Slip kulotlar pantolon ile, tayt ile giyildiginde iz yapmasi kacinilmaz oluyor. sizce de artik onlardan vazgecilmeli degil mi? Halen Tanga tercih etmeyenleri anlamiyorum. hatta kenarsizlar (dikissiz) da hareket halindeyken iz yapiyor, kenarlilar her halukarda iz yapiyor. sizin Tercihiniz nedir?
Sizce de her giyside iz yapan slip kulotlar artik azalmali mi? hatta abartayim, yasaklanmali mi?
Herkes istediğini giyebilir. Herkes tangada rahat edemeyebilir. Bende kalem eteklerden nefret ediyorum hiç rahat edemiyorum ama severek giyenler var tabi. İz bırakıyorsa kişinin sorunu olmalı bizim değil açıkçası başkalarının poposuna hiç dikkat etmiyorum. Ne giyerlerse giysinler umurumda değil benim.
Sen tanga tercih ediyorsun diye tanga tercih etmeyenleri neden linçliyorsun? Bu nasıl bir hastalıklı ruh halidir? Slip kilotların bıraktığı izden çok rahatsızsan pantolon yerine etek giy? Sana ne ister etek giyerim ister pantolon diyorsan milletin giydiği slip kilottan sana ne? Hayır yani milletin poposunu mu röntgenliyorsun nasıl dikkatini çekiyor kilot izi?
bence de en iyisi ve ideali tanga inanılmaz rahat ve kullanışlı üstelik iz yapmıyor hatta kişiyi baya iyi hissettiriyor uzun dönemdir tanga string giyiyorum gerçekten farkı anladım başka tür çamaşır tercih etmiyorum 😊
bi şey sorcam yanlış anlama da tanga araya kaçmıyor mu nasıl giyiyorsunuz? ve popoyu asla örtmüyor yani özelliği kaldı şimdi
1
2 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Madem tanga giymeyenleri linçledin benim soruma da cevap versene birader? Giydiğin bez parçası gtünü kapatmıyorsa ne diye giyerisn milletin ağzına laf vermek için mi?
Merhaba. Sorunu daha yeni gördum. Tanga araya kaciyor evet, ama kacan sey demir degil celik degil, bir kumas parcasi. Özellikle Tanga pamuktan ise hicbirsey hissetmiyorsun, orada oldugunu bile unutuyorsun. Sadece egildiginde, cömeldiginde sanki anusune birsey girmeye calisiyormus gibi oluyor, buda gayet hos bir his. Siz neden kulodun tum popoyu kapatmasina gerek duydugunuzu belirttini? Kulotlarin yapmasi gereken, vajina ve anus u kapatmaktir. Tanga bunu gayet basariyla yapiyor. hemde slip kadar iz yapmadan, ve kalcalari kaplamadan acik birakarak rahatlik sagliyor. Tanga tamamen görunmez degildir dogru, gunes vurur belli olur, pantolonun rengi baska tanganin rengi baskadir, belli olur vs. Bence bundada bir sorun yok