Umarım benim gibi düşünen vardır çocuk doğurmak zor onu geçtim bakması büyütmesi dünyaya birini getiriyosun o sorumluluk çok ağır eşim kabul ederse evlenirim istemiyorum yoksa
1 ay
Çocuk istemiyorum ilerde eşim kabul eder mi sizce?

Umarım benim gibi düşünen vardır çocuk doğurmak zor onu geçtim bakması büyütmesi dünyaya birini getiriyosun o sorumluluk çok ağır eşim kabul ederse evlenirim istemiyorum yoksa
En baştan bunu evleneceğin kişiye söylemelisin. Bazı kişiler için çocuk çok önemlidir. Bir de belki ileride fikrin değişecek belli olmaz ama bir çocuk babası olarak çocuk büyütmenin büyük bir sorumluluk olduğunu söyleyebilirim. Öte yandan dünyanın en tatlı hissidir. Yani yoruluyorsun ama yorgunluğuna değiyor. Ama yine de bakamam diyenlerin çocuk sahibi olmaması iyi bence.
Ben de istemem misal ama çoğu kişi kabul etmez, kabul edenlerin çoğu sonradan farklı düşünür, fikir değiştirir veya sırf ikna etmek için rol yapmıştır. Ancak çok az bir kısım bunu kabul eder. O da daha önce evlilik yapmıştır, çocuğu vardır veya yaşı ileridir artık istemiyordur vs..
Çocuk zaten maddiyet olsa bile çok garip geliyor bana büyütmek ona bir hayat vermek gelecek hazırlamak galiba benim gibi konuyla alakalı insanlarda var.
Aynen
Görüş
49Görüş
Artık ağırlığı, zorluğu mutluluğudan daha ağır basar oldu tâbi sizde haklısınız ama bu eşiniz olduğunda veya varsa ikiniz arasında konuşulacak bir durum olduğu için değişkenlik gösterir illa ki...
Yani çocukla en çok sen ilgileneceksin bi çocuğa annenin bakması ile babanın bakması bir değil annelerin iç güdüsel sevgileri var bunları geçtim bi baba bi anneden daha hakim olamaz bu konuya doğurması emzirmesi aldığın kilolar altını değiştirmesi eğer bunları kadın göze alıyosa çocuk yapılmalı ama eğer bi kadın bunları yapmak istemiyorsa çocuk kesinlikle yapılmamalı yani burada erkeğin değil kadının sözü geçmeli
Hadi ilk başta kabul eder seni sevdiği için ya da sevmese bile evlenene kadar her şeyi kabul eder evlendikten sonra o işler öyle olmaz hatta bir süre sonra sende istemeye başlarsın.
Onceden sorarwk buju ogrenmelisin evlenip okadar dugun falan yapip adama bunu dersen elbet sana karsi ters hareketlerinolur
bunu evlenmek isteyen ya da istediğin erkek ile konusmalisin.. sonuçta sen istemiyor ama o istiyor ya da tam tersi de olabilir. sevmek ayri ama kimse kimsenin elinden çocuk sevgisini isteğini almamali.. karşılıkli konuşulup anlasilmali
bu fikre sonuna kadar katılıyorum :))
isteyen çocuk yapabilir ama çocuksuzluk daha iyi bir tercih
Aynı fikirdeyiz bende evliliğimin en güzel zamanlarını evde çocuk bakmakla geçiremem eşimle gezer tozarım keyfime bakar hayatımı yaşarım.
Şimdi moda gibi bir şey oldu evlenenler direkt çocuk yapıyorlar bakamıyorlar borç içinde yaşıyorlar..
Kesinlikle 👍
Bunu evlenmeden önce eş adayınız ile münazara ve müzakere ediniz
Çocuk istemeyen çiftlerin sayısı da artıyor aslında
Bence evlenme o yaprak senin bu yaprak komşunun atla bence. Tadını çıkar sekerek mahmure.
E neden evleniyorsun ki,
Partner yaşa
Senin gibi düşünenlerin sayısı artmalı herkes çocuk yapıyor aw
Kesinlikle
Ama seks olmalı çocuk olmasa da olur sonra evde kalırsın diyim bak 😄
Mavi gözlülüler daha çok üremeli blueeyesçım🤣😂
Valla bende isterim bunu ama bakalım artık surilerden sıra gelirse yaparız danonecim😅
Kiz sen ben misin ayni fikirdeyim ama öyle erkek yok
Ben de istemiyorum. Şu an elde sadece ikimiz varız xdxdzszs
Edecek biri ile birlikte olmalısın çünki çocuk yapmak ya da yapmamak iki tarafında hakkı
Aynen hatta eşim için kısırlık olurum istemiyorum..
Dalga geçme ya
Yemin ederim.. eşimle konuşup istenrzse vezaktomi olurum o vır vur ağlıyorlar kokusu eşimle rahat gezememr
Eşimle gezip doymak rahatbrahat birlikte olmak wrti çocuğun sorunu kesinlikle karşıyım
Evlenmeden önce sorarsın ahiret sorusu bu şu an bizim icin
Üreme mevzusu karıların hayalidir yavrum, legal seksin yanı sıra legal üreyebilmek için evlilik delisi olurlar. Haliyle, üreme kafasında değilsen, evlenmen de gerekmez. Birlikte yaşayabilirsin
İğrenç bı üslubun var 🙄
Bence onun da çocuk isteyip istemediğini öğren oda senin gibi düşünüyorsa sorun yok ama onun hayallerinin arasında baba olmak varsa bu hayalini elinden alma derim bu ona haksızlık olur sen sesin gibi düşünen biriyle yoluna devam etmelisin
Çocuk ister sonra bakmaz bile. Hazır hissetmiyorsan yapmak zorunda değilsin. Buna göre birini bul. Baştan söyle
Aynen öyle 👍
En İyi Görüş