Anneliğin bu dünyada en kutsal şey olduğuna inanırım. Ve evet anne olmayı her şeyden çok istiyorum diye bu sabah tanımadığım birinden çirkin bir mesaj aldım. Yok anne olmayı bu kadar çok takmışsın iğrenç tarzında bir mesaj. inanılmaz üzüldüm anne olmak istemenin neresi kötü anne olmak isteyen bir kadına asla böyle söylenmemeli. Her şeyime hakaret edilebilir ama anne olmayı istememe kimse laf söyleyemez
Anne olmayı isteyen birine hakaret etmek ne kadar doğru olabilir?
Birincisi kimse kimseye hakaret etmemeli. Hele annelik gibi güzel, kutsal bir istek için ASLA! Hem neden birisi bir başkasının sadece anne olma isteği ile ilgili hakaret eder ki, ya konunun buraya kadar gelmesine sebep başka konuşmalar olmuş olmalı ya da o kişi canımsın falan olabilir.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Samimiyetim olmayan bir insandı kendisi daha önce öyle sinir bozucu sohbetimiz olmamıştı diye hatırlıyorum
Anne olmak istesin ya da istemesin kimsenin kimseye hakaret etme gibi şansı olamaz. Ama nedense insanlar kendilerinde bu hakkı görüp hakaret edebiliyor. Ben cahillikten olduğunu düşünüyorum.
Evet ve hassas bir dönemdeyim bedensel ve ruhsal olarak. Anneliğime laf edilmesi bunu çocuk dahi dese zoruma gidiyor üzülüyorum bütün moralim bozuldu doğrusu