Hoşlandığım çocuğun çok zaman geçirdiği yakın kız arkadaşları var ama aralarında duygusal bir şey olmadığını söylüyor. Sizce sadece arkadaş olabilirler mi?
Olabilir
Olamaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hoşlandığım çocuğun çok zaman geçirdiği yakın kız arkadaşları var ama aralarında duygusal bir şey olmadığını söylüyor. Sizce sadece arkadaş olabilirler mi?
Olamaz taraflardan biri mutlaka bir şey hisseder uzun süre hissetmese arkadaş kardeş gibi dese bile en ufak boşluk anında o duygu farklı duyguya dönüşür.
Cevap
18Cevap
Evet güven varsa neden olmasın olabilir arkadaş
Olamaz çünkü biz kadınlar gercekten arkadas olarsak görsek de erkekler dogaları geregı rahat durmuyorlar ve arzulamadıkları / arzulamayacakları bir kızla arkadaş dahi olmuyorlar
Birbirinize aşık oluncaya kadar doğru kişiyi bulamazsınız 😂
Aşık olunca da ayrilirsiniz ayrılınca da bir daha arkadaş falan olamazsınız NOKTA 😂
Yüzdesi çok düşük ihtimal bu durum. Fazla muhabbet , samimiyet illa bir noktada başka dürtüleri uyandırıyor
Başlangıçta olabilir fakat samimiyet arttıkça aralarındaki duygusal bağ aşka dönüşebilir zamanla.
Ben olamıyorum eninde sonunda ben ya da ben olmazsam karşı taraf kesin oluyor shshshd
Bence de ya
Hem bir sürü kız arkadaşı var tüm gününü onlarla geçiriyor hem sevgili arayışında, anlamadım
Haklısın
Bir kız ile bir erkek gerçekten arkadaş olabilir
Kediyle köpekle bile olunuyorda böyle niye olmasın 🤣🤣🤣
olabilir. kardeş gibiydik. ama sevgilim istemediği için arkadaşlığımız bozuldu.
kardeş gibi olduğun biriyle sevgilin yüzünden aran bozuldu. buna izin vermemeliydin
şöyle bi şey var. muhtemelen onun sevgilisi olunca o da izin vermiycekti bi şekilde bitecekti. benim için erkek arkadaşım değil sevgilim daha önemli. manitam varken neden arkadaşı seçeyim
benim kardeş dediğim kişiler iyi günümde kötü günümde gerçekten yanımda olacak kişiler oluyor zaten kardeşim dediğim 1 tane erkek arkadaşım var ve sevgilim yüzünden onla aramı bozamam. farklı görüşlere sahibiz. neyse umarım sevgilin seni hiçbir şekilde üzecek bişy yapmaz:) yoksa o arkadaşının arkasından öok pişman olursun
Olamaz. Erkekler samimiyet ve arkadaşlık sınırlarını yönetmeyi beceremiyorlar.
Olabilir benimde var. oturup dertleşiriz abi kardeş gibi
Kadın cirkinse evet değilse kesinlikle hayır ki erkekler zaten sevgili olabilecek biriyle arkadaş olur.
Hem bütün günü arkadaşım dediği kızla geçiriyor onu eğlendirmeye çalıştım diyor, akşam bana yazıyor anlamadım ya
Ciddi bir şey düşünme çünkü kadınları çok seviyor her şeyi yapar bu tip 😂
Peki ☺️
of olabilir de insan kıskanabiliyo
@ayayyaayayaaa kıskanma aaa
olamaz bence çoğu arkadaşlıkta gördüm bunu
Mesafeyi koruduğu ve çok ileri gitmediği sürece olabilir
Olur
Olur tabiki ama mesafeli bi şekilde
Sponsorluk işbirliğiyle olur
Olabilir ben çok kız arkadaşım var
Olamaz ya bir süre sonra bir şeyler olur
Saygı çerçevesinde gayet normal