Mesela bazen denk geliyorum sosyal medyada, dağ gibi adam çocuk çocuk hareketler yapıyor ben erkek dediğin şöyle öyle olur erkek dediğin böyle olur kalıplarına karşıyım normalde ama bu kadarıda fazla yani hiç mi boyundan posundan utanmaz bir insan, hiç mi biraz olsun ağır başlı olayim demez.
Sizce ne sebep oldu erkeklerin maskülenliğini kaybetmesine?
Sizce ne sebep oldu erkeklerin maskülenliğini kaybetmesine?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok haklısın biladerim boş ver kaybetsinler gerçek erkeklerin farkı olur
Benim maskülenlik takıntım yoktu normalde bahsettiğim insanlar ama dışardan bakınca o kadar cringe görünüyorlar ki bundan sonra maskülenliğime özen göstermeye karar verdim artık
Kızların istemediği kişiye manyak Gibi davranması sağolsun
Kanka konuyla alakasız buldum bu görüşü nasıl yani
Yav aşırı fazla sapık gibi davranıyorlar işine gelmeyen insanlara ya da bildiğin ağır abi modlarındalar asarım keserim kapa çeneni uzatma mahkemelik olursun gibi gibi daha gık dediğin anda böyle yapanlar çok var
Kanka zaten ben erkek dediğin şöyle sert olmalı böyle sert olmalı demiyorum ama allah aşkına bi tik tok'a ya da instagrama gir bana ne demek istediğimi anlayacaksın, bana hak verirsin muhtemelen
Tiktok 10-12-14-16 yaş grupları için büyüklerde var da onlar izlenme para uğruna yalakalıklar şaklabanlıklar artık para uğruna karakter yok ortadan kaldırıldı sadece amaçlar araçlar menfaatler var gerisini takan da yok
Kanka orası öylede para uğruna bir erkek şu tarz hareketleri kendine nasıl yakıştırır aklım almıyor youtube.com/shorts/D0J0BChSWPU?feature=share youtube.com/shorts/HJ2UzKa7CB4?feature=share
Daha çok şeyler var daha neler neler göreceğiz Allah bilir
Maalesef, yolda görsem delikanlı adam diyeceğim insanların hareketlerine bak aw
Bence herkes kadinlasiyor. Kadınlar erkeklestign erkeklerin çok baskın olduğu zamanın tersine işlemesi gibi. Böyle erkeksi kalıplardan dayatilanlardan sıyrılmaya çalışılıyor da denebilir. Sosyal medyada çok etkiliyor
Aptallaşıyorlar desek daha doğru olur
Kadınlar aptal mı
Dur soruyu net okumamışım sen cocuklasmaktsn bahsediyorsun
Ama bunu maskulenligi kaybetmekten geçtiğini söylüyorsun ama bu cocuklasmak kaynaklı ve ekstra bu durumdan bağımsız kadinlasiyorlarda
youtube. com/shorts/D0J0BChSWPU? feature=share youtube. com/shorts/HJ2UzKa7CB4? feature=share bu videoları izle demek istediğimi anlarsın muhtemelen
Of link çıkmadı bi saniye
youtube.com/shorts/D0J0BChSWPU?feature=share youtube.com/shorts/HJ2UzKa7CB4?feature=share bu videoları izle ne demek istediğimi anlarsın muhtemelen
Berdan taytini konusu aklima geldi
O ne
Berdan Mardini de biraz oyle olmuş ya yorumlarda Berdan taytini yazmışlar
Neyse sanırım bilmemem daha iyi araştırmayacağım
Ne kadar cahilsin Berdan Mardini araştırmaya gerek mi var şok içindeyim
Senin dinlediğin aptal bir popçuyu bilmiyorum diye mi cahilim?
Haklı tespit
Kızlar zaten öyleydi tc kızlardan umut zaten kesilmişti ama erkekler yapmasa bari...
Haydaa. Neyse tartismiyicam gece gece
Erkekleri eleştirirken sorun yokta kızları eleştirince mi sorun?
Sanki erkekler normal de kizlar degilmiş gibi yazmişsin. Cinsiyetcilik yanliş insan olarak mı baksak bazi şeylere hani
Her iksinide eleştirdim?
Cümlelerini tekrar oku istersen
Sen önce sorumu okudun mu
orada benim demek istediğim şey şuydu
Mesela tik tok'ta zihinsel engelli gibi hareketler yapanların büyük bir kısmını kadınlar oluşturuyordu ve maalesef ki zamanla bu duruma alışmıştık bu bir gerçek sen kabul etsende ama şimdi erkeklerinde bu konuda sayısı arttı onu diyorum
Ben çoğunluk olarak değerlendirdim sadece cinsiyetçilik yapma gibi bir amacım yok
Tiktokta akilli insan araman da normal değil zaten
Aramıyorum zaten ama sayıları çok arttı