Örnekler vererek konuşabilir miyiz?
Mesela erkekler eskiden şöyle olurdu şimdi böyle şeklinde?
Örnekler vererek konuşabilir miyiz?
Mesela erkekler eskiden şöyle olurdu şimdi böyle şeklinde?
Bazı motivasyon kanalları erkeklere kız gibi davranın diyor özellikle trip at s*kleme ya da naz yap diyor şu an bir çok erkek zaten tanıştığı kızla önce canım cicim aşkım bebeğim diye konuşuyor sonra ghosting yapıyor (naz yapıyor) ortadan kayboluyor böyle böyle değiştiler işte düzelir mi bilmem
Evet erkekler trip atıyor nazlanıyor. Başka var mi sizce?
Evet birde translar artti sürekli kadın kıyafetleri giyiyorlar berbat
Birçok kadın sevgilisinden allık kullanmasını küpe takmasini saçlarını uzatmasini istiyormuş ya
Kadınlarımız da biraz farklilasiyor sanki
Onlar ruh hastası ya normal değil ama bazen bende sevgilime oje sürmek istiyorum ahahhsjs tırnakları çok güzel napiyim onun dışında hiç ruj süreyim allık süreyim diye düşünmedim maskülen olmak erkekleri daha çekici gösterir
Feminen erkeklerin sevilmesi de biraz feminenliğe itti erkekleri
Kadınlar popoya bakıyor dendikçe spor salonları squat yapan erkek dolu
Sende öyle Olcan galiba
O nerden çıktı
Hepsi değil ama bir kısmı evet. Kızlarda da aynı şekilde.
Mesela kızlar nasıl erkekleşiyor?
Merhameti, şefkati ve duygularının onun zayıflattığı empoze edilerek. Daha erkeksi olursa daha güçlü olacağına inandırılarak.
Anlıyorum.
Bir kadın, erkek arkadaşına ne zaman dışarı çıkmak istesen ben müsade almanı istiyorum demesi erkeksi bir davranış mi
Kişi çocuk değilse eğer, evden çıkarken müsaade istemesi saçma zaten sonuçta orası ne bir saray ne de iş yeri.
Ayrıca dışarı çıkarken evi paylaştığın birinden izin almanın veya danışmanın cinsiyetle bir alakası olduğunu da zannetmiyorum. Kişi kendi rızasıyla müsaade istiyorsa bu şahıslar kişinin çok değer verip saygı duyduğu bir eş, arkadaş ve ya ebeveyn olabilir gibime geliyor.
Çok haklısınız
Teşekkür ederim.
Cevap
1Cevap
Popüler kültür etkisine boyun eğmiş pısırık ve güçsüz erkekler özlerini kaybedip giderek kadınlaşıyor evet bunun bir çok sebebi var
Ne sizce o sebepler
Maddi kaygılar ekonomik anlamda korkuya sebep oluyor ve kadınsılaşmayı bırak direkt kadın olup bir erkeğin himayesinde hayatını sürmek isteyen insanlar var en basit örnek mika raun yakın zamanda kadın oldu ve şimdi sürekli sevgilisin aldığı hediyeleri lüks hayatını paylaşıyor 🤷🏻♂️ Doğada cesur ve eril duramayan her erkek zaten kadınsılaşıyor fark etmeden
Çok haklısın gerçekten 😀
İkinci sebep ise dediğim gibi popüler kültür ile şöhreti yakalamak bunada Kerim canı örnek verebiliriz şöhret nedir=para
Üçüncü sebep olarak sapkınlık diyebilirim, artık bunalımda ve yoldan şaşmış olan insanlar farklı arayışlar içine giriyor
Kadınsı erkek görmedim çevremde
Peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?