Sanal bağımlılığı?

Ben asosyal kendi çapında arkadaşları olan ama genellikle o arkadaşları tarafan dışlanan bir insandım. Sınıfın birincisi odağı sadece dersleri olan 1 sevgilisi bile olmamış bir kız. Bir gün ders çalışırken sanal oyuna girip orada arkadaşlar edinmiştim çok mutluydum gülüyordum eğleniyordum. Kendi kimliğimi vermek istemedim ve kendimi erkek diye tanıttım. İşler büyümez sanıyordum ama büyüdü. Bağımlılığa dönüştü ve artık her sabah kalkıp onlarla konuşmak için elimden geleni yapıyodm bütün zamanımı onlara ayırıyodum. Daha sonra discorda taşındık. Bi kız benden hoşlandığını söylemişti ve absürt gelicek ama bende ondan hoşlanmıştım ve sevgili olduk bu baya 5 6 ay devam etti. Kız beni çok kırdı tabii insanlara olan güvenim sarsıldı. Absürt gelebilir ama sanaldaki karakterim farklı gerçk hayattaki karakterim farklıydı yani lez falan değilim. Bir sürü arkadaşım vardı ki hala bu bağımlılıktan kurtulamadım. Dersleri boşladım. Annemin babamın gururuyken şimdi öylesine bir çocuk oldum onlar için. Değişmek istiyorum eski ben olmak istiyorum ama ne gücüm ne cesaretim var. Lütfen bana bi çözüm önerisi verin siz napardınız hiç böyle olay yaşadınız mı. E bırak diyenleriniz olucak 1 yıldır sanaldayım ve hala bırakamadım. Çok denedim ama arkadaşlarım ve o kız ağladım sen gidince falan demişlerdi. Kul hakkınada girmek istemiyorum cesaretim de yok. Kendimi geliştirmek eskisi gibi kendim olmak istiyorum ama sanki sanal hayatı gerçek hayata seçtim ve onları kazanmak için kendimi kaybettim gibi. Siz napardınız çözüm önersi verin bunun nedeni ne sizce?
Sanal bağımlılığı?