+1 yılSen o kişinin özeline girdikten sonra, belki de kız arkadaşlarıyla konuşmayı ve görüşmeyi azaltacak hatta bırakacak. Kendini böyle şartlandırırsan işin çok zor.
Çünkü hiçbir kadınla konuşmayan, arkadaşı olmayan bir erkekle konuşma ihtimalin %0 🤷🏻♂️
02 Yorumla
Soran+1 yılBırakmıyorlar sorun o ztn
- +1 yıl
Yedekte birilerini tutma düşüncesi mi yoksa sadece arkadaş olarak mı? Yani biraz da empati yapmak gerek. İlişki yürütmek kadar kurmakta zor oldu artık. Verilen emeklere yazık etmemek gerek.
En İyi Cevaplar
+1 yılTabi yani hoşlandığın kişinin sevgilisi olması biraz ondan soğumana sebep olabilir çünkü sen ona ilgi duyuyorsun seviyorsun aşıksın ama onun başka sevdiği birisi var onunla ilişkisi var sen onunla gördükçe onu üzüleceksin olgun birisiysen kabullenirsin onun bir başkasını sevdiğini ama kendine de ümit vermezsin o yüzden yavaş yavaş soğursun ondan ama bir o kadar da samimiyetiniz de önemlidir tabi ona karşı olan sevgini içine gömeceksin susacaksın onu uzaktan izleyeceksin tabi dediğim gibi bu süreçte içine soğuma gelebilir ama bu soğuma hissiyle de baş edeceksindir çünkü aşkın temelinde acı çekmek vardır
17 Yorumla
Soran+1 yılBen bana saygı duymayanla ılskı olmam
- +1 yıl
Karşı tarafla olan bağın önemli olandır zaten burada bir bağ yoksa onunla arkadaş olamazsın onun seni anlaması gerekiyor senin de onu anlaman gerekiyor karşındaki insanın olgun olması gerekiyor senin de olgun olman gerekiyor
Soran+1 yılOf anlamıyormu sen ya sevmiyorum
- +1 yıl
Kızla erkek arkadaş kalamaz zaten illa ki ilerleyen dönemlerde ikisinden birisi birbirinden hoşlanır
Soran+1 yılBende onu dıyorm
- +1 yıl
Tamam bende onu diyorum zaten karşındaki erkekten soğuyorsan ona ilgi duyduğun için soğuyorsundur bir başkasıyla flört ediyor diye başka bir açıklaması olamaz yani
Soran+1 yılAynen öyle Hele sukur anlaştı bız
Ben de senin gibi düşünmekteyim. Gerçekten de karşı cinsten biriyle konuşuyorsam ve biz sadece arkadaş bile olsak onun hayatındaki tek erkek ben olmalıyım. Yoksa soğuyorum ve konuşamıyorum.
118 Yorumla
Soran+1 yılBende bak burada arkadaşımdan hoslanıyorum kucagna oturuyorum felan yazıyorlar gel de guven
Soran+1 yılKankası kucagna alıyomus az önce gordum soruyu
Soran+1 yılBende o yuzden knka ayagı şey ayagı mış
- +1 yıl
Açıkça görülüyor ki iki taraf da bu durumdan memnun ise kankalığı yalnızca başkalarını kandırmak adına bir kılıf olarak kullanmaktalar. Bu durumda istedikleri gibi cinsellik yaşayabiliyorlardır. Sonuç olarak mantıklı bir çözüm gibi görünüyor. Ancak senin durumunda başkalarına güvenmemek için de mantıklı bir sebeptir bu.
Soran+1 yılEvet bu devirde cok zor guven
Soran+1 yılAile cok onemlı iste bu konuda aile severse gerek kalmıyor kimseye ama sevmezse boyle oluyor
Soran+1 yılAile sevgisi cok yok bende onlar tarafından
Soran+1 yılEvet ama bastırmaya calısıyorum
Soran+1 yılSen cok guzel konsuyorsn ıyı gelıyor
Soran+1 yılBencede
- +1 yıl
Ben ne yazık ki bu şanssızlığa sahip değilim. Çünkü ailesinden sevgi görmüş ve görmeye devam eden birisiyim. Ancak ben bu durumu şans olarak değerlendirmiyorum. Zira bu durum benim sosyal olmama bir nevi engel teşkil ediyor. Sırf sevgi görmek uğruna iyi ve kötü taraflarına katlanmk zorunda kalarak arkadaşlık bağları kurma gereği isteğim gerçekten çok zayıf. Dolayısıyla arkadaşı olmayan birisiyim ve yalnız takılmak beni rahatlatan bir olgu haline geldi. Çünkü dediğim gibi arkadaşlık demek elinin kolunun bir şekilde bağlanması demek oluyor. Yine de ailemden sevgi görmeyerek kendi kendime sosyal yaşantı kurmaya çalışmanın nasıl bir şey olduğunu her zaman merak etmişimidir.
Benzer şeyler düşünüyoruz. Kendimi bildim bilelei ben de böyleyim. Boyle ise durumun normalden öte. guzel. ve asil bence. Mesela kim kaşık atılmış çorbadan içer zevkle bunu tiksinerek yapar di mi? Ya da kim başkasının sunduğu kokladigi bir şeyi yemek ister ki? Benim bakış açım da böyle. Benim kızlardan "arkadaş edinmiş" kimselerden midem bulanıyor. Hic bir şey yapmam onlardan. Sevgili eş vs.
11 Yorumla
Soran+1 yılAşırı haklsın❤️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
+1 yılAl benden de o kadar kime anlatsam yobazsın falan sevgiliysem ben de katlanamiyorum asla herhangi bir kız arkadaşına çıksınlar istiyorum hayatından
322 Yorumla
Soran+1 yılSen zekisin onlar canım boş ver
Soran+1 yılHangi kadın ister Baska kadına iltifatı bilmem neyi gorusmeyı vs
- +1 yıl
Bi de kendilerini savunmaları yok mu o çok sinir bozucu. Hayatımdan çıkaramam yıllardır hayatımda yakın arkadaşım dediği an basıyorum engeli hiç uğraşamam siz de öyle yapın😂 biliyoruz biz o arkadaşliklari yersenn
Soran+1 yılBenı evlenceklerı gun sılıyorlar arkadslarm karım kızar diyip ee o kızların canı can da benim ki patlıcanmı benm karsıma gelen nıye sılmıyor
- +1 yıl
Annem annesiyle arkadaş ailesine ayıp olur bahanesiyle hayatından çıkarmayan kertenkele bile gördü bu gözler 😂
Soran+1 yılArkadsm dedgıı hep şey cikıyor evet
- +1 yıl
O güncellemen eylem çıkartır sonuna kadar arkandayim😂
Soran+1 yılIyı kı varsn❤️
- +1 yıl
Her zaman😂 Canın sıkıldığında gel söv burada :)) bilirim o arkadaşların nasıl can sıktığını. Benden tavsiye olsun kova burcuysa bayılıyorlar kız arkadaş yapmaya
Soran+1 yılTeşekkür ederim sen de gel beklerm🥰
- +1 yıl
En güzeli engel öylelerine cidden. Zaten aldatan aldatana bi de kız arkadaşı olmasına izin ver iyifi davetiye çıkar😂
- +1 yıl
İyice--
Soran+1 yılAynen ya kız yarı cıplak arkadsm diyor ıgrenc sogudum dırek
- +1 yıl
Bu siteden mi bunlar
Soran+1 yılYok hepsi burdan deıl
- +1 yıl
Valla bilmiyorum şimdiki arkadaşlıklar çok çabuk başka şeylere evriliyor. Her haltı yiyolar ben inanmıyorum şahsen. Baktım kızlarla yakın uzaklaşıyorum hemen
Soran+1 yılYa insan arkdasına guzel dermı arkadslarm cok guzel bebek gibi diyor bana teklif ediyor huylandm
- +1 yıl
Ohaa seninki yv. şak mış cook afedersin. Alenen yaziyor kıza alıcı gözle bakmış resmen
Soran+1 yılHepsi oyle oldu cidden boyle dediler sogudum ya ılıskıden
- +1 yıl
Hepsi öyle değildir. Sınırını koruyarak arkadaşlik kuran da vardır illa ama çok nadirdir. Nerde okadar karakteri düzgün erkek
Soran+1 yılBen guvenmıyorm
- +1 yıl
Arkadaş kalabilen vardır belki de ben de güvenmem şahsen
+1 yılSevgilisi olan erkekle arkadaş olmak istemiyorsanız tercihinize kalmış bir durum. Sizinle sevgilileri olduğu halde arkadaş kalmıyorlarsa da bu onların sorunu. Mesafenizi korur bir süre tepki olarak iletişime geçmezsiniz. Anlar ve seviyelerini takınırlarsa iletişim halinde olmanızda bir sorun yok özellikle sevgilisi de sizinle olan iletişiminden haberdarsa elbette.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılBende hiç sevmem hayır ben sana sevgili de olurum yakın arkadaş da
21 Yorumla
Soran+1 yılHelal❤️
+1 yılAkraba dışında her kız ve erkek potansiyel sevişme alanındadır.
16 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
İşin gerçeği seviştiğim tüm kızlar önce arkadaşım olanlardı.
Soran+1 yılBen de bunu diyorum ama inanmıyorlar
- +1 yıl
Bu arada arkadaş olalım mı?
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Şansımı denedim
- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin normal kız arkadaşları rakibin değil. Ben sadece kadınlarla sosyalleşebilen, çevresinde sadece kadın arkadaşlaı olan kadınlardan hoşlanmıyorum mesela. İnsana karşı cinsten arkadaş da lazım. Sürekli rugby takımı gibi takılmak hoş değil. Bunu kaldıramayacak bir kadınla da ilişkim olmaz.
00 Yorumla Ben bir erkek olarak sevgilimin eşimin erkek arkadaşı olabilir ama bunlar benim tanıdığım bildiğim habersiz şekil de olmadan aksi takdirde birbirimizin sınırlarını ihlal ederiz fazla sıkmamak gerekir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGayet normal. Senin karşı cinste aradıkların, beklentilerin farklı olabilir. Senin düşüncelerin mantıksız değil zaten , bazıları istedigi kadar savunsun olabilir desin. Kadın - erkek arkadaşlığı fıtrata ters.
10 Yorumla
+1 yılHayatımda hiç bi kızla arkadaş kalamadım ya sevgilim oldu ya karım ya da hiç başlamadan bitti. Bir kızla bir erkek normal arkadaş kalamaz bencede 👌
10 Yorumla
+1 yılBunu isteyen kişinin de öyle olması lazım. Benimkiler arkadaş ama senşn arkadaşlarına güvenmiyorum demeyecekse hakkıdır
10 Yorumla
+1 yılÖzgüven eksikliğinle ilgili olabilir bu sorun bence diğer kızlar kapar onları diye düşünüyodun gibi geldi benim arkadaşlarım erkeklerini benden saklarlar mesela çünkü ben hop kaparım
04 Yorumla- +1 yıl
Ahhahaa ikonik olmuş yorumum bence
Soran+1 yılBen sevmiyorum ozguven eksikliği değil bu sen anlamazsn
Soran+1 yılHıc bi erkek arkadsm bana ıltıfat etmeden duramıyor veya o ısı istemeden ben nası guveneym
- +1 yıl
Anlamam evet
+1 yılBi kızla bi erkek bana göre de arkadaş kalmamalı. Kanka ayağı g. t ayağı demişler sonuçta
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 767 cevap paylaştı.
+1 yılBende de var bu... selami sabahi keserim o kizin kiskanclik kriziyle mi ugrasicam...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal e ateş barutta sen ateş değil orman yangınısın :D
10 Yorumla
+1 yılÇok normal banada itici geliyorlar gözümde ağırlıkları anında gidiyor
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 604 cevap paylaştı. Tek sebep o degildir demekki çokta hoslanmamissin
020 Yorumla
Soran+1 yılO bence bana itici geliyor
Soran+1 yılSana bol erkek arkadslı karıcıgını dilerim ozaman
Soran+1 yılNe kadar ıtıcı bısey oldgunu anla diye dedım empatı
Soran+1 yılHa ben anlamadı ozur dilerim 😊
- +1 yıl
Bu konuda çok katıysan emin ol tek başına yeterli oluyor bahane değildir kızın kendimden biliyorum 😂
Soran+1 yılIyı senin kız arkads inada sen yeterli olmazsn🙃
- +1 yıl
Git harem kur sen yettiremiyosan hayret bişey
- +1 yıl
Boşsun işine bak
- +1 yıl
Zihni de kendi de pis tek şey sensin burada kendinle karıştırma herkesi
- +1 yıl
Ne çok onemsiyosun kendini sen ya ne kasıntısı 😂 uzatma iyigunler
+1 yılSohbet ederek düsüncelerimi paylasmak , ve istediginiz konuyu konusmayı tercih ederim
02 Yorumla
Soran+1 yılNe
- +1 yıl
sohbet etmek istiyorum , istediginiz konu üzerine olabilir
Aile & Toplum konusunda 704 cevap paylaştı. Sen olsan başka kadın olmaz zaten
10 YorumlaGayet normal bir durum
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 978 cevap paylaştı.
+1 yılBenim kız arkadaşım hiç olmadı
10 Yorumla
+1 yılÇok normal hak veriyorum
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSeninle aynı fikirdeyim. :)
10 Yorumla
+1 yılBen sinir oluyorum direk 😡
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal ama hala konuşuyorsan sen anormal
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeyseki bir tane bile kız arkadaşım yok 😌
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 9,5b cevap paylaştı. Hak veriyorum o seçimini yapmis
00 Yorumla
+1 yılEvet evet eveeet
20 Yorumla
+1 yılBncede sacma
10 Yorumla
+1 yılNe güzel
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNormaldir.
10 Yorumla
+1 yılBencede olmamalı
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılNormal dır.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlması gereken
10 Yorumla
+1 yılDeğil erkek adamın arkadaşı kız olur
037 Yorumla
Soran+1 yıl... Anladın ıns
- +1 yıl
Sövdün mü
Soran+1 yılEwet
- +1 yıl
Ocaktan atıldın asena
Soran+1 yılAtılır ım cok ta onemlı değil
- +1 yıl
Halbuki sana kalbimi vermiştim ☹️
Soran+1 yılKalbini versen bana bunu demezsın
- +1 yıl
Rus kızları böyle değil ya sen niye böyle oldun ☹️
Soran+1 yılCunku aldatıldı ben,😒
- +1 yıl
Yiaa kıyamam sana kalbi kırık Svetlana ☹️
Soran+1 yılBenım kalbim usuyor
- +1 yıl
Yiaa deme öyle bak üzülürüm ☹️
Soran+1 yılUzenler utansn
- +1 yıl
Yiia seni üzenin kafasını skem
Soran+1 yılBen de mutlu olmak ıstıyorm
- +1 yıl
Yiaa seni de üzüyorlarsa kezbanlar napsın bi cevap ver?
Soran+1 yılKezban lar dhaa mutlu görsen
- +1 yıl
Göremiyom nerdesiniz kezbanlar
Ah ya efkarlı sonyam
Soran+1 yılBen yoruldu bu ulke benı yordu
- +1 yıl
Gittiğin yere beni de götür
Soran+1 yılSen o arkadsla gıt😅
- +1 yıl
Yok ki djfkd 😂
- +1 yıl
Üf ya aşık olcam şimdi sana olmadan kaçayım