Eğer o boşanma davası açarsa hem çocuğa hem de bana nafaka öder mi? Boşanmak istemiyorum desem ne olacak? Evi zaten bize bıraktı çıktı gitti. Dava açarsa beni ne bekliyor?
1 ay
Kocam aylar önce evi terk etti, bir çocuğumuz var yani barışmak istemiyor. Ben geçimimi kendim sağlayamıyorum dava açsa ne olacak?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
10Görüş
Kocan başkasıyla kaçmış olmasın ne yaptın adama 😂😂😂
Geçimsizlik. Bi yere kaçmadı kayınpederde kalıyor ama hayatında biri var yok onu bilmem
Evi birakmis zaten bence calismalisin insanlarin yaptigi gibi
Ev kira
Tamam calisabilirsin cocuga da nafaka odenir gecinirsin bir sekilde kendine de nafaka almak istiosan alabilirsin
Ne kadar çıkar sence?
Kusurlara gore degisir
Sebep nedir neden gitti..
Beni istemiyor. Önce yatağa yansıdı sonra da kavga dövüş derken büyüdü.
Böyle gereksiz insanlar neden evlenir ki.. madem istemiyordu neden evlendi... boşanırsa çocuğunada sanada nafaka vermek zorunda boşanma davası açmalısın o açmıyorsa bile..
Ben açsam doğru olmaz. O açsın. Bi suçum yok.
Senin suçun yok ama mağdur olan sensin seni çocuğunla bir başına bırakmış sonuçta...
Dolaylı maddi destekliyor. Mağdur etmedi ama boşanırsa naparım
Boşanırsa yeni başlangıç yaparsın seni istemeyen biriyle ömrünü geçiremezsin çocukta mağdur olur sürekli tartışmaların arasında büyür ve psikolojisi bozulur...
Ailen ne diyor bu duruma?
Barış diyorlar, kocamın ailesi de benden yana ama kocam bu konuda net! Bizden artık olmaz diyor
O zaman boşanacaksınız gibi duruyor.
Kolay mı ya on seneyi öyle kapatmak. Süründürmek istiyorum kendisini. Boşanmam desem dava yıllar sürer mi? O da evlenemesin bi daha
Değil elbette. Hakkınızı arayın.
Onun ailesi bu duruma ne dıyor
Onun ailesi bana destek çıkıyor. Barışırsınız sabret diyor. Ama kendisi ne arar ne sorar. Sildi beni
Sen ne düşünüyorsun
Zaman geçse belki barışırız ama hayatına başka kadını aldıysa beni içinde bitirdi derim boşanmayı kabul ederim. Yalnız ömür boyu bana para ödemek zorunda kalır, yoksa boşanamaz!
Nafaka alırsın
Geçmiş olsun
Sen aç davayı.
Neden? Ben boşanmak istemiyorum. Ailem de buna karşı
La ortada evlilik yok ki zaten.
O yarın biriyle evlenirse? Onları mı izlerim? Çocuğu dahi göstermem evlenirse
O sana kalmış bir durum değil de seni istemeyen aylardır evine uğramayan birine niye bu kadar yırtınıyorsun ki
Zoruma gidiyor, beni neden istemiyor? Özerime titrerdi
O zoruna gidiyor da istenmediğin halde peşinden koşmak gururunu onurunu ayak altında paspas yapmak mı zoruna gitmiyor
Peşinden koşmuyorum. Bekliyorum bakalım ne yapacak
Bildiğin yırtıyorsun bir tarafını
Ben yıkmıyorum yuvamı o yıkıyor
Yahu öyle ya da böyle yıkılıyor sen diyorsun ki altında kalalım. Ben de sana diyorum ki zaten yıkılıyorsa sen yik ki altında kalan sen olma
Niye gitti
Şiddetli geçimsizlik
Evet öder
Yaaz bana