Arkadaşlar okulda bir yarışma var. Bağımlılıkla mücadele ile ilgili. Ben anı tarzı bir şey yazmak istiyorum. Merak ettiğim:uyuşturucuya nasıl başladılar? Bu uyuşturucu isleri nasıl dönüyor?
Şimdiden teşekkür ederim
Şimdiden teşekkür ederim
Bu konuda yazılmış biyografi kitapları oku burada kimse sana kendi özel yaşamını anlatmak istemez konu çok kötü çünkü internetten bak yazarları karakterleri bul ve bir özet çıkar daha sağlıklı bir çalışma yapmış olursun para harcamaya değmez diyorsan bilemem
Arkadaş çevresi ile başlanılıyor. Bu insanlar sorunlu insanlardır kimisi erken yaşta babasını anasını kaybediyor. Kimisi sevgi görmemiş ailesinden. Ahh ahhh Kimiside bu bana hiç bişey yapmaz lan deyip içmesidir. Bağımlının uyuşturucu alacak parası kalmadığında ortamına yeni arkadaşlar arar ilk uyuşturucu müessesedendir veya torbacı olur. Ticareti ögrenirler. Bagımli kız ise ve parası yok ise bedenini satar. Bağımlı kendine şunuda der acaba bidaha içsem nasıl kafa yaşarım. esrar-ex- bu aşamadan sonra tehlike çanları geliyor. Bağımlı ileri lvli merak ediyor beyazlar devreye giriyor. Eroin ve taş bağımlilarina geçmiş olsun işleri zor
En büyük bağımlı ben bağımlı değilim diye kendine kandıran bağımlıdır.
Yalan duymak istemiyorsan bağımlıya soru sorma.
Çok teşekkür ederim yazıma yardımcı olacak şeyler bunlar:)
Cevap
3Cevap
Ne yazıcan , klasik ortamda özendim falan filan
çin çine gel anlatalım
Anlatmam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?