"Uygun bulmak" nedir yahu? Yok bir de icazet verelim. Kafalara bak. En çok aklımın almadığı da hemcinslerinin tecavüze uğraması giydiği etek yüzünden haklı gösterilen kadınların gelip burada insanların saçı üzerinden karakterine sallaması. En çok sizin empati kurmanız gerekir. Belli ki siz de öyle durumlarda kurbanı suçlayan taraftasınız. Gerçekten bu haddi nasıl buluyorsunuz kendinizde anlamıyorum. Not: Saçım kısa. hiçbir zaman toplayacak kadar uzatmadım.
Evet belki haklı olabilirsiniz fakat bunu herkes için söylemeniz pek iyi olmaz. Olaylara ön yargılı yaklaşmamanız daha iyi olur. Sonuç olarak tercih meselesi. Birisinin kötü olması diğerlerinin kötü olduğunu göstermez. Ben saçlarımı bu zamana kadar subay tıraşı yaptırırdım fakat virüs sebebi ile saçlarımı kestiremedim ve bu durumda da kestirmeyi düşünmüyorum. Acaba dedim bu zamana kadar uzadı bırak uzasın hiç kestirmeyeyim bir farklılık olsun dedim.
Kişiden kişiye değişir o kanks. Ulkenın yarısı bır ara moda dıye saç uzattı. O zaman yarısının kel olması lazımdı 😂 aradan kuafore giisp bakım yaptır saçlarına kansk tabi öyle saldım çayıra mevlam kayıra deme :)