5 tane kıza tenis dersi vermeye ğitti kendi işi bu olmadığı halde ve ücretsiz... evde inanılmaz sinir krizi geçirdim ve bu normalmiş gibi davranıyor şu an kendisiyle konuşmuyorum. Ve her yeri haklıymış gibi dağıttı. Kim haklı. Beni bir gün olsun götürmedi o kadar söz verdi bugün onlar için saatlerini ayırıp gitti kendi işinden erkan çıkarak. Çok zoruma ğidiyor beni değersiz hissettirmesi sözümün tesirinin olmaması ağlamamı umursamaması daha 22 yaşımdayım 2 sene olacak evleneli. Ve kıymetimi asla bilmiyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sende senin kıymetini bilmesini sağla trip atmakta haklısın çünki ne alaka beş kız onu geçtim senide götüre bilirdi yani sonuçta sen karısısın ama bence ilgisi alakası azalmış sana karşı onu mutlu etmeye çalış ne olursa olsun birde öyle dene ona küçük süprizler yap ilkişki öncesi güzelce giyin farklılıklar yarat daha sonrada geri çekil ilgini kes birden bak nasıl sana geliyor tekrardan kaçan kovalanır hesabı
030 Yorumla
Soran+1 yılHer şeyi yaptım ama asla ilgisini cekemedim bana amcaoğlu gibi davranıyor 🤣🤣 cidden yani ğüzelik desen var fizik desen var ondan genç ve güzelim fazlasıyla. Ağır gelmişim demekk ki kıymet bilmeyenlere düştü demek ki hayatımız.
- +1 yıl
Özel hayatınız nasıl
Soran+1 yılYok denecek kadar az istediğim zaman ilgi göstermiyor
- +1 yıl
Ordan işte sorun
Soran+1 yılŞu an ayrıyız zaten:( o umursamıyor ama. . Film izliyor bak sabahladı. Banada uykuyu haram etti. .
Soran+1 yılHer seferinde alttan aldığım için böyla oldu
Soran+1 yılBen odamdayım zaten o salonda. Ben düşünmekten uyuyamıyorum
Soran+1 yılEvet çok zoruma gidiyor evlenmeye ikna ederken binbir takla ama icraate gelince sıfır. Allahtan bulsun
- +1 yıl
Allahından bulsun ama bu şekilde yaparak onun ilgisini çekeceksin yani giyinip kuşanıp arkadaşlarına gideceksin ama çıkarken hep seni gösterecek bir şekilde giyineceksin yani çok güzel olacaksın arkadaşlarınada gitse o ozman anlıcak senç gördükçe bu sefer aldatıyor mu acaba demeye başlıcak ve ilgi göstermeye başlıcak
Soran+1 yılÖyla bir şey yapmayacağımı bilir. Umursamaz o da çık dolaş diyor zaten.
Soran+1 yılBilmem ki üstüme de ne zaman ğüzel bir şey giysem bu senin tarzın değil sürekli kot ve spor giyinmemi istiyor.
Soran+1 yılDenerim
Soran+1 yılEve almak erteledim zaten öyla planladım ama gelince de kıyamıyorum keşke açmasaydım
Soran+1 yılTamam:(
- +1 yıl
Üzülme böyle ilgisini çekeceğiz hiç üzülme üzme kendini o umursamıyorsa bizde umursamayıp istediğimizi giyip istediğimiz şekilde dışarı çıkarız buda ilgisini çekmezse ozman ayrıl daha fazlada üzülme ama şimdi üzülme hala elimizde bir tane altarnetifimiz var ve böyle dikkatini çekersek sen bu sever istemiceksin hemen indirmiceksin yelkenleri suya
Soran+1 yıltamam ben uyuyayım en iyisi.. ezan da okunuyor.
Soran+1 yılTamam olur. Sağ ol
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba.
Şunu söyleyeyim : Evlilik tek bir beden de iki can olmaktır önemli olan bunun bilinciyle hareket etmek lazım karşınıza alarak net olarak konuşmalısınız bu durumu diğer türlü aranızda ki bağ zayıflar ve sevgi zaman, içerisin de tamamen biter evlilik iki kişinin el ele vererek emek işleyerek çaba harcayarak mücadele ederek yürütüldüğü bir kurumdur aksi halde bu şekilde evliliğinizi yürütmenin zor olacağını belirtmelisiniz sevgi ait olmaktır, üstelik bunun farkındalığı ile hareket edilmelidir doğru olan da zaten bu sorunu çözüme ulaştırmaya gayret edin maalesef sonu hoş olmayabilir ortaya çıkacak olan tablo hoş olmayabilir ya da birbirinizden uzaklaşmak olur.
210 Yorumla
Soran+1 yılDefalarca dil döktük asla etkisi olmuyor maalesef. .
- +1 yıl
Şimdi şu an şu saniye bulunduğunuz yerden kalkın gidin aynanın karşısına bir bakın var mı sizden bir tane daha hayır yok o halde ne diye üzülerek, stres yapıp ruhen yıpratıyorsunuz kendinizi bakın dünyada iken en çok bizlerin bize ihtiyacı olacak kendinize sarılmasını öğrenmelisiniz elbette tam tersi olsa ne kadar güzel olurdu ama maalesef insanın fıtratı değişmez elinizde olmayan durumlardan ötürü suçlamayın kendinizi bırakın, siz kendinize odaklanarak önünüze bakarak ilerleyin bir elinizle diğerini tutun ve devam edin.
Neler hissettiğinizi bilemem lakin şunu bilin ki insanın, kendisinden başka değerli ve kıymetli olan yok.
Soran+1 yılNe güzel konuşuyorsunuz. 🌸 çok sağ olun 7 aylık bebeğim var şu an ona sarılıp teselli buluyorum. Eşler de böyle anlayışlı olsa ne güzel olurdu.
- +1 yıl
Güzel bakan, güzel görür.
Hayatın her bir alanında mücadele vardır evde sokakta işte aklınıza neresi geliyor ise tam olarak orada insanın olduğu yerde bu olur bakın ekmeği dahi ağzımıza alıyoruz çiğnediğimiz saniye midemize gidiyor. Bu bile bir çaba gerektiriyor nihayetinde üstelik nefes alıp veriyorsak anlarız ki hikayemiz halen daha devam ediyor. O halde geç kalamayız her ne varsa bunun farkındalığı ile davranmak en sağlıklısı.
Soran+1 yılÖyle yapacağım uzun uzun mantıklı yazan parmaklarınıza sağlık..🌸
- +1 yıl
Teşekkür ederim ne yaptım ki.
Şu hayatın içerisin de sevinç acı üzüntü mutluluk ne varsa biz insanlar için var düşe kalka büyüyoruz yaşayarak görüyoruz anlıyoruz bir çok durumu karamsar olmayın aksine geçmişe bir sünger çekerek, sil baştan yapıp yeniden başlayın olumsuz düşünceler ile ise enerjinizi tüketmeyin böylece yaşama sevincinizi öldürmemiş olursunuz.
Ümitsizliğe kapılmayın, umudunuzu yitirmeyin.. 🌼
Soran+1 yılPeki bu üstümdeki karamsarlığı nasıl atabilirim bu kötü enerjileri..
- +1 yıl
Başka işlerle meşgul, olarak yani.
Bakın şunun düşünün eğer bu şekilde devam ederseniz takılmaya enerjinizi tüketerek yaşama sevincinizi öldüreceksiniz ve kendinizi olumsuz, yönde etkileyeceksiniz değer mi kalkın gidin aynaya bir bakın bir siz daha yok o halde bunun farkındalığıyla davranan ve öyle de hareket edin bir elinizde diğerini tutmayı bilmelisiniz üzülebilirsiniz, canınız yanar ben hissedemem ancak anlayabilirim insanın maalesef fıtratı değiştirilemez sevgi ait olmaktır sahip olmak değil eğer ellerinizden geleni yaptıysanız gönlünüzü ferah tutun siz onun eşisiniz malı ya da onu tatmin edecek bir malzeme değil tek taraflı, fedakarlık insanın görevi haline gelir bir süre sonra.
En basit bir örnek vereceğim sanırım yeterli, olacaktır ben sizi tanıyor muyum? Sizi gördüm mü ya da siz beni? Hobileriniz fobileriniz, neler biliyor muyum? Hakkınız da hiçbir bilgiye sahip değilken bunları teselli olsun diye yazmıyorum çünkü, beklenti içinde değilim ama bilirim ki insan insan olduğu için değerlidir karamsar olmayın bakın yarınların neler getireceğini bilmiyorum bir soru sordunuz cevap vereyim derken konuşmaya, başladık dert paylaşıyoruz arkadaş olduk.
Mevlana der ki : Şu an içinde bulunduğun ömrü bir fırsat bil, ne geçmişe üzül ne de gelecekten kork..
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ❤
- +1 yıl
Rica ederim.
Yardımcı olabildiysem, ne mutlu bana.
Size : 🌷
Kendinize iyi davranın. ❤️
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılİpin ucu kaçmış evde. Nereye kadar sürebilir ki böyle. Eğer bu durumu maddi kazanç yani evinizin rıskı için yapsaydı bu onun işi ve eve para getirmek için yspıyor bunu diyecektim de. Ama durum maalesef öyle değil. Oldukça üzücü üstelik daha 2 yıllık evlisiniz. Eşiniz daha büyümemiş galiba..
00 Yorumla
Bencilliğin anlamı yok, kocanı başka karılarla paylaşacak kadar yüce gönüllü olmayı öğren. Hayat fedakar olanlara fedakardır, bencil ve çıkarcılara değil
02 Yorumla
Soran+1 yılSan karın olursa paylaş o zaman başka erkeklerle.
- +1 yıl
Erkek kadını seks objesi olarak görür, ertesi gün unutur. Kadın için aynısı geçerli olmadığından, yanlış kulvarlarda at koşturmanın anlamı yok yavrum. Kocan için o 5 karıyı aynı anda becermesiyle, elini becermesi arasında fark yok iken, kadının bir erkekle olması aynı kefeye konulamaz
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
54Cevap
+1 yılAbla bir otoriten olmalı adam basbaya sübyancı şerefsiz kusura bakma ortada eve geldiğinde yemek yapma gitsin o kızlarda yesin tabi başka şeylerde yiyodur orada anladın sen git fitnesa yazıl senin spor yaptığın salona gelip o kadar kaslı adamı görünce zaten kendinden utanır seni baş tacı eder yok gidemen edemen tarzı şeyler söylerse sende tenise gidemen raketi biryerine... De baktın uzatıyor yüzüne karşı bir şey deme evden çıktığı an polise git koruma al savcılığa boşanma davası aç babanın evine git daha 22 yaşındasın galiba senin daha doğrusu tüm kızların en güzel en çekici olduğu zamanlar seni bu yaşında daha evliliğin 2. Yılında hiçe sayıyor başka kızlara gidiyorsa 10 yıl sonrası ne olur ortada 7 aylık çocuğun varmış ben bundan alacağımı aldım artık bırakamaz düşüncesinde başka tatlar arıyor herhalde varlığında kıymetini bilmeyeni yokluğunda terbiye et ( hani bende erkeğim ya niyetini anladım fazlası var eksiği yok)
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 500 cevap paylaştı. Cok basit bir çözümü var.
Siz de sakin bi sekilde bikac tane kizla birlikte bunun gibi bir abaza bulup ders alin ondan. Bisey diyecek olursa elinizi yumruk yapip ters turun sonra orta parmaginizi yavaca kaldirarak
"Demek senin niyetin kotuymus ki benim ders aldigim adamin da niyetini biliyorsun" diye cevap verin.20 YorumlaAile & Toplum konusunda 896 cevap paylaştı. Allah yardımcın olsun 🙄 " sabır istersen Allah sana sabır vermez. Sabredecegin olay verir. Mutlu olmak istersen seni mutlu yapmaz. Mutlu olmanı sağlayacak bir olay verir." Sen onla evlenmeden önce duaların nasıl di sadece evlenmek için birisi mi 🙄 çünkü senden korkusundan gidememesi lazımdı. Aslında korku yanlış oldu saygı dicektim.
119 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ben bir şay istemedim çok yeni mezun olmuştim kpss hazırlanıp sınava ğirdem sonra görücü usulü oldu ve benden korkusu yok artık umursamıyor benim isteklerimi. Fazla geniş.
Soran+1 yılBebeğim var :((
Soran+1 yılBenim şu an yaşadığım gibi. Valla onu da denedim ama ailem arkamda durmadı ki yarın dava açalım dediğimde tamam dedi umursamadı hiç.
Soran+1 yıl2 ay orada kaldım beni ülmala geldiği zaman hemen gönderdiler onunla gitmediğim için de trip attılar artık gitmem onlara anlatmam da.
Soran+1 yılYok İstanbuldayım ve kendime ğüvenim de var kimseye ğüvenim yok akraba akrepten beter bizimkilar onlardan. Ben Allaha güveniyorum. Allah korkum var.
Soran+1 yılKendi evimiz küçük olduğu için kirada oturuyoruz işi iyi. Ev araba var
Soran+1 yılZaten kızlarla oynamaya gidersen akşam gelme dedim. Ona rağmen geldi. Ve abartma o kadar dedi konuşma ama eve alma olayını abartma dedi yarın dava açalım dedim tamam dedi hiç umursamayarak gülerek.
- +1 yıl
Geldi ama almayabilirdin onu eve. Boşanma davası ac. Babanıda al karşına konuş. Ondan yardım isteme. "Beni görücü usulü evlendirdiniz başıma bir koca getirdiniz genç yaşımda. Başka kızlarla fingirdeyip geziyor. Bende onun hizmetçiligini yapıyorum. Keşke benim korktuğum gibi sizde Allah tan korksaydınız da kızımı sevmesemde sahip çıkayım bunun öbür dünyası da var deseydin. Senden yardım istemiyorum bosanicam haberin olsun baba." Bunları ona söyle.
Soran+1 yılBoşansam kimseye haber vermem ki bu saatten sonra. Kendim hallederim. Kimseye de ihtiyacım yok çok şükür.
Soran+1 yılYok teşekkürler
Soran+1 yılSağ olun siz de.
+1 yılSana zaman ayiramayil başkalarına ayirabiliyorsa buna söylenecek çok da bir şey yok. Bu onun isiyse eğitmenlik yapıyorsa buna bir şey denilmez ama eğitmenlik dışında hobi olarak devam ettiriyorsa ciddi sıkıntılar var demektir daha çok gençsin birşeyleri çarpmak kırmak çözüm değil adam akıllı konuşmak gerekiyor. Baya üzücü olmuş ,
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın kendimi o kadar sıktım ki. Besyo mezunu ama iş yapmıyor kendilerine ait özel sektörde işleri var bir ihtiyacı yok yani ayriyeten ki para için yapmıyor yapmasına lüzum yok. Sırf gitmiş olmak için gitti.
- +1 yıl
Bu erkeklerin bazılarının kafa calismiyor arkadaşım eğer çok eşli takılmak istiyorsan neden evleniyorsub
+1 yılöncelikle geçmiş olsun. eşin senden sıkılmış görünüyor ve o kızlarla çok güzel vakit geçirecek acı gerçek bu. gersi sana kalmış ne yapman gerekeni burdan yazmayacağım konuşmak istersen dm gel takippp at
00 YorumlaYaptigi cok yanlis haklisin üzgünüm ama senin onu sevdigin gibi seni sevmiyor önemsemiyor bu durum degismezse iliskiyi bitirirdim konus bence bisey degismezse kendi kayip eder
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDurumunuz nedir? Yani kendi ailenizle olan ilişkiniz hem eşinizle olan ilişkiniz ne durumdasınız geçinebiliyormusnuz ona göre tavsiyede bulunacam da oncin soruyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli değilim ama bence çocuğunuz halla yoksa ayrıl, sen de çok çekersin çocuk da, aşk diye bir şey varsa galiba artık yok.. Düşünsene senin elin evde ağlarken seni beklerken mutsuzken sen ücretsiz bir şekilde eşinin istemediği insanlar ile voleybol oynamaya gidiyorsun, bunun yok böylesi yok şöylesiniz yok, ayrıca neden eşinin seni dışarı çıkarmasını bekliyorsun? Kendin çık gez senin hayatın.
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın. Çocuğum var daha 7 aylık. Bilmem hayatını paylaşan insanlar birbiri ile vakit geçirmeli.
Cevap sahibi+1 yılYa ben sadece düşüncemi söyledim, benim dediğime bakıp ayrılma bence sorup sorgula ne bileyim.
Aile & Toplum konusunda 628 cevap paylaştı. Başka insanlar için evinin huzurunu kaçıran insanların ailelerine acıyorum. Cidden çapkınlık yapabilmek için kendini rezil ediyor.
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen erkeklerin beyni yok... gelince tatlı ve yemek istedi onlar doyurmadı mı seni dedim istesem yaparlardı dedi git yapsınlar dedim... Bu kadar..
Soran+1 yılHahahahah genel olarak diyelim iyi olan bir kesim de var tabii bize düşmedi.
Soran+1 yılZor
+1 yılAdam haklı çünkğ suç sende böyle malları seçip seviyorsunuz evleniyorsunuz başına gelenler sana müstehak
10 YorumlaKızlara yazıyr bellki moralini dahasa bozmayım da en az ikisni sever diye hayal ediyordur yoksa nedne bedava ders versin
00 Yorumla
+1 yıleee peki tenis antrenörlüğü filan yok yani sadece biliyo diye mi ders veriyor?
04 Yorumla
Soran+1 yılVar ama 10 sene önce vardı.
- +1 yıl
Kaç yaşındaki 10 sene önce vardı?
Soran+1 yıl34 yaşında besyo mezunu.
- +1 yıl
Pampa o zaman bende sana jimnastik öğreteyim sıkılma evde 😂
+1 yılO yaşta ki evlilerde normal kimsenin aklı yok ki bulunca evleniyosunuz hemen
03 Yorumla
Soran+1 yılKendisi 32 yaşında ayrıca hemen evlenmedim görücü oldu bizim. kimse dediği gibi değilmiş onu anladık.
- +1 yıl
Tahmin etmiştim büyük olduğunu da söylemek istemedim normal gayet kaç yaş fark var aranızda zorla evlendin herhalde görücü falan da diyosun
Soran+1 yılBen 22 o 34
+1 yılBöyle bir sığırla (afedersin ama başka bir tabiri hak etmiyor) 20 yaşında evlenmenin sebebi nedir? Gençsin kahrını çekmek zorunda değilsin şimdi boşansan iki üç senede maddi manevi toparlanırsın hayatın başlangıcındasın kendine reva görme bunu.
11 Yorumla
Soran+1 yılGörücü usulü 😕
Bence sen haklısın. Ciddi diyorum. Bunu seni pof poflamak için de söylemiyorjm
00 Yorumla
+1 yılBoşanma davası aç olmuyorsa zorlama ağlamanın da bir yararı yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin değerini neden bilsin ki? Önce bir değerin olmalı. Bazı şeyler vardır trip atarsın, bazı durumlarda da resti çekersin. Ağlanıp ağlanıp evde tıpış tıpış onu bekleyen bir kölesin onun için.
00 Yorumla
+1 yılSen ne olacağını sanıyordun. Madalya falan mı takacaktı sana
00 Yorumla
+1 yılUyanık adam, tenis dersi verme bahanesiyle beleşe düşürür o kızlardan 1-2 tanesini
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende git fitness a yazıl. Asla adamın bir taraflarını kaldırma. Görsün bakalım fitness da hocalar sana hareket gösterdiğinde hoşuna gidecek mi?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen anlattığın kadarıyla bu konuda sonuna kadar haklısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörücü usulü evlenip ne bekliyordun ki? O yaşına kadar kendisi bulamamış. Hiç mi sebebini sorgulamadin? Sadece tenis dersi verdiğini sanmam da ayrı saflik.
00 Yorumla
+1 yılÇakacak hazır bulmuş kızları senin sözünün ne önemi var, sana çakarken zevk verseydin eğer bu olmazdı 🤷🏽♂️
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye her şeyi sekse bağlıyorsunuz manyak mısınız öyle bir adam değil bir kere
- +1 yıl
Her erkek öyle bir adamdır ve erkekler çakacak delik bulduğunda çakarlar ve bundan zevk almıyorsan mutlu olamazsın
+1 yıltroll soruların siteyi kurtaracağını sanmak:DDDDDDDD
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahahaha sen inanmadın demek olay sandığımdan da ciddi daha büyük tepkiler vermem gerekirdi.
- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılmesleği bu olsa işini yapıyor derım ama su an bısey demek ıstemıyorum
00 Yorumla
+1 yılsana gurban olsun..
10 Yorumla
+1 yılCanım benim nasıl bu kadr vurdumduymaz oluyor bu erkekler anlamıyorm
20 YorumlaEvlenmek istemediğimin nedeni
12 Yorumla
Soran+1 yılEn iyisini yaparsın. Bir laf var ya erkekler dünyanın en ğüzel kadınına da sahip olsalar gözleri yine dışarıda olur diye. Öyle işte..
+1 yıldirekt boşanırım yemin ederim
09 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğun olsun bile mi
- +1 yıl
çocuk olsa bile aynen.
- +1 yıl
boşan nafakanı al. böyle gereksiz bir yaratığa kimse katlanmamalı.
Soran+1 yılDüşünüyorum ama sadece düşünüyorum işte off yaa.. :((
- +1 yıl
şu kadarcık katlanmana değmez. avukatla konuş, boşanmanı ver, gerekçen evle ve senle ilgilenmediği filan olsun. sonuç itibariyle nafakanı da en baba haliyle al. iyi avukat tut ki canını okusun.
- +1 yıl
en azından ben olsam bunu yaparım.
Soran+1 yılBilemiyorum ki her şey bu kadar basit olmamalı. Ama böylelerine müstahak cidden tahammül edemiyorum artık.
- +1 yıl
ben kendi adıma konuştum aslında. ben zaten kolay kolay evlenmezdim böyle biriyle. evlenmişsem de bu tip bir terbiyesizliğinde ve umursamazlığnda en iyi avukatı tutup canını da okuturdum
Soran+1 yılHaklısın. Öyla yapmak lazım.
+1 yılLibidon mu düşük
06 Yorumla- +1 yıl
Bizi de gör yorum da 😂😂
Soran+1 yılDeğil... hep istekliyim ama ilği göstermiyor bencilin teki kandi rahatlasın yeter hesabı.
- +1 yıl
Takip edebilir misin 😉
- +1 yıl
orada mısın?
Soran+1 yılÖzelden konuşmuyorum.
- +1 yıl
Bende evliyim benim de benzer dertler var
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen de erkeklere egitim verebilirsin misilleme olarak :) hangi konularda uzmansin?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 577 cevap paylaştı.
+1 yılAkşama ekmek almasın mı :D
00 Yorumla
+1 yılOnuda dinlemek lazım.
00 Yorumla
+1 yıl5/1 galip gelmişler knk sjsjs
00 YorumlaAllah sabır versin eşin kaç yaşında
00 YorumlaBosanma sebebi
00 YorumlaBoşan.
Erkekler adam olmaz.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılgeçim gerek para lazım harcaması güzel ama :d
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. tennis diyorsun güzel spordur
00 Yorumla
+1 yılBak bak bak terbiyesiz adam.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılfingirdeşmeye gitti.
boşan gitsin
böyle şey mi olur ya
10 Yorumla
+1 yılO zaman git aç ağzını
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılÜzücü bir durum gerçekten
00 Yorumla Sende gitseydin madem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnun yaşı kaç
012 Yorumla
Soran+1 yıl32 yaşında
Cevap sahibi+1 yılTipleriniz nasıl ya.. çok merak ettim
Soran+1 yılValla şöyle söylim herkes demiş ki bu kız su adama nasıl baktı...
Cevap sahibi+1 yılSözel olarak yazsana
Cevap sahibi+1 yılTiplerinizi
Soran+1 yılÖnemli var mı :/
Cevap sahibi+1 yıl
Merak ettim ya 😄
Soran+1 yılÜşendim...
Cevap sahibi+1 yılYaş farki çok ondan merak ettim ya.. nasıl başladı nasıl gelişti.. nasıl tiplersiniz
Soran+1 yılBana instagram ver istek atayım.
Cevap sahibi+1 yılFake vereyim.. ama buraya yazamam..
Cevap sahibi+1 yılBuralarda mısın dostum.. yazayım ama sil hemen
+1 yılseni pek de birşeyebsaymiyir galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen de erkeklere ders ver
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSende erkeklere ver ders
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşin sana değer vermiyor belli ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGel sen de bana ders ver.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen da tenis dersi al 5 adamdan
00 YorumlaYaptı mı bunu cidden
04 Yorumla
Soran+1 yılCidden yaptııııı
Soran+1 yılNasıl. Olacak o
para kazanmak için
00 YorumlaWay be yakinda bskar kizlarw
00 Yorumla
+1 yılSiz haklısınız.
00 Yorumla
+1 yılEde yürek mi yediriyorsun adama
00 Yorumla
+1 yılKoca diye seçtiğin adama dön bi bak
00 Yorumla
+1 yılNe kadar da iyi niyetli beyefendi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 917 cevap paylaştı.
+1 yılBoşan
00 Yorumla ldatıyor demek
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Devamını Gör(58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşim istemediğim halde kızlara ders vermeye gitti. Kıymetimi asla bilmiyor, ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler