyor şehiri b0k götürüyor, gelişimi durmuş adına yakışmayan bir şehir deseydiniz emeline ulaşacaktı
İzmir gelişmesi yavaş ilerleyen bir şehir ama doğal yapısı az bozulmuş öyle de düşünmek lazım
Çok kötü gecekondu sehri
Ben de 2 gündür izmirdeyim bazı yerleri çok güzel yine de normalde İstanbul'da yaşıyorum.
Kordon sahili haricinde at çöpe gitsin
Sende mi izmirdesin şu an?
Gittim 4 gün kaldım bin pişman oldum param çöp
Hahahaha nerelere gittin
Her yeri gezdim Basmane çok kötüydü korktum ordan geçerken
Alsancak ve işte bazı güzel ilçeleri var haricine gerek yok
Oralarda çok basit sıradan
Tamam İzmire dusmansin anladım İstanbul daha güzel zaten
Değilim yazık sadece
AKP lide değilim bu arada
Haklısın canım bir şey diyemiyorum, İstanbul'da neredesin?
Beylikdüzü
Hmmm bir gün belki çay kahve içeriz :)
Şaşırdık mı tabiki hayır. CHP belediyeciliği ve CHP vizyonu ile ancak bu kadar 😂
İzmir'de öyle bir yer görmedim hiç
Sence neden
Bilmiyorum ki
Torbacısı kim acaba
Pekiii
CHP zihniyeti.
Atatürkü o kadar seviyorlar ki onun bıraktığı gibi kalsın diye düşünüğyorlar
sen varsin diyedir
Ben İstanbul da yaşıyorum
İstanbul çok modern
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?