Bir erkekle bir kız "gerçekten" arkadaş olabilir mi?

Not: İnstagramda okuduğum bir şey dikkatimi çok çekti görüşlerinizi merak ediyorum haklı olunup olunmadığını (benim düşüncelerim filan değil okuduğum bir yazı sadece)

❝ Hiç bir erkek birlikte olmak istemeyeceği bir kızla arkadaş olmak istemez ❞ tespitiyle freud amcamız yıllar önce cevapladığı bir sorudur.

Aksini idda eden hatunlarada soru hazırladım.

❝ Çok yakın arkadaşınız olan soner, ali, mehmet, veli, vb şahıs ile film izliyorsunuz soner bir anlık hatayla dudaklarınıza yapıştı ve sizi öpmeye başladı. Tepkiniz ne olurdu? ❞

Cevabı biliyorum...

• - Evet tokat atardınız.
  • - azına... dniz.
  • - Doğduğuna pişman ederdiniz dimi?

Pekii ❝ bir anlık hatayla sonerin dudağına yapışan siz olsaydınız? Soner tokadı nereye atar? ❞

Konu kapanmıştır...

Siz ne düşünüyorsunuz bu teori hakkında?

Zamanında ismi lazım değil birisi benim yakın kız arkadaşım olmaz olursa da sevgilim olur dediğinde ne demek istediğini anlamamıştım o zamanlar tabii böyle bir yazıyla karşılaşıp okuyunca ancak yapbozu birleştirebildim ve şaşırdım sizce de böylemi?

Bir erkekle bir kız gerçekten arkadaş olabilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Bir erkekle bir kız "gerçekten" arkadaş olabilir mi? Çok teşekkür ederiiim :3
Bir erkekle bir kız "gerçekten" arkadaş olabilir mi?