Eşim, ailesi yüzünden bana el kaldırdı. Soğudum yardım edin?

Merhabalar. Eşimle dört aydır evliyiz sürekli ailesi yüzünden kavga ediyoruz. Abim evleniyor hazırlıklar için yarım saat dışarı çıksam eşimi tek yemeğe çağırırlar. Üç ay bocunca bu böyle oldu. Her hafta yemeğe gideriz yetmez oğlunu tek çağırırlar. Biz eşimle birbirimizi göremez olduk. Eşimin babası yok bana annesi ve kız kardeşi neler etti. Kadın anneme neler dedi. Eşime şart sundum ailen gidersin fakat ben gelmem. Kabul etti. Evlenince ben senin için geliyorum ailene sende geleceksin dedi. Kırmadım onu gittim. Annesi her gittiğimde laf soktu oğlu olmasa beni kim alırmış ben kimmisim. Oğlu herkes tarafından bilinen biriymiş. Sustum. Beni ayağına götürüp ego kasti bir kez. Sonra hep oğlunu tek çağırdı karın evde yoksa gel yemeğe. evlendik kız kardeşi balayına bizde gelecez ayağı yaptı. Eşim bana bişey gösterir kardeşi bozulur eşim benle ilgilenir diye. Daha neler neler. Annesi sürekli benle alay eder. Ama eşimin fotosunu koyayım bir de benim siz yorum yapın. Eşime dedim benim rahatsızlığım var yavaş yavaş yaparım. Dedi sen ol yeter. Geçen annesi Gine çağırdı dedim biz evliyiz tek gitmek ne. Benim ailem ona babalık annelik yaptı. Annesi düğüne geldi sadece halay çekti. Döndü diyor baban altınları aldı arsasına ev yaptı. Altınlar benim altinlarim arsayı babam üstüme yaptı altın calmisiz. Ya ssen dua et on dönüm arsa kim kime vermiş. Sonra bana el kaldırdı elinde tişört vardı suratıma vuracakken durdu. İki artı iki ne bilmezsin bana akıl veriyorsun. Köpek gibi havlama. Seni istemiyordum ben sen barışmak istedin diye barıştım dedi en son kalbimde biseyler koptu. Şimdi dönüyor etrafımda içimden bişey yapmak gelmiyor öpmek sevmek. Normalde çocuk sever gibi gider severim ama istemiyorum. Gelmiş çocuk yapalım diyor bide. Ben beni istememiş el kaldırmış biriyle ne çocuğu yapayım. Şimdi inkar ediyor el kaldirmadim diyor. Ben üniversite mezunuyum koranadan dolayı çıkmak zorunda kaldım işten. Ailem kollarini açar babam ise koyar beni ama kafam çok karışık. Annesi çocuğunu üstüme yap bile dedi. boyle insanlar

Eşim, ailesi yüzünden bana el kaldırdı. Soğudum yardım edin?