İnsanlar neden anlattığın halde anlamak istemeyip yine yine sorar ve anlatsanda anlamamakta ısrar eder?

Çevremdeki insanları ne kadar umursamadamda artık secita kullanmama rağmen sinir oluyorum. Teyzem var sürekli tarla miras o bitiyor öğretmenlik yapmıyor mu diye soru soruyor sanki iş var da ben gitmiyorum kontenjanlar dolu olduğu için yapamıyorum görevimi şu an için. Sonra öğretmenlik yaptım geçen yıl ve çocuklardan alerji gibi böyle öksürük geldi doktor bizim komşumuzun kızı ile evlenmişti biz o gün okuldan annemle oraya geçtik rahatsızım diye doktor aile dostumuz oldu artık ev mevlidine çağırdılar bizi. Teyzem diyor ki siz korona olmuşsunuz. Ya biz kırın olsak doktor bizim komşumuzun kızı ile evlendi sürekli görüşürüruz mevkide çağrırlar mı? Ananemin kız kardeşinin torunu lisede çocuk gelişimi okudu geçen yıl teyzem diyor ki bak esma öğretmen oldu ama gitmiyor. Ya nasıl lise mezunu çocuk gelişimi okuyan kız öğretmen olabilir? Ben üni okuduğum halde atamalar olduğu için üretlilere burada yer kalmadığı için yapamıyorum o diyor lise mezunu kıza öğretmen diye. Anlatıyorsun anlamıyor hala diyor hani millet eğitim arıycak tı ya atama geldi milli eğitim napsun teyze diyorum hala saçmalıyor
Güncellemeler
+1 yıl
Babam beni kıskandıklarını artık kafama takmaması söylüyor secita kullanıyorum ama her sabah teyzemi duymak sinir bozucu
İnsanlar neden anlattığın halde anlamak istemeyip yine yine sorar ve anlatsanda anlamamakta ısrar eder?