Eşim Çocuk İstemiyor Olabilir Mi? Sizce Ne Yapmalıyım?

5 yıllık evliyiz. Evlenmeden önce ben hastalığım sebebiyle çocuğum olmayabilir diye eşime söylemiştim. O da görüştüğümüz dönemde sperm sayımı gibi kendi durumunu öğrenebileceği testler yaptırmamış. Evlendik erken dedik 1 yıl korunduk. Sonra deneyelim dedik 1. yıl korunmadık. Olmadı. Sonra tekrar korunduk 6 ay. şu an 1.5 yıldır korunmadığımız halde çocuğumuz olmuyor. Eşim de kendinden kaynaklı bir şey var mı diye doktora gitmiyor. Bir kere randevu almaya çalıştım. "Ben onunla uğraşamam." dedi. "Bak yaşın genç bendense sorun ileride çocuk istersin istersen yol erkenken boşanalım." dedim. "Yok sen benden olsa beni boşayacak mıydın?" dedi. Evli kalmaya devam ettik. İkimizde çalışıyoruz. En son konuştuğunda "Konu tüp bebeğe falan gelirse bir arabam var onu da kesin olmayan bir şey için harcayamam." dedi. Bugün arkadaşımla sohbet ettim. Durumumuz benzerdi o hamile kaldı. Bana "İstiyorsa onun önce bakması lazım. Devletin o kadar imkanı var. Özele de kalsa uğraşması lazım." dedi. şu an kendimi çok kötü hissediyorum. 25 yaşındayım ama mecalim varken annelik etmek istiyorum. Eşimle bu konuyu konuşmuyoruz uzun zamandır. Onun ne düşündüğünü bilmiyorum ama arabayla alakalı kurduğu cümle sonrasında kalbim çok kırıldı. Konuyu o yüzden açmıyorum. Eşimde bir şey demiyor.