Anneye tepki gösterenlerin hepsinin erkekler olduguna neredeyse eminim ama neyse. Neden tepki gösterdikleri çok bariz bence. Bi erkek boxerini çıkarıp penisini gösterse taciz diye ortalık yıkılır ama kadın memelerini açınca bi anda herkes özgürlük savascisi kesiliveriyor. Özgürlük mozgurluk diye objelesmeye karşı çıkan kadınları nasıl da güzel uyuttu erkek egemen dünya görüşü helal olsun yani. Bu tür kadınların özgürlük, eril tahakkume başkaldırı diye tanımladıkları eylemler bile yine erkeklerin zevk ve arzularına hizmet ediyor gerçekten inanılmaz bir akıl tutulmasi. Bizi objelestiremezsiniz bizler sizin maliniz değiliz diye ayaklanan kadınlar su özgürlük sandıkları hareketlerle kendi kendilerini objelestirdiklerinin ne zaman farkına varacaklar acaba? Kendisini public alanda teşhir etmek nasıl özgürlük olabiliyor asla anlamayacağım. O zaman erkekler de boxerlari çıkarıp gezsinler public alanlarda. Ne de olsa özgürlük yani.
2856 Yorumla- +1 yıl
iyi guzel yazmissinda. neden herkese illa bi yakistirma yapma gereginde bulunuyonuz. boxerini acan erkegede tacizci deyip linc etmek yerine deli deyip gormeyin. memesini acan kadinada ozgurlukcu degil deli deyip gormeyin. ben bu dunyada suna karsiyim biri bisey yapinca etraftaki duyarci güzel kardeşim illaki bi tas aticak. cok rahatsiz oluyosan bakmicaksin... sanki stadlar cokmu. duzgun bi yer +18 kufurlerin havada ucustugu bir yerde o salaak kadinin gidipte duyar kasmasi cok yersiz olmus. bu duyarini ibadethanelerde kassin.
- +1 yıl
Deli diyip bakmayın diye bir mantık mi var ne kadar boş bi argüman bu böyle şoktayım. O zaman gidip bi yeri soyayim delidir desinler dokunmasinlar. Yok öyle delidir melidir diye herkese sınırsız özgürlük alanı açmak. Deliyse de rehabilite edilir topluma kazandırılır. Stadlarda kufurlerin havada uçuşuyor olması da yanlış zaten. Public alandaki her davranışın bir siniri ve bir sonucu olacağını bilmeli insanlar. Ayrıca çocuklar derken siz sadece staddaki çocukları etkileyecegini mi saniyosunuz bu eylemin? Buradaki neden sonuc ilişkisini, etki alanı ve şeklini anlayamıyosaniz zaten tartismamiz boş.
- +1 yıl
@dunyanazb bakmayin demek var. kadinin bulundugu yerin etrafinda bir tane cocuk yok. diger anneyim diyen kadinin asagilardan oraya kosup laf soylemesi kasinmaktir. guzel ahlak insanlara saldirmak degildir. saldiranda az kAsar degilmis ki. o ortama dalip kendini o kadinla bir ediyor. karektersiz insan karektersiz birini gorunce onunla kendini bir eder. kadin kasindi dersini aldi...
- +1 yıl
@Mrtol1453
o halde sana yoneltilmeyen sorulara dalma. - +1 yıl
Hsjsjsj kanka bu kadar din dusmanligi normal değil soyliyim ben gayet sekuler yaşam tarzi olan bi insanım ama meme açmak bana normal gelmiyor gelmeyecek. Sen de burada ahlak ile ilgili bişey soylenince hemen din hacı hoca bilmem ne diye yaftaladigina göre kafanda ahlak kavramını yalnızca dindar olanlarla ilgili bişey gibi kodlamissin bi de gelip millete saydiriyosun :D tamam abim en ahlaksızi sensin yav sinirlenme jsjsjs hayır nasıl bi nefretse saldirmadan da konuşamıyosun yazık gerçekten.
Yukarida da söyledim anlamamissin bu eylem sadece staddaki çocukları ilgilendiren bir durum değil ama sosyoloji ile ilgili kafa bomboş olunca bir baglanti kurmak bir fikir üretmek böyle zor oluyo demek ki. Sen de haklısın tabi bu kadınları özgürlük bilmem ne diye gazlayan olmasa nerde göreceksin memeyi falan :D
Bi de daha kendi ulkenizdeki pislikleri temizlemeden milletin yaşam tarzina karışıyosunuz diye bommmbosss ezber cümleler. Ülkenin bu halde olmasında senin gibi herşeyi özgürlük diye normallestiren kişilerin de payı olduğunu anlayabilecek kapasiten belli ki yok. Tamam ülkemiz kötü o zaman hiç bi kötülüğe laf etmeyelim. Bi de çocuklar ölüyo gikiniz cikmiyo demiş nerden biliyosun acaba? Ömründe bi kere görmediğin tanımadığın insanlar hakkında ezber cümlelerle salyalar saçarak konuşmak yerine umarım bi gün biraz beynini kullanıp fikir uretirsin de fikirlerinle tartışmayı öğrenirsin - +1 yıl
dinle ikisinide uza simdi.
- +1 yıl
Ahahahahahahahah okumadığın ve okumakla da pek bi işinin olmadığı zaten o kadar belli ki :D
yine ezber cümlelerle ve sırf hakaretle bi tane altı dolu fikrin olmadan sallamissin. Çocuğun ahlakını kadının açtığı meme bozacak demiyo zaten kimse aw cahili çocuğun cinsel ve bilişsel gelişimi ile alakalı zararlardan bahsediliyor. Çıkmış yok japonya yok deprem bilmem ne zart zort anca. Sende bunu anlayacak kafa nerde defol git salça olma bana aç iki kitap oku belki biraz bişey öğrenirsin - +1 yıl
ha son olarakta. unutmaki. insanlar zayiflik duydugu karekteristik ozellilkkerinin uzerine geljnmesinden haz almaz. misal cabuk korkan birine ufak ani hareket bile korkutur. ya da icinde kaasarlikk olak biri en ufak kasarrrliga maruz kaldimi kasarlasrrr. yani karekteri ozu kisiligi saglam insan. gotunu acani gorunce kendinden suphe duymaz. cocuklarindan duymaz. cunku sen saglam olduktan sonra hic bir pislik seni bozamaz. ha sen cocugum. bunu gorunce bozulacak diyosan. unutma internetler dolu *m popiş meme cocugunu orasida bozar. sen etrafi degistirmek yerine co ugunu egit.
- +1 yıl
japonyadaki deprem olayi orneklemeydi bunu bile kavrayamamissin yazik. sen temeli saglam atarsan dis etkenler zarar veremez demek istedim anlama. issin bunuda 😂
- +1 yıl
konuyla alakasi su. o anneyim ben diye saldiran kadin hangi amaca hizmet kadina saldirmaya gidiyor?
- +1 yıl
yani o kadina saldirinca dunyadaki tum. memeleri kapattimi simdi o anne? internetteki p*rno siteler korkup kapatti mi? kadinin o hareketi yapma amaci ne yani?
- +1 yıl
prim kasmaya calisan hircin saldirgan bir yaratik gordum orada amacini kurcalamadim. simdi sen cok bilgilisin ya. o annenin saldirma amacini aciklarmisin bu cahil. kardesine. hangi sebeb o kadina saldirma hakkini vermis bakalim?
- +1 yıl
simdi misal sen burada sokak agziyla hakaret edip dueuyosun onzaman sende dayagi hak ettin senide yakalayip saldirayim mi?
- +1 yıl
Hala internetteki prno siteler diyo allahim sen sabır ver ya konunun çocuğun ahlaki ile ilgisi yok cinsel ve bilişsel gelişimle ilgili diye elime megafon alıp bagirayim mi anlaman için ne slk adamsın ya
İyi dünyadaki kötülükleri bi olaya tepki vererek engelleyemeyiz diye herşeye de susalım o zaman ya sabır ya - +1 yıl
kizim iki dk insan ol. cahilmisin avelmisin sana soru soruyoz ne diye delleniyon. cinsel ve bilicsel gelisimle ilgili derken ne alaka bu kime ne gibi zarwr vermis bu durum? yani taaa o altlardan o kadini kosarak o olaya mudahale etmeye zorlayan nedir bunu aciklarmisin?
- +1 yıl
Benim gayet düzgün şekilde fikrimi açıkladığım yorumun altına gelip sen kuduz kpppek gibi saldirmadan önce ben gayet de normal konusuyodum kendin herşeyi söyleyip, söylediğin şekilde tepki alınca kudurma şimdi. Bi de açıkla macikla demiş sanki anlayacak kapasitesi var gibi bi git ya bu kadar slkliga tahammulum yok benim
- +1 yıl
bak iste bende diyorum ki siz gericiler neden sadece meme gt gorunce mudahale etme geregi duyuyonuz. ? dunyanin bir cok yerinde insan haklari kisitlanirken. ? neden sadece meme ve gt olaylarina dahil oluyonuz
- +1 yıl
ya salkk diyo hala 🤣🤣 sen bana canım diyerek kendi zekani tatmin etmeye calis 😂😂
- +1 yıl
simdi bana bunu soyle. o kadin macta memelerini acti diye kime ne zarari oldu? kimin neyi bozuldu? yani israilin fuzeleri binlerce cocugu oldururken susanlar. bu kadinin fuzelerine neden bu kadwr tepkili?
- +1 yıl
Sen cinsel gelişimini tamamlamamis, cinselliği kavrayacak bilinç seviyesine erismemis bir çocuğun bu olaydan nasıl etkileneceğini kendin düşünerek bulamiyosan ve bu olayın çocuk için apaçık taciz olduğunu, tacizin çocuğun üstündeki etkisini anlayamiyosan sana neyi nasıl açıklayabilirim ben? En temel bilgi seviyesinden bile yoksun insana pedagoji mi anlatalım? Tamam bugün biri penisini göstersin çocuğuna yarın da dokunur falan ne olacak senin çocuğunun ahlaki sağlam zaten bişi olmaz o zaman. Ya sabır ya
- +1 yıl
Ya sen nerden biliyosun benim sadece meme got bilmem ne olaylarına tepki gösterdiğimi beni bi kere gördun mu ömründe? Taniyo musun? Ne aptl bi onerme bu? Bi kotulugu başka bir kötülükle tolere etmek ne saçma bi bakış açısı aw? Tamam insan hakları kisitlaniyo o zaman tacize şiddete hiç ses çıkarmayalim pes artık ya
- +1 yıl
cok bossunuz cidden ya. kizim o cocuk zaten gozunu acinca goruyo memeleri. cinsel gelisimi tamamlamamis cocuk meme gorunce anca aklina sut. gelir niye bu kadar kastiniz abarttiniz. bu konuyu ya 😂 madem oyle koca karilar bi odada o kadar cocuk varken cikarip. memesini cocuk emziriyor ulu orta oda meme buda meme. sizin art niyetinizin gostergesi bu.
- +1 yıl
tacizi ve siddeti baslatan. o primci k@sar kari. en altlardan kosup saldiriyor kadina asil siddet busur. ha kiniyacaksanda. cekersin fotoyu sansurlersin memeleri yazarsin lafini paylasirsin kendi hesabindan. ama gidipde saldirma luksu yok. kanun var adalet var.
- +1 yıl
ha ulu orta cinsel iliski yasansa evet buna bende karsiyim tabiki. ama biri orasini acti biri burasini acti diye bu bana o kisilere saldirma hakkini vermez.
- +1 yıl
Açana kashar demez de uyaran kişiye kashar der şuna bak şaka gibi 😂😂 @dunyanazb kanka şuna laf anlatamazsın engelle geç bence
- +1 yıl
o acanin ne oldugu belli zqten. altlardan kosarwk ona mudahale eden kadinda ondan farksiz gozumde.
- +1 yıl
Olay tam da söylediğin çocuğun annesinin memesi bilmem ne olayı ile ilgili ama yok cidden sende bunu anlayacak kapasite de bilgi de yok. Sana cevap yazan ellerime harcadigim zamana yazık zaten açıkça da yazdığını okumadım diyip bi de utanmadan açıkla macikla demesi yok mu cildirirsin... Gerçekten sal beni. Seni engellemek istemiyorum çünkü senin gibi tipler ısrarlı slkligi ve düşük seviyesi ile insani cildirtip engellenince de cevap veremedi heheheh diye kendinizi tatmin ediyosunuz kenarda köşede
- +1 yıl
onca erkegin icinde gidipte mudahale edip. saldirmasi kasaarlik bana gore. adapli akilli agir basli biri kafasini cevirip. bakmaz bile oraya
- +1 yıl
hahahahahah hakaret ederek uste cikacagini sana zavallisiniz siz 😊😊
- +1 yıl
benim cumlelerimdeki mantiga kapasiten yetmediginden cevab vermekte zorlanip hakaret ederek kendini uste cikarmaya calisiyosun. 😂😂😂
- +1 yıl
siz saldirmanin satasmanin kasarlik oldugunu kavrayamicak kadar zavallisiniz.
- +1 yıl
Asıl akıllı olan kişi buna tepki gösterir. Sonuçta orada bulunan erkeklerin buna tepki göstereceğini düşünemezsiniz. Erkeklerin hoşuna gittiği için anca o kadını seyrederler. O kadının amacını bilen kadın ise ona tepki gösterir ki tepki göstermekte çok haklı. Kafasını çevirip olaya sessiz kalsaydı bu kadın daha da ileriye giderdi. Zaten bu devirde yapılan en büyük yanlışlardan biri de bu. "İsteyen istediğini yapar, kimse bir şey diyemez, isteyen çıplak da gezebilir kimse karışamaz" vs çoğu bu kafada olduğu için böyle cahiller gün geçtikçe artıyor ve teşhircilik çoğalıyor
- +1 yıl
@sierravista
biri her gordugu pislige karisiyosa parmak sokuyosa o kiside pisliktir gozumde. ben buyuklerimden boyle gordum. haz almiyosan gormiceksin. kaswrla kasar olmicaksin. agirligini koricaksin. hz muhammedin uzerine iskembe atiyorlar namaz kilarken sesi cikmiyor. ama bu kadin taa asagilardan kosup kadina saldiriyor. iste burada prim var. siz gerizklilarin anlamadigi olay sanki ben gogsunu acan kadini savunmusum gibi. algilariniz korelmis. her yanlisin cezasi siddet olmasindan yana isen. kadin siddetine sesini cikarmicaksin. bu kadin memesini acti diye dayak yemesini hakli buluyisan. bir kadin kocasini aldattiginda da oldurulmesine darb edilmesine susacaksin... sizin yaotiginiz hem ayranim dokulmesn hem popom... farkindamsin sabahtir ben o kadinin sadece gidip saldirmasina karsiyim. ama sende akil olmadigindan sanki memesini acani savunmusum gibi dusunuyosun. - +1 yıl
ben memesini acana hakli demedim asla savunmadim. ben sadece o saldiran kadina karsi ciktim. cunku zaten kadinin etrafindakiler olaydan durumdan razi. sen rahatsizsan cekip gideceksin. ha girmeyip. onlarla bir oluysanda basina gelenlere katlanicaksin. ve saldirmak cozum yolu degil. buda kadinin saglam karekteri olmadigini gosterir.
- +1 yıl
ilk cümlen hariç diğerlerine katılıyorum. Ahlaksız olan kişi burada göğüslerini açan kadın! Hiç bir erkek de aç dememiş hangi kafayla erkekleri suçluyorsun burada. Kadınlar arsız olup orasını burasını açıyor diye erkek baktığı için suçlamak da aptalca.
- +1 yıl
Kimin yan hesabıysan yorum yapmaktan vazgeç kardeşim
- +1 yıl
sitede bos bos dolanmaktan beynin sulanmis. yan hesap nedir 😂😂hahaha bu sitede issiz gibi yan hesap mi acicam bide. teshiside koymus ablamiz. kimin yan hesabiysan felan. bu siteye cok bi bel baglamayin. burdaki fenomenlik kidem size kalite katmiyor uyarim. havaniz var ama cidden bos yani. sizde olmasaniz kime gulecez yani. neyse ego kasmaya devam edin. 😂😂😂
- +1 yıl
dunyanazb erkek düşmanı yaratık kapa çeneni!
- +1 yıl
Eril tahakkum ne lan? Ruh hastası seni! Senin yazdığın yoruma sıçayım ben! Rezil, ezik yaratık! Dişil tahakkumdur esas senin bu yaptığın. Sana like atan, seni destekleyen her kim varsa ya ruh hastasıdır ya da cahil ve faşist.
- +1 yıl
@Nuluad0707 onu sana demedim kardeşim şizo falan mısın sen? Ayrıca beni sitede bu kadar çok görüyorsan demekk ki sende siteden çıkmıyorsun şuna bak rezo 😂
- +1 yıl
@sierraavista
hey sen kirmizi sorli gel buraya gel
https://voca.ro/1gFLd5FtIoYX - +1 yıl
Ok dayı
- +1 yıl
👍👍👍
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesin tepki gösterenler hemcinsimdir. Saygısız canlılar işte. Bir anne ve yanında belki çocuğu vardır. Saygı her yerde bitti ki... bir helak kaldı geriye ve oda yakındır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılKadının karışması yanlış olmuş. çünkü insanların giyimine müdahale etmek doğru değil. zaten güvenlikler vardır onlar gerekli müdahaleyi yapar.
Aynı şekilde bir kadına bırakın bira fırlatmak her hangi bir nesne ile zarar vermeyi denemek yanlış ve suçtur. burada ki hata tepki uyaran kadına gösterenlerde.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 825 cevap paylaştı. Videoda göğüslerini açan kadın dikkatleri üzerine almayı başarmış.. bravo doğrusu! Anlamadığım şey O anne ne diye ortalıkta deli danalar gibi şaşkın bir vaziyette kadına saldırıyor. Hak verecek olursanız sarışın kadın Anneye göre gayet çok seksii, çekici ve güzel.. duruşu yeter yani eee hal böyle olunca insan tek bir düşünceye kapılıyor " kıskançlık" belliki kıskanmış. Ben burada sarışın bayanın taraftarıyım.
945 Yorumla- +1 yıl
Herkes özgür olabilir ama bu tür şeyler özgürlükten çok uzak, özgürlük bu değil. Özgürlük ve basitliği aynı şey sanmayın. Ayrıca bu olaya oradaki erkeklerin tepki vermesini bekleyemezsin çünkü bu tür şeyler erkeklerin hoşuna gittiği için onlar ses çıkarmaz o açan kadını desteklerler. Kadını en iyi yine bir başka kadın tanır, erkek tanımaz. O kadının amacını bildiği için anne tepki gösteriyor ve o abazalar anneyi linçliyorlar. Şu yorumunu okuyunca senin bi harun abi olduğunu düşündüm de neyse
- +1 yıl
@Sinirrr haklısın abla tamamen katılıyorum sana
- +1 yıl
- +1 yıl
Annenin haklı hiç bir yani yok anneysen çocuğundan sorumlusun oradaki kadından değil karışamazsin herkes özgür rahatsız oluyursan ordan uzaklaşirsin göğsünü açan kadının kendine göre mutlaka haklı bir sebebi vardır aynı şeylere ailemiz de şahit olabilirdi tepki göstermek karışmak haddimiz değil
- +1 yıl
O kadar insanın içinde memesini tamamen açan bir kadının kendince ne gibi haklı bir sebebi olabilir? Böylelerine tepki göstermediğiniz için iyice sapıttılar zaten sizde her şeyi normalleştirin
- +1 yıl
Aynı şeyi senin kız kardeşin, annen yapsa aynı bu şekilde normal karşılar mısın acaba bak bunu çok merak ediyorum?
- +1 yıl
Özgürlük meme açma değildir.
- +1 yıl
Beni senin gibiler savunmasın hiç istemem kendimden tiksinirim.
- +1 yıl
Hayır senin gibi olan insanlar sadece teşhirciliği özgürlük sanıyorlar ve kişisine göre savunma yapıyorlar. Orada bir türbanlı bayan olsaydı ve en ufak bir davranışında ona tepki gösterilseydi asla sesinizi çıkarmazdınız o bayanı eleştirirdiniz. Senin gibilere maalesef ki çok fazla denk geliyorum ve böyle yazdığım için benim kapalı biri olduğum düşünülmesin bende açık biriyim ama çıkıp da herkesin önünde mememi tamamen açmıyorum açanlara da saygı duymuyorum çünkü bu özgürlük değil bu tamamen teşhircilik.
- +1 yıl
Beyniyle kabiliyet gösteremeyenlerin işidir g. tünü göstermek, istersen bunu da IQ ile sorgulatabilirsin.
Çok zeki olsa, hayattaki tek işi; spor yapıp iyi bir fizik kasmak ve memelerini şişirtip onlarla prim yapmaya çalışmak olmazdı.
Onları görmek için orada köpek gibi ağzını açıp, doğruyu yapan kadını durdurmaya çalışanlar da en az o kadın kadar kaliteden, dahası beyinden yoksun insancıklar. - +1 yıl
Herkesin önünde memesini açan kadının nesi size normal geliyor? Tabi siz bu tür şeyleri aşırı normalleştirdiğiniz için o objenin üzerine yürüyen kadını daha anormal buluyorsunuz. Eminim ki kendi eşiniz, kız kardeşiniz, anneniz tamamen bu şekilde bir yerlerini açsa siz onları yaşatmazsınız bile. Anca burada kşar savunun
- +1 yıl
Çünkü fark ettim ki bunlar sadece böyle kişileri savunmayı seviyor. Konu aileleri olunca hemen ters tepiyorlar. Böylelerine buralarda da haberlerde de denk geliyoruz. Kendileri karı kız kovalar ama eşlerinin en ufak bir şeylerinde hemen eşlerini öldürürler veya şiddet uygularlar. Kendi söyledikleri sözde "özgürlük" sadece istedikleri yabancı kişiler için geçerli oluyor.
- +1 yıl
Haklı olanı savunman gerekir, yanlış olanı değil
- +1 yıl
Çoğu zaman görünen köy klavuz istemiyor. Amacının ne olduğu bu şekilde belli olan kişileri savunmak iyimserlik değil sadece abazalık oluyor
- +1 yıl
:))
- +1 yıl
Görüş yorumunu da abazalığa bağladınız ya helal olsun. Anne dikkat çekmeyi başarmış bence tek isteğide buydu
- +1 yıl
Reelde böyle kişileri savunanlar sanalda bile anca böyle olan kızların peşinden koşuyor tek yaptıkları şey abazalık.
- +1 yıl
Bu resim icon tatlım. Hoşuma gittiği için koydum, dikkat çekmek için değil. Ayrıca dikkat çekmek isteseydim kendimi koyardım. Yeterince ilgii çeken birisiyim:)))
- +1 yıl
- +1 yıl
😘
- +1 yıl
ben de burada sana küfrederek dikkatleri çeksem başarmış mı olacağım
- +1 yıl
- +1 yıl
@Sinirrr bence de abla boş vermek en iyisi, zaten bu kişiler kızlara yaranmak için yapmayacakları yok ama kendileri savunur gibi gözükür sözde. veya profillerinde bikinili kadın resmi olur ama dikkat çeken başka kadını görünce kıskançlıkta eleştirirler :)
- +1 yıl
@Barış_LonelyForever aynen kardeşim😉🤣
- +1 yıl
Şu anda neyin konusu geçtiğini hiç anlamıyorum 🤦🏻♀️ Allah'ım yorum yapmaz olaydım keşke ya ergenlerin arasına düşmüşüm şu an fark ediyorum 😂
- +1 yıl
@sierravista Beni kastedmediniz umarım 😂
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kadın haklı. Karışmaya hakkı yok diyenler olmuş, gayette var. Orası ailelerin geldiği bir ortam, çokluğun çocuğun etkilenmeye müsait olduğu bir ortam, kadın tabii ki bunu düşünüp engel olmaya çalışacak.
Kadına tepki gösterenler de o görüntüyü görmeye hevesli olan sarhoş, alyaşlar belli ki.
Bu görüntülerden toplumsal ahlâkın yalnızca halkı Müslüman olan ülkelere özgü değil, evrensel olduğunu anlıyoruz. Tabii ahlaksızlığın da...
Yalnız insanlığın geldiği hâle bak. Bir anne bir hayat kadını tartışıyor, belki kavga edicekler, etraftaki insan (!) lar ise müdahale etmek yerine hunharca kameraya çekmek için uğraşıyor. Yazık...30 YorumlaKaç bin kişinin olduğu ortamda bir yerlerini açması tabiki saçmalık, çocuklara çok kötü örnek oluyor. Gerçekten şunu bir erkek yapsa orada erkeği hadım ederler yollarlardı hapise. Fakat yapan bir kadın olunca özgürlük medeniyet oluyor bunun adı. Kadının tepki göstermesi çok doğru çevredeki göz zevki kasan erkeklerin zoruna gitmiş. Aynısını erkek yapsa ülkede 1 ay konuşulurdu erkek tacizci sapık ilan edilirdi ülkede dışlanırdı. Ne diyim yazıklar olsun bu zihniyete bizim ülkemizde de bu kafadaki insanlar oldukça fazla. Beyin kullanabilen insanlar kısıtlı maalesef.
40 Yorumla
+1 yılBaşını diğer tarafa çevirebilirdi kadın. Herkes erkek penisini çıkarsa linç edilirdi falan demiş ama meme ve penis aynı kategoride şeyler değil meme normal bişey. O kadın da açsa bacaklarını vajinasını ortaya serse ona da tepki gösterirlerdi herhalde. Artık insanlar memeyi o kadar da aşırı bişey olarak görmüyor sokakta nerdeyse memesi açık kıyafetlerle geziyo herkes. İnsanlar alıştı artık, buna alışmamış olanlar tuhaf geliyor insanlara
22 Yorumla- +1 yıl
Söylediğini mantık olarak anladım kendin açından da haklısın ama, memesini rahatça açıyorsa erkekler de azıcık ısırabilirler o zaman. Niyee? diyeceksin.
O kadar normalse her kadın evinde memeleri çıplak dolaşsın ya madem, bak bakayım bütün mahalle süt sırasına girmiyor mu? ABD değil İsterse memeland olsun, illa ki canı çeken olur gelir bir ısırık almak ister. O da normal mi? - +1 yıl
Kadınlar da emin ol güzel göğüs kasları olan bi adam görünce aynısını yapmak ister en azından birçoğu. Hormonları olan herkes güzel bi vücut görünce bu içgüdüleri aktif olur zaten cinsiyet fark etmiyor ama kadın yapınca cinsel taciz sayılmaz sadece o kadar, o da benim suçum değil kanunları ben yazmadım
+1 yılErkek yapsa tacizci derler kadın sokakta cıplak geziyor kimse ses cıkarmıyoe turkıyede erkekler mesela penısını yarım dekolteli giyse baksır oyle cıksa sapık derler ama kadınlar heryerı organlarını acıyor tuhaf bir ulke burası yabancı yerler de bile bu kadar değil bu video yabancı olabilir ama turkler de daha cok oldugunu dusunuyorum
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Nasil ki bir kavga görünce ayırmanın etik olmasi ama kadın kavgasına karisilmamasinin doğru şey olması gibi
Birinin teshircilik yapması durumunda uyarmak etik ama erkeklerle dolu bi statta gönüllü olarak orasını burasını açan kadını uyarmamak doğru olan şey bunu herkes bilir yahu 🤣🤣🤣🤣
00 Yorumla
+1 yıltepki gösteren kadın haklı. bi tane kvaşenin avukatlığını yapan msalak erkeklerin arasında kalmış kadıncağız. kimse çoluğu çocuğuyla izlemeye gittiği maçta şu müstehcen manzaraya maruz kalmak zorunda değil
60 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle ahlaksızlık. Bir çok insanın hatta çocukların olduğu bir yerde Kesinlikle böyle bir şey yapılmamalı.. Tepki gösteren kadın haklı.. Çok göstermek istiyorsa soyunma odalarına gitseymiş topluca iştahını keserlerdi.. Keyifli geceler..
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖzgürlük diye diye millet zıvanadan çıktı. Heryeri yatak odası sanan akılsızlarla doldu ortalık. Maç izlemeye giden biri milletin orasını burasını görmek zorunda değil. Ki o bir anne ve normal bir anne çocuğunun bu ahlaksızlığı görmesini istemez ve o kadar eminim ki anneye tepki verenler de kesin abazan erkeklerdir.
20 Yorumla
+1 yılAnne tamamen haklı. Burada anneye tepki gösterip bira şişesi fırlatan kişiler bizim tc insanları gibiler. Çünkü bizim insanlarımızda aynı bu şekilde eleştirilmesi tepki gösterilmesi gereken şeylere tepki göstermez savunurlar.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 810 cevap paylaştı. Açan razı ise kimse karışamaz, tepki gösterenleri destekliyorum ve kızları daha cesur olmaya davet ediyorum, mümkünse sokak ortasın da falanda böyle birden açıp gösterin de renksiz hayatımız bir tık renklensin arkanızdayızzz kızlarr
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılAl birini vur ötekine üçünün yaptığı da da yanlış burada hiç kimse haklı değil sadece kendini bilmeyen nerde ne yapacağını ogrenememis bir insan topluluğu var biz hep buyuzden diyoruz eğitim şart - eğitim şart - egitim şart
10 Yorumla
+1 yılŞu meme gösterme olayı nasıl akım hâline geldi anlamıyorum. Adamın biri çıkarıp s*kini gösterse çevik kuvvet gelirdi, kadın yapınca alkış tutuyorlar.
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 376 cevap paylaştı.
+1 yılYanlış duymadıysam kadın children diyor tepkisi çocuklar için. Çocuklara öğretiliyor buralar özel bölge, kimseye gösterilmez, kimse dokunamaz diye. Empati yoksunları ancak bu kadını haksız bulur.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılÜzüldüm kadinin haline. Iğrenç varlıklar ya resmen ellerinden gelse orada öldürecekler iki göğüs için.
10 Yorumla
+1 yılO kadın değil transa benziyor sanki ayrıca Dünya pandemiden sonra iyice psikoloji vs bozuldu herkes üşütmüş
10 Yorumla
+1 yılTwitter çöplük bir site. Ordaki kimseyi ciddiye alamıyorum. Erkek düşmanlığından başka hiçbir şey yok twitterda.
00 Yorumla
+1 yıltek müdahale edenlerde erkekler hallerinden memnunlar tabi sonra edep edep diye ağızlarını sonuna kadar açıp bağırırlar
00 YorumlaTürban takınca : Özgürce inancını yaşamak isteyen kadın
Meme açınca : Yoldan çıkmış ahlaksız kadın
2 YÜZLÜSÜNÜZ. 2 YÜZLÜ.04 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDünya saçma bir hal aldı neyin kafasıysa kadınlar da kendilerini objeleştiriyor erkekler objeleştirmesinde ne yapsın. Modern çağdayız herkes istediğini giyebilir ama mahrem bölge gösterilmemeli karışılması ayrı durum tartışmaları ayrı sorun
00 YorumlaKadın haklı. Tepki gösterenler de aklıyla değil başka tarafıyla düşünen insanlar
10 Yorumla
+1 yılAnne sonuna kadar haklı tabi. Tepki verenler abazanlar işte.
10 YorumlaAllahdan yabanci ülkede olmuş bizde olsa kadını yobaz cahil geri kafalı diye döverlerdi
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlık nereye gidiyor Allah'ım 🤲 sen yardım et
00 Yorumla
+1 yılSoyunan kadin kalabalikta müşteri ariyor, diğer hanfendi de buna engel olduğu için linç yiyor bence
00 Yorumla
+1 yılGerçekten anne olmak çok zor korumak istediğin bir evladın var 🤦🤦🤦
00 Yorumla
+1 yılduyar kasarsan agzina ederler boyle. guzel yapmislar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadının tipine bakınca kalitesi belli oluyor zaten. Türkiye'deki platin sarısı saçlı bmwli erkek avcısı vizyonsuzların yurt dışı ayağı. O bira fırlatanları da fıçıya oturtmak lazım.
00 YorumlaÇocuklar mı? Çocuklar zaten meme emerek büyüyor. Kişilerin özel hayatlarına kimse karışamaz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılÖzellikle kadınların ciddi manada yoldan çıktığını görüyorum. Allah sonumuzu hayır etsin.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılkimin neyi doğru neyi yanlış algılamasına bağlı işte
00 Yorumla
+1 yılAnne haklı tabii ki yani tamam özgürlük dedik de bu öyle sergilenmesi gereken bir şey mi ki
00 Yorumla
+1 yılanne sonuna kadar haklı!
tartışmaya kapalı bir konu bence bu
00 YorumlaTepki gösteren haklı toplumun belli değer ve ahlak kuralları var
00 Yorumla
+1 yılBuradan anneye sesleniyorum; efendilik istiyorsan Beyaz Şov'u ara. O yapar sana efendilik.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Sizce bira fırlatan erkekler kızı düşündükleri için mi gösteriyorlar?
00 YorumlaÇocuklarımız var her yerde
Bunu düşünmek lazım
00 Yorumla
+1 yılUmimi bir toplumda ozgurluk diyerek hayvanlik sergilemesssin hayvan barinaklari diye bir sey var burdaki bu kadinin yaptiklari kendi ailesinden biri olsa kabul ederlermi gerci ahlaksizlik diz boyu olunca kendi bacisina yuruyen bile vardir
00 Yorumla
+1 yılBu anneyle evlenilir o derece görgülü kültürlü kadın maşallah...
Ama erkeklerin yoğun olduğu bir ortamda basitlik her zaman prim yapar o yüzden üzüldüm...
Çabasına yazık oldu ve üstüne içecek atmış öküzler.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYakında bizim ülkede de başlarlar, çıplaklık yayıldı zaten...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBırakalım açılsınlar, saçılsınlar. Yobaz heryerde var tabi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYazıklar Olsun ya kadın doğru olanı yapıyor bir de tepki aliyor Allah vicdan versin!!
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKadın çok haklı kime gösteriyorsan göster veriyorsan verde ortam da yapmak bu özgürlük değil yine her türlü bi adap edep vardır ordaki hem cinslerimin kadına bira fıırlatması açan kadının güzelliği ve memesinin büyüklüğünde * düşünmelerinden dolayı
00 Yorumla
+1 yılNamussuzlar ıyı yapmıs kadın basımıza tas yagmıyo ona sukur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkadin hakli gögüslerini neden acioyr millet sapitmis sürekli mac da bunj yapiyorlar ya firliyorlsr soyunup ya da aciyorlar paara kazanmal fenomen olmak icin ne bicim dünya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMemeler özgür kalmalı bknz Afrikanin yerel kabilelerine adamlar hala yaprak kullaniyo ne güzel ferah ferah
00 Yorumla
+1 yılO kimki ne diye karışıyor😒
10 Yorumla
+1 yılHaklı ötesi ama beyni olana..
10 Yorumla
+1 yılYani işine baksın gereksiz tepki
11 Yorumla- +1 yıl
Bira ile saldırılması da gereksiz tabi
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKimse kimseye karışamaz.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Avrupa medeniyeti şaşırmam
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılÇok saçma olaylar ya artık
00 Yorumla
+1 yılBu ne bici m foto dhdjdj
00 YorumlaBu ne terbiyesizlik ya
00 Yorumla
+1 yılNormal erkeklerin en sevdiği şey
00 Yorumla
+1 yılNe biçim bir ülke olduk değil mi?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 789 cevap paylaştı.
+1 yılDünyanın çivisi çıkmış sonumuz hayrola
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 499 cevap paylaştı. Erkekler yine mide bulandirdi
00 YorumlaGöğüs görmekten sıkıldım artık çok banel
00 Yorumla- Devamını Gör (24)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne