Yoldasınız ve çok hoş bir kadın gördünüz, gerçi ben dekoltesine bakarak hoş diyorum henüz yüzünü görmedim :D şaka bir yana böyle bir durumda o kişiye bakmak erkeği abazan mı yapar?Motora bak be :D
Dekolte vermiş birine bakmak erkekleri abazan yapar mı?
Bir gün Lalelide yürüyorum. İki kadınla karşılaşmıştım beyaz elbiseler vs ama bildiğin özel üretim gibilerdi. Yanımdan geçerken bakmaya başladım ve boynumu çevirip bakmaya devam ettiğimi hatırlıyorum. O sırada bir dede yaşında adamla göz göze geldik ve utandım bende.
Dede şöyle bir şey söylemişti.
Valla bu yaşta ben baktım, senin bakman normal:))
Dede dediğimde hacı amca tipli, sakallı, takkeli bir tipti:))
Eğer rahatsız edecek şekilde sürekli bakıyorsa evet, ama işin gerçek kısmı yakışıklı erkekler baktığında mutlu olan kadınlar kötü biri baktığında sapık diyebiliyor
İnsan insana bakabilir "normal" bir şekilde.. Ama açıkta kalan yerleri süzen net abazandır.
Denk geliyorum bazen yaşlısı, genci, ergeni gözleriyle yiyip bitiriyor kadını. Kadın açtı diye erkeğe bakma hakkı doğmuyor. Özellikle evli ve sevgilisi olan hıyarlara..
Bakmak var, bakmak var.. Dekolte giymiş kişiyi utandıracak şekilde trene bakan öküz misali bakarsak, öküzden bir farkımız kalmaz. Nasıl ki bir kadin çarşafla, özgür şekilde gezebiliyorsa, dekolte kiyafette de ayni özgürlüğü hissedebilmeli. Lakin şu da var ki bu tarz giyinen kadinlara erkeklerden cok kadınlar bakıyor. Bence asıl toplum baskısını onlar oluşturuyor.
bence evet hani mesela bir anlık gözü takılır o ayrı ama yiyecek gibi bakanlardan çok rahatsız oluyorum şimdi cahilin biri açma da bakmayalım falan der sonuçta burası Türkiye ama ben böyle rahat hissediyorsam kimsenin de haddine değil giyinişim çünkü tesettürlü kadınlar bile tacize uğruyor o yüzden lütfen bir kadının dekoltesine sürekli ve yiyecekmiş gibi bakmaktan vazgeçin sözüm her erkeğe böyle yapanlara diyorum
Gece boyu sevişmekten iliği kurumuş bir erkek, aynı gecenin sabahında sokakta gôtü güzel ve açık birini görsün, istemsiz bakar. Bunun abazanlıkla ilgisi yok, refleks. Esas mesele refleks olarak bakıp kafasını çevirmesidir, uzun uzun bakıp fanteziye dönüştürmenin alemi yoktur.
Manav reyonunda muzlara kayısılara ne biliyim salatalığa bakınca abazan oluyorlar mı yok... Bu da öyle.. Mal teşhiri varsa ki bence bunun adı budur; bakarlar ve adamları suçlamıyorum ben artık.
ya baksa bile 1,2 saniye bakmalı ben de bir kadın olarak istemsizce bakıyorum çünkü ama sürekli bakmak sürekli gözünü oraya dikmek sapıklıktan başka bir şey değil bu durum kadını çok rahatsız edicektir o yüzden evet abazalık
"Bakışlarıyla soymak" derecesinde değilse yapmaz. Hepimiz dekolteye bakıyoruz, yalan değil. Rahatsız etmemeye özen gösterip gözünü dikmeyince sorun yok. "Ama aşkooom bana çok bakıyolaaaaar" diyecek olan da giymesin dekolte.
Ben bakmıyorum, özellikle metroda yolculuk ederken, bu tarz giyenler çok denk geliyor, karşıma veya yanıma oturduklarında yere veya diğer yöne bakıyorum, insanlar bana garip garip bakıyor, sanki bakmak zorundayım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
dekolteyi seviyorum ve bakarım da... böylece dekolte de amacına eriyor ben de keyif alıyorum. normal bir detay ve kadınlara çok yakıştırıyorum.
Yo novel , ben elimden geldiğince bakmam ama bazen gözüne soktukları durumlar oluyor gözüm kaydiktan sonra tekrar kaynamamasi için elimden geleni yapıyorum