Bir erkekle bir kız "gerçekten" arkadaş olabilir mi?

Not: İnstagramda okuduğum bir şey dikkatimi çok çekti görüşlerinizi merak ediyorum haklı olunup olunmadığını (benim düşüncelerim filan değil okuduğum bir yazı sadece)

Hiç bir erkek birlikte olmak istemeyeceği bir kızla arkadaş olmak istemeztespitiyle freud amcamız yıllar önce cevapladığı bir sorudur.

Aksini idda eden hatunlarada soru hazırladım.

❝ Çok yakın arkadaşınız olan soner, ali, mehmet, veli, vb şahıs ile film izliyorsunuz soner bir anlık hatayla dudaklarınıza yapıştı ve sizi öpmeye başladı. Tepkiniz ne olurdu? ❞

Cevabı biliyorum...

• - Evet tokat atardınız.
  • - azına... dniz.
  • - Doğduğuna pişman ederdiniz dimi?

Pekii ❝ bir anlık hatayla sonerin dudağına yapışan siz olsaydınız? Soner tokadı nereye atar? ❞

Konu kapanmıştır...

Siz ne düşünüyorsunuz bu teori hakkında?

Zamanında ismi lazım değil birisi benim yakın kız arkadaşım olmaz olursa da sevgilim olur dediğinde ne demek istediğini anlamamıştım o zamanlar tabii böyle bir yazıyla karşılaşıp okuyunca ancak yapbozu birleştirebildim ve şaşırdım sizce de böylemi?

Bir erkekle bir kız gerçekten arkadaş olabilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Bir erkekle bir kız "gerçekten" arkadaş olabilir mi? Çok teşekkür ederiiim :3
Bir erkekle bir kız "gerçekten" arkadaş olabilir mi?