Güncellemeler
+1 yıl
küçücük kız çocuğu bana Cok yakışıklısın sana aşığım diyo bunu diyende yigenim arkadaşlar bu çocuklara bunları kim ogretiyo ya okullara dikkat edin ya neler neler ogreniyolar bunlar böyle ya çok fazla küfürler biliyo yani arkadaşlar bunlar nasıl zihniyetler ya bu yaşta herşeyi biliyolar çocukların masumiyeti niye yok oluyo bunu kimler yapiyo ya
Güncellemeler
+1 yıl
benim yigenimin bana bunları 10 yaşında söylemesi normal değil bu çocukları okullarda nasıl yetiştiriyorlar kız bana evlilik teklifi ediyo bu okullar kontrol edilsin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
haklısın bir keresinde yoldan geçerken çocukların küfrettiğini işittim en fazla 3. sınıftırlar çok utanç verici
ya sorma ya gelmiş 10 yaşında kız yigenim bana diyoki gel odaya gidelim diyo yeminle bu cocuklarin mayasını bozmuslar sapıklar ya
küfür ediyolar bu yaşta ya nerden ogreniyolar bunlar böyle şeyleri ya bu yaşta bana aşık olduğunu söyleyip duruyo ben bu çocuğun bunu nerden ogrendigini anlamıyorum ya 10 yaşından aşkı nerden biliyo bu çocuklar ya ahlaklari bozulmuş iyice bana ilgi duyuyo 10 yaşında resmen çocukların ahlakını bozmuslar bide lgbt ye sapik derler bize sapik derler bu yaşta benim yigenime bunları kim aşıladı kim bu nasıl sorumsuzluk hep okullardan ogreniyolar bunlari
benim sevgilimden beni kiskaniyo hemde normal bı kıskanma değil seni benden alacak diye cildiriyo bu küçücük kız çocuğunun bu hareketleri doğru değil bu benim başıma geldi ama dikkatli olun çoluk çocuğun ahlaki aşırı bozulmuş ya aşırı hemde umarım okullar denetlenir
Aşkı bilebilir o ayrı bir olay da söylediği şeyler ayıp 10 yaşındaki bir çocuğun masumiyetine sığmıyor internet çağı böyle düzelmez bundan sonra
aynen 10 yaşındaki çocukların masumiyeti de gitmiş maalesef çok yanlış çok haklisin
çok merak ettim seni ya bu ne her yaş peşinde :D
Fazla ilgili davranma çocuğa yani tamam ilgilen ama baktın çocuk kötü huy edinmiş biraz ilgiyi alakayı azalt çocuk sana istemeden bir duyguya kapılmış çocuk sonuçta o yaşlarda hayranlık duygusunu aşk saniyodur sen biraz geri cek kendini
oğlum annesi calisiyo bakacak kimse yok ben bakıyorum mal nasıl ilgilenme dersin pic