Eski kiz arkadaşım bana yalan söyledi, çok kötuyum. tekrardan terk etti geri döner mi?

Arkadaşlar benim 3 yillik bir ilişkim vardı çok sevdik bir birimizi. Son zamanlardir anlaşamiyorduk çok kavga ediyorduk. Bir gun kavga çıkti ve o kavgadan sonra konuşmadık hiç, 2 hafta boyunça yazmadı etmedi. Neyse ben de yazdim ondan sonra çunku çok tuhafıma gitmişti yazmaması. Yazdıgımda bana herşeyin bitigini söyledı ve yenı erkek arkadaşıyla fotoğraf ati ve uzak durmami söyledi bana.

Neyse o günden sonra yikildim aylarça aci cektim. Tam atlatmişken her yerden engeli kaldirip bana yazdi. Işte arkadaş kalalim dedi aramizda dusmanlik olmasin falan filan dedi. Tamam dedim bende, bir ay takildik gezdik tozduk elimi tuttu falan sevdiğini soyledi. Sarildik o beni öptu ben onu. Yani sevgili gibi olmuştuk.

Neyse iki gun önçe benim sevgilim var dedi, hala ayni kişiymiş. Beni çok sevdiğini soyledi onu hiç sevmedigini ve kötu davrandigini ama meçburen onla birlikte olması lağzım mış cunku ailesi öyle istiyormuş. Ve beni it kovar gibi kovduğu. Yapamam dedi çunku erkek arkadaşi ögrenmiş benle arkadaş olduğunu. Sen beni aldatiyorsun demiş kiza, kiz da kendisini kötu hissedip ağlamış falan filan. Yapamam dedi. Az kavga ettik ondan sonra her yerden engelledi beni tekrardan.

Bana umut verip yalan söyledi, yari yolda birakti gine. ben onun için herşeyı yaptim o bir ay süreçte. Yardim ettim çok şey yaptim. Bana seni sevdiğim gibi onu hiç sevmedim dedi. Ama sonunda beni it kovar gibi kovdu ve heryerden engelledi. Artik senle iletişim kurmak istemiyorum dedi. Ve engelledi heryerden.

Arkadaşlar soruyorum size geri döner mi sizçe? Cunku canim yaniyor bana umut verip yari yolda birakti ve geri dönmesini istiyorum çunku bu sefer tekmeyi ben basmak istiyorum.

Umut verip yari yolda birakti beni….
Eski kiz arkadaşım bana yalan söyledi, çok kötuyum. tekrardan terk etti geri döner mi?