Saç Bakım Uzun ve düz saçlı erkek sizce nasıl? mrozdal Takip Et Master Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Fotoğraftaki adamın saçından daha uzun ve o tipte saçım var sizce itici gözüküyor mu? normalde kendimi çekip nasılım diye sormak isterdimde gelen yorumlar malesefki hayattan soğutan yorumlar ;_; Uzun ve düz saçlı erkek sizce nasıl? Cevapla Erkek Soruları Fotoğraf Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Dior-Eluchíl Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 54% +1 yıl Görseldeki aynı ben. Saçları da aynı uzunlukta hatta benimkiyle. 😄 Aynısı kendimde olduğu için olumsuz yorum yapamayacağım, bence güzel. 1 12 Yorumla mrozdal +1 yıl o zaman saç tiplerimiz aynı benimde saçım böyle lvldlgldld ve bundan uzun :D Yorumla Dior-Eluchíl +1 yıl Uzatıyor musun? Yorumla mrozdal +1 yıl evet :D Yorumla mrozdal +1 yıl 1 hafta önce falan düşen bir saçımı ölçtüm 20 cm den uzun :D Yorumla Dior-Eluchíl +1 yıl Maşallah. 😄 Ben de uzatıyorum, ama daha ölçmedim. Yorumla mrozdal +1 yıl :D metalci modundayım :D Yorumla Dior-Eluchíl +1 yıl Hafiften toplanmaya başladı, ama öyle de hiç yakışmıyor. Salık gezeceğim sanırım. 😄 Yorumla Dior-Eluchíl +1 yıl Hahah aynen.😄 Yorumla mrozdal +1 yıl ben topluyorum ama kızlar nasıl duruyor ya öyle belli bir süre durunca saçlarım acıyor vldlkd at kuyruğu oluyor ama çok az Yorumla Dior-Eluchíl +1 yıl Toplama ya sal gitsin. 😄 Yorumla mrozdal +1 yıl aynen :) ben kaçtım dostum iyi günler Yorumla Dior-Eluchíl +1 yıl İyi günler. 🖐 Yorumla
TarifsizBoşluk Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl yakışıyorsa senin bileceğin iş yani : ) 1 2 Yorumla mrozdal +1 yıl ben kendi tipime - görüşüme bana yakışan de ğilde insanlardan aldığım yoruma göre şekillendiriyorum Yorumla TarifsizBoşluk +1 yıl fazla takma knk abartı değilse uzunluk ve yakışıyorsa takma : ) Yorumla
OppalaR Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 35% +1 yıl iyi bence 1 2 Yorumla OppalaR +1 yıl tskler Yorumla mrozdal +1 yıl rica ederim Yorumla
En İyi Cevaplar