Doğumda bana iftira atıp uzaklastırma aldırdığı için yanında olmadım daha sonrasında barışacagımız aklına gelmemiş gibi dogumunda olmadıgımın lafını etti ben 5 aylıkken gördüm kızımı ilk defa bana o zamana kadar hiç fotoğrafını atmadı hep elini kolunu ayağını attı dalga geçer gibi daha sonra 4 ay beraberdik şimdi tekrar ortada bişey yokken evi terketti yine ayrıldık boşanıyoruz bu sefer ben aldırdım ona uzaklaştırma kızım 1 yasına girecek sadece 4 ay yasayabildim onunla şimdi 2 aydır yine görmüyorum babalık duygusu felan kalmadı artık bende velayetini istedim alamazsam da bağrıma taş basacam ve anası yüzünden azad edecem çocugumu öyle nefret ediyorum yüzünü görmeye tahammülüm bile yok anasını olan çocuga oluyor cidden böyle toksik bi ilişkide.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
o kadindan kurtul bence seni yipratmiş cocuk konusuna gelincede merak etme cocuk biraz büyıyünce babasini merak eder sonra cik karsisina Şu an resimlerle yetin arada gormeye git
Sonunda beni anlayan biri çıktı, teşekkürler aşağıda biri boş boş konuşmuş hayat tecrübesi yok belli ki çevremdekilerde eninde sonunda karsına çıkar çocugun diyor.
Senin de isine gelmis ya cok gormek istesen mahkeme karaeiyla gorurdun her turlu yasal hakkini arardin
Mâl mısın sen? Velayetini istemezdim öyle bişey olsa.
Yav sen herkesi saf mi saniyorsun? Anca kendini kandirirsin. Açardın davayı mahkeme karariyla kizini görürdün çok istesen. Yok 5 ay göstermemiş. Başvur mahkemeye?
Küçük çocuğun velayeti zaten asla babaya verilmez, sana verilmeyeceğini çok iyi biliyorsun istesen nolur ki? Süt çocuğu daha o. Sen mi emzireceksin mahkeme sana neden versin? Velayet alamazsa çocuğu görmezmiş. Oh yaparken iyi. İşine gelmiş. Herkes saf değil yemezler
Kanunlardan bi haber ve durumumu anlamadan boş boş konuşuyorsun 6 ay zorunlu anne sütünden sonra velayeti alabilirsin eşim evi terketmeden önce bana 2 paket bebek bezi aldırdı o derece fakir bez alamayacak durumdalar o da çalışmıyor zaten akrabasının evinde bedavaya oturuyorlar kira verecek durumu yok babasının şimdi bidaha düşün istersen.
Alamazsin. Asil senin haberin yok kanunlardan. :D yok 6 ayi gecince alirmis zarttir zurttur geciniz efendim. 10 yasina kadar cocuklar %99.999999999999 annede kalir. Birkac istisnai durum var ki mahkeme velayeti komple babaya verebilir, onlari da burada ben yazmayacagim cunku degisik bir kafa yapin oldugunu goruyorum.
Bak hakikatli adamsan cocuguna sahip cikarsin. Kadin iyi veya kotudur demiyorum gercekten seytanin teki de olabilir ama aman onu sevmiyorum cocugumu sildim diyorsan ne bicim erkeksin, ne bicim babasin denir yani. Yere saglam basacaksin ki o cocuk buyudugunde yuzune bakabil. Cocuguna sahip cikmayan adami kimse erkek olarak gormez
Vermesinler mühim değil ama o çocuk benim yanımda büyümeyecekse ben onu kendi çocugum olarak göremem babalık duygum olmaz öyle arada bir görmek beni çok yıpratır zaten hali hazırda anti depresan kullanan biriyim kimsenin halini düşüncelerini bilmeden konuşmak kolay beni bu hayata tutan tek şey olur yeniden bir aile kurup çocuklarımla beraber yaşamak velayetini ona verirlerse benim yerime tercih ettiği kişiyle beraber büyütecek ben böyle bi şartta yanında olmam cocugun suçda annesinde olur benim hayat felsefem budur.
Hayat felsefen yanlış. Çocuğuyla görüşmeyen bir babayla evlenip yuva kuracak kişi de akılsızdır. Ben ne saygı duyarım öyle birine ne evlenirim. Bence aklını başına al, hayat felsefeni gözden geçir. Mahkeme kararıyla çocuğunu sık sık görebilecekken aman yok o benim değil ben büyütmedim dersen kendini kandırıp vicdanını rahatlatıyorsundur ama bir tek kendini kandırırsın. Kimse inanmaz.
Dediğim gibi kadın gerçekten kötü biri olabilir ona bir şey diyemem, uzaklaştırmayı haklı veya haksız bir şekilde aldırmıştır onu da bilemem, kadınların hepsi iyi değil tabii ki. Ben kadını tanımıyorum. Ama çocuk masum ve suçsuz. Dünyaya gelmesine yardim eden sensin. Dünyaya getiren sensin. %50si senin. Atalarının genlerini taşıyor, ananın babanın kanını taşıyor. Utanmadan atabileceksen yuh yani öyle insana. Öyle insandan her şey beklenir
Bazen gamsız ve merhametsiz olmak gerekiyor bu hayatta ben bunu anladım eğer birşeyi kafaya çok takıp düşünürsen ve bunun peşinden gidersen sürekli ezerler kullanırlar ve yıpratırlar seni hani kardeşim %50 si benimse o çocugun babasını düşünen kim var peki babasıysam niye 2 aydır tek kara bir fotoğrafını atmıyor karşıdaki şeytan sen olaylara feminen yaklaşıyorsun varsın kimse benimle birlikte olmasın inan umrumda değil.
Feminen yaklaşmıyorum mantıksal yaklaşıyorum bak ben de acımasızım. Çocuk dünyaya getirip de o çocuğa sahip çıkmayan erkek değildir, ondan her şey beklenir ve kötü bir insandır. İster kabul et ister etme doğrusu bu kardeş kb