Eşimle 1.5 2 sene önce tanstk 4 ay önce evlendk Rizeliler Kocaeli de bir köyde yaşıyorlar eşimin baba tarafı çok iyi sıcak kanlı sahiplenici fakat annesi aşırı sığ tabiri caizse moron çok muhabbeti sohbeti sevmiyor varsa yoksa tarla bahçe.. işine gelen kişilerle geliş gidiş yapıyor kızını ve erkek çocuklarını aşırı otokontrol ile yetiştirmiş aşırı sıkan biri eşim efendi biri fakat annesinin baskısı ile iletisim konusunda baya bir sıkıntılı ama iyi niyetli olduğu için evlendim. benim ailemde köyde ama görgülü neyin nasl olacağını iyi bilir. sorun şu ki biz sözlendigimizde kaynanam ne annemi ne beni arayıp sormadı benim hayalimdeki kayınvalide oğlunu evlendirdigi için heyecanlı olur hevesli olur aman kızım şunu alalm şöyle yapalım vs der adetleri sorar vs ama hiç öyle olmadı her konuda çok baştan savma saf dışı davrandı annem ondan daha fazla destekti bize ve kayinvalidemden asla görmediğim ilgiyi ve desteği annem esime fazlasyla gösterdi. Evlenmeden önce eşimin zoruyla bize geliyor gibilerdi hep söylüyordum eşime annenin davranışları çok tuhaf bana ve aileme karşı sanki kendi istemiyo da sen istiyorsun diye alıyor gibi memnuniyetsiz ilgisiz dedigimde esim hep sana öyle geliyor diyordu neyse evlendik. Sonrasında Kayınvalidem annemi evlendik evleneli hiç arayıp sormadı sonuçta artk akraba olduk insan arar hal hatr sorar. Geliş gidiş yapar. İlk benim ailem gitti eşimin tarafına bir insan dünürune düğünden 4 ay sonra rica minnet cagrmayla gider mi şaka gibi.. illa arayıp cagrmak mı gerekiyor.. kızınızı aldk tamam sizle işimiz kalmadı modu.. eşimin yakınının kınasına gittik. annemde geldi tabiki eşimin babasının tarafı anneme daha fazla misafirperverlik gösterip sahip çıktı. Kayınvalidem hep uzak uzak oturdu yanımızda durmadı hep başka kişilerin yanına gitti hiç dünürüm diye sahip çıkmadı tanımazlktan geldi yani annem hak etmediği muameleyle karşılaştı onun için üzüldüm ne yapmalıyım fikir verir misiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Bazen milliyetçilik duygusu ile yapıyor olabilir mi diye düşünmüyor değilim. ben macırım o ise mofti laz🤔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer