Yazin neysede, kisin trikolarda montlarda kazaklarda hirkalarda bile crop tarzi urunler var
Kısır olmaktan korkmuyomusunuz?
Yazin neysede, kisin trikolarda montlarda kazaklarda hirkalarda bile crop tarzi urunler var
Kısır olmaktan korkmuyomusunuz?
Onla alakası yok sırf satılsın diye yapıyorlar bu kışta bile giymek isteyen enayilerin talebi normal kış kıyafetlerinin talebini aştığı için adamlar kârına bakar bu enailerde kısırlıkla uğraşır dururlar moda köpeği olmayalım plz
Kanka kısırlığı bilmem ama soğuk ülkeden gelmiş bir adam olarak, kışın kısa kollu + şort ile basket oynuyordum kar yağarken falan. Vucudum soğuğa alışkın odamda camım açık içerisi buz diyor annem ama ılık bana göre. Okula falan giderken bir tek hırka + kısa kollu + ince kot giyen deli benim. Çünkü sıcak :D
Evet katılıyorum. O bölgeden vücut soğuk alıyor ve kısırlığa sebep olabilir bu durumda.
Cevap
11Cevap
giymediğim için bilemiyeceğim ama bazı denklemleri yapmak hanımlara düşüyor tercih kendilerinin
Erkeklerde de dar kotlar kısırlık yapıyor muş diyorlar zvzbzhzbzbz
giymezsin olur biter herkes için geçerli bunu engellemek zor değil talepler bu yönde ilerliyorsa önüne geçilmez
Nasıl kısırlık yapılıyor?
Haklısın kısırlık yapıyor
Crop kısırlık mi yapıyor
Komplo teorisine gel. :D
Farkı ne
İlginç bir yaklaşım, öyle bir sorunum yok😉
Haklısın
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?