Bir sürü düşünceye girecek kıvamı bu toplum bile aştı bunlar aşamadı hala. Saç sakal türban diye diye bu milleti avutmak için gönderilmiş gibiler.
Siz doğruyu ve güzeli temsil edin yeter, gerisi kulu ile Allah arasında. Dervişin fikri ne ise zikri de odur. Cümlede geçen ''bir sürü düşünce'' kelimeleri bile bakış açısına örnek teşkil eder gibi.
İslam'ı ve peygamberini tebliğ edip, güzelliklerini anlatarak bu toplumu mensup olduğu dinine daha da yakınlaştırmak için çabalamalı.
Yüreklere korku salarak değil, İslam'ın ışığını nakşederek kazanmalı toplumu.
İyi de eskiden de saç uzatılırmış bunın bakış açısı tamamen sataşma bazında yapılan düşüncedir benimde zamanında saçlarım uzundu ve gayet güzel dağınık saçlarım vardı
Ben eskiden saçım uzunken dağınık ahtapot kolları gibi modelde yapardım gayet güzel olurdu bence uzun saçında ayrı bir görsel katkısı var 😁😂 arkamıza bakarsak önümüzü göremeyiz ki 😁😁😁
Bence gayet masumca bir merak evet yağlı kepekli saçlarmı yolsa bakımlı saçlar mı saçların masraf bedeli nedir lütfen açıklama yapılsın 😁 ilk ben söyleyim benim saçlar sıfır ayarda traşı var bu yüzden sadece şampuan masrafım var diğerlerini ben de merak ediyorum
Abi bunlar korkunç bir güruh... Bitanesi öyle sapitmis ki akepeye oy vercem çünkü chp gelirse erkek erkeğe evlenmek yasal olacak dedi 🤣🤣 bunlar oy veriyor oy dünyanın en korkunç olayı bu awk
Saçı uzun adam sivil polis çıktıktan sonra sapığa gelen pişmanlık hissi bu arada geçmiştede erkekler saçını uzatıyordu günümüzdede çoğu sivil polis tanınmamak için saçını uzatır bağlar, örer falan saçmalamış. Bu arada bazılarına yakışıyor bazılarına cıksss tıpkı diğer modellerde olduğu gibi.
insanların giyim tarzlarına, işlerine, saçlarının boyutuna karışan insanlar kendilerine çeki düzen vermeli hele de kazandıkları para bu insanların vergilerinden geliyorsa.
@jojo27 konuyu oraya getirme şu an konumuz tarikatlarda yapılan oğlancılık ensar vakfını biliyosun mesela daha dün de haberde izledim 6 yaşındaki kızı evlendirmiş bi imam
@jojo27 bende lgbtyi sevmem de nasıl aynı olay diye bilirsin yaa birisinde çocuklara tecavüz ediyolar diğerinde iki etşkin adam kendi rızasıyla şey ediyo
En İyi Görüşler