Resmen dışlanıyorm hergun çirkinim evet de yani çok kötü değilim sınıfça anlasiriz falan ama bir yere gitse arkadaşlar kafe Sinemea vs. beni cagirmazlar fotoğraf çekiyorlar beni cagirmazlar bir kez gittim onlarla orada bile kalk sen foto çek dediler onları rezil mi edicem anlamadım zararım da yok kimseye
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tipten kaynaklı olmuyor genelde karakterden ötürüdür, benide pek istemezler ortamlarında. d
Ben sınıfın en iyi çocuğuyum olur ya köşede sessiz sakin otruan çalışkan ben oyum işte sürekli dalga gecmeler çok üzülüyorum dislamiyorlar ama anlıyorum yani beni istemediklerini kendi yanlarinda
Dediğim gibi ortamı olan insanlara göre karakter ve eğlence anlayışınız uyuşmuyordur genelde okul döneminde herkes tipi olsun ya da olmasın arkadaş arayışı içinde olur sırf çevresi geniş olsun diye. Mesela bana da hep öyle yaparlar buluşma düzenlenir falan beni çağırmazlar "O bizim ortamdakiler gibi değil sıkılır/sıkıcıdır" dediklerini bile duymuşluğum var. İllaki sınıftan biriyle dost olmana gerek yok okul çevresinde illaki karakter ve eğlence algına uyan birini bulursun.
İşte ben özgüveni düşük biriyim zaten benim derdim onlarla arkadaş olmak değil ben yalnızlığı çok severim sürekli yalnız kalmak isterim tek üzüldüğüm şey tipe göre yargılıyorlar arkadaş çevresi tek değil aile öğretmenler yani ben çok yaşadım bunu :(
Bence sen yanlış düşünüyorsun ama yinede tipten kaynaklı olduğunu düşünüyorsan kendini geliştirebilirsin.
Olmuyor işte ne yapsam tıp değişmiyor:( keşke cikrin olmasaydım çok güzel olabilirdi her şey teşekkürler sizede
Değişir, sadece çabalamıyorsun. Spora git yeni değişiklikler yap vücudunda yüzünde emin ol işe yarar. Sanada iyi günler.
Yapmadım mi fiziğim iyi boyum uzun ama yinede yalaka değilim şerefsiz değilim belki o yüzden çevrem yok yüzümde yani ne yapabilirim her şeyi denedim tip olmadıktan sonra ne fayda
Sen anlatmak istediğim şeyi anlamadın, her neyse.
Takılma eglenmene bak zaman hiç bir kadından daha önemsiz degildir boşa geçirme
Lisedeysen bunlar normal ilerde takmazsin merak etme
Psikolojime çok yansıyor :( daha çok şey var anlatmadigim
Ozguvenin tiple alakasi yok onlarin tabirine gore tipsiz olmadigina da eminim. Tavsiyem biraz ozguven. Gec dalgani sen de sinifta rahat ol dis gorunusune derslerine dikkat et herkese verecek bi cevAbin olsun asla altta kalma ama gulerek soyleŞaKA olsun
Tiple alakasi yok mu gerçekten çirkinim ben tamam buna bir şey demiyorum ama insanları tipe göre yargılıyor çoğu insanlar çirkin ve yakışıklı getirelim herkes yakışıklı olanı dinler onun sözüne güvenir ama çirkin olan doğruyu dese bile güvenmez inanmaz kimse yaşadım bunu
Bunu yasin arttikca farkediceksin. Şu an kucuksun sevmek sevilmek istiyosun ama olmuyor anliyorum. Eger ders calisip kariyer yapma gibi planin varsa derslerine yonel inan insanlarin bakisi bile degisir. Gorus acini dis gorunusun olsun insanlarin seni eziklemesi olsun bunlarla kisitlamissin hayat bu kadar sınırli bi alan degil
Hayır ben aksine yalnız kalmak istiyorum sadece gördüğüm şeylere bazen zoruma gidiyor bu ders çalışıyorum zaten ama işte kafaya takıyorum
Kafana takmak ne ya o zmn onlari karsina alsana hadlerini bildirmek yerine burada aglamiycaksin
:( neyse teşekkürler
Sen bilirsin