Olabilir.
Kesinlikle olamaz.
Bilemedim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Olabilirler, çokta güzel olabilirler ama şimdiki zamanda bir erkekle bir kızın gerçekten dost olabilmeleri zor. Bir taraf konuştuğu karşı cinsi arkadaş, dost, sırdaş olarak görüp ona sıcak davranmaya başladığı an diğer taraf bunu yanlış algılayabiliyor. Hemen "kesin bu bana aşık" diye düşünebiliyor. Bunun dışında şimdiki insanların çoğu pek sağlam olmadığı için birbirleriyle çıkar uğruna samimiyet kuruyorlar. Şimdiki çoğu kız & erkek arkadaş ilişkilerinde, hatta sevgili ilişkilerinde bile erkeklerin çoğunluğu bel altı konularda yakınlık kurabilmek için kızlara iyi, samimi davranıyorlar. Tabi saf olan kızlarda hemen bunların oltasına düşüyor, pişman oluyorlar..))
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Benim aşkta bazı kırmızı çizgilerimden birisi de aşık olduğum erkeğin en yakın dostu ben olayım daima ve benim en yakın dostum da daima aşık olduğum erkek olsun, amin, nett. Ben şunu biliyorum; bi erkek ve kadın birbirlerine aşıklarsa ve o aşk bi sebeple yeşillenemiyorsa yani oluru yoksa, o erkek ve kadın yüzde yüz ayrılıyor hem de kahrolarak. Yani? Aşk varsa dost kalınamıyor. ⭐ 😎😎
#tubasueda 🍀🍀
Olmaz. Olacaklarsa da biraz mesafeli davranmalılar. Hadi diyelim erkek ile kadın bekar iken samimi bir arkadaş oldular, herkes kucak kucağa. Ama bir ilişki varken bu olmamalı. Erkeğin de kadının da sevgilisine saygısı ve alakası olmalı. Biraz mesafe.
Evet olabilir. Benim liseden beri görüştüğüm erkek arkadaşım var. Seneler geçti ama dostluğumuz hala devam ediyor. Memlekete her gittiğimde eşi falan hep görüşürüz. Sınırları bildikten sonra çokta güzel dost olunur.
Cevap
64Cevap
Olabilir tabi ki, burada önemli olan güven ve saygıdır,
Olamaz. Zaten bilimsel tespitler de olamayacağını doğruluyor. Aslında imkansız değil ama hayli zor. Bilime göre kadınlar erkekleri arkadaş olarak görebiliyorken erkekler içten içe duygular beslemeye başlıyor. Yani erkeğin içindeki cinsel ve duygusal dürtüler buna müsade etmiyor. Hem bu ilişkiler konusunda da sorunlar yaratabiliyor. Taraflardan biri sevgili bulduğunda sevgili karşı cinsten arkadaşı kıskanıyor ve bu durumda da kişi dostu ve sevgilisi arasında seçim yapmak zorunda kalıyor ve çoğunlukla da dostluk ve arkadaşlık bitiyor. Bu yüzden kadınla erkeğin yakın arkadaş olmasını uygun görmüyorum. Olacaksa ya sevgili olunur ya da sosyal bir arkadaşlık olur, iş veya okul arkadaşlığı gibi. Arası olmaz.
Hayat cinsellikten ibaret değil ki.
Siz hayata nasıl bakarsanız , hayat da size öyle bakar.
Bir erkek için kadın bulunmaz bir nimet çünkü farklı cinsin gözünden hayata bakmak çok farklıdır.
Goremediginiz ayrıntıyı gösterir.
Aynı şekilde kadın içinde bir erkek kıymetli. Klişeleri kırmak icin hayat farklı bakan iki cinsin birbirini dinlemesi çok önemlidir.
Tabi kadında bunu erkek için kötü amaçlı olarak kullanıp suistimal etmeyecek bazı şeyleri.
Neden olamasın ya , tutuluyorum bu olaya 🤦🏽 Herkes potansiyel manita degıl.
2 farklı cins arkadas , dost olabılır.
20 senelık kız arkadaşlarım var. Gezer , yemeğe gider , mekanda oturur , saatlerce sohbet ederiz ama hiç manitacılık gözüyle bakmadık birbirimize.
👏👏👏👏
Aynen öyle gerçekten niyet dost olmaksa çokta güzel dostluklar kuruluyor
Emin ol karşı cinsin dostluğuda daha samimi ve güzel geliyor bana
elbette olabilir diye cevaplanmasi gereken sorudur...
ama bunun olabilmesi icin gerekli bazi kosullar vardir... mesela 2 taraf da karsilarindakine cinsiyetine gore degil de "insan" olarak bakabilme medeniyetine ulasabilmis kisiler olmalidir... eger 1 tanesi farkli dusuncelerde olursa arkadaslik olmaz, olabilemez, mumkun degildir, bir yerde patlak verir
Bence olmaz birinden biri bişey hissediyor yakın erkek arkadaşlarımla hep öyle oldu ya ben dayanamıyorum snei görüpde sana bakmadan duramıyorum diye başlıyorlar devamı lütfen ilişkimize devam edelim oluyor ama devam edemiyorum sonuç itibariylede artık erkek arkadaşlarımla ykaın muhabbete girmiyorum sonucu gönül meseleisne dönüyor
Olabilir ancak ilk başlarda biraz mesafeli başlasa iyi de olur. Çünkü erkek ve kadının arasında duygusal ve cinsel çekimin yaşanması kuvvet muhtemel
Bilemiyorum. Ne zaman olsam bakıyorum hoşlanıyo sonra yavaşça muhabbeti kesiyorum çünkü değişik bir durumda kalıyosun. Hoşlansa söylemiyo hoşlanmaması için sevgilisi olucak öyle dost olunur belki
Aralarında duygusal bir yakınlaşma veya seksüel çekim yoksa dost olunabilir.. Kendimden örnek vereyim, eğer bir kızdan hoşlanıyorsam fakat kızda bana karşı bir duygu yoksa ve benimle dost arkadaş olmak istiyorsa bunu asla kabul etmem..
Olur gerçekten niyeti dost olmaksa çokta güzel dost olur ve karşı cinsin dostluğu inanın daha samimi ve daha güzel geliyor bana
Bence olamaz. Yani oluruz diyen de doğru demiyordur. Zaten bu bilimsel olarakta kanıtlanmış. Temelde kadın-erkek birbiriyle anlaşamaz. ( Duygusal ilişki boyutu hariç )
Olabilir. Liseden kalma çok sevdiğim dostum var yıllardır arkadaşlığımız devam ediyor. Problemlerimizi mutluluğumuzu üzüntümüzü hep paylaşırız gerçi nadir oluyor öyle arkadaşlıkşar
İki taraf da normal yaşantılarında efendi, güzel ahlaklı ise sınırlarını korumak şartıyla dost olabilirler, ama aksi takdirde böyle bir şeyin asla olmayacağı düşüncesindeyim.
Çocukluktan kalma kız arkadaşlarımın hepsi ile çok iyi arkadaşım ama şu 2 yılda tanıştığım kızlar ile arkadaş olamadım bir türlü. Hep bir trip veya yeri geldiğinde teklifler ediyorlar
Birbirlerinin sevgili kriterlerine çok ters olurlarsa evet. Arkadaş olabilirler. Biri çirkin, biri fazla kiloluysa mümkündür sjsnsls
Kesinlikle olamaz. Eninde sonunda şeytana uyup ilişkiye merak sararlar.. kişi ne derse dedin bu böyledir.
çoğu aşka ya da yasak aşka gider kimse kendisini ve başkalarını kandırmaya çalışmasın gerçekler acıdır popülizm zarardır
Olabilir tabi bu bazen sade arkadaşlık bazen herşeyi paylaşabileceğin bir arkadaşlık olur
Olur elbette her buluşan illa sevgili olmak zorunda değil. Çok güzel dostluklar kurulabilir.
Ben olamaz diyorum bir yerde mutlaka bir patlak verir
Var kaç yıllık dost olduğum saygı değer büyüğüm yaşıtlarım da var
Bir erkek ileride birlikte olma potansiyeli olmayan kadınla dost olmaz
Tabiki de olabilir 😊 Önemli Olan karşında ki insanın Güzel insan olması kalbinin
Olur neden olmasın kardeşim gibi gördüğüm karşı cins arkadaşlarım var
Tabi ki hep kız arkadaşlarım daha çok olmuştur sağ olsunlar çok yardım severler
2 tarafta birbirini beğenmiyorsa olabilir. Başka türlü illaki bir taraf aşık oluyor
ikisi de düzgün insansa olur ama yamuksa bilemem insanlıkla alakalı durum.
Kesinlikle olamaz test ettim onayladım sevgili bulunca kaçıcak delik arıyorlar bir veda bile yok
erkek insan değilmi neden olmasın şu çok acı bir gerçektir ki erkeğin gözünde kadın kendi yerini kendisi belirler
Abi ne alaka o erkek ben kız 12 senedir dostuz
Kesinlikle olamaz, Erkek sadece zamanını bekliyordur. Fırsat buldu mu açılacaktır.
Hayır bizim mahallede evli kadının çocukları erkek arkadaşından çıktı
Evet olabilir, oldu... "Bir erkek asla ilişkiye girmek istemeyeceği bir kızla beraber olmaz diyenler gelecektir" kendi adlarına konuşsunlar oluyo knkm
İlerde bir taraftan biri işin suyunu çıkarır, hiç şaşmaz.
Evet olabilir. Ama cok az rastlanir. Turkiye gibi geri kalmis toplumlarda da ise cok cok daha az rastlanir
Her ikisi de sahte dostlukla ibaret olduğunu unutmayın derim ihanet yalan her iki tarafta 100/99
Tabi ki olabilir. Hatta benim çevremde kız arkadaşım çok yok. Erkek muhabbetleri daha çok sarıyor. Birde erkeklerin kızlara bakış açılarını görüyorsunuz ona göre bir çelik yeleğiniz oluyor :D
Olur neden olmasın ki ama illaki cinsellik oluyor benim 9 yıllık bi dostum var İngilizce öğretmeni bende askeri personelim illaki cinsellik istiyoruz ve gerçekten çok iyi anlaşıyoruz yakında evlenecek
Yıl oluyor 2023 hala bunun olmayacağını düşünen kaldı mı ya.
Dostluktan dostluğa değişir eğer dostluk anlayışı aynı ise harbi dost olurlar.
Aradaki seviye korunuyorsa olabilirler
Çokta iyi oluyor
Erkek eşcinselse neden olmasın
Olabilir tabiki neden olmasın
Kalabilir ama çok nadir
şrfsz erkekler arttığı için artık olamaz
Karşılıklı iyi niyet ve dürüstlüğe bağlı
Olabilir. Kendini bilen olur.
Benim erkekden çok kadın dostlarım var
Olabilir bence neden olmasın ki
bilmiyorum hiç olmadı
olamaz. bir erkekle bir kız dost olamaz:)
Neredeyse imkansızlara dayalı bir şey İlla bir taraf sever
Nadiren de olsa olabilir
Kesinlikle olamaz bunu bizzat yaşadım
Yine de sıkıntılar olabilir
Valla olmuyor bir türlü
Yani olabilir tabi ama uzun sürmez
Kesinlikle olamaz
Olabilir. Cok iyi 2 tane var arkadasim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?