Kendimi 2-3 aydir kotu hissediyorum. Sebepsiz aglama vs. Ve cidden durgunum çevremdeki arkadaşlarım bile diyor arada cok fark var diye. Ama rehberliğe gittiğimde ilk olarak ne diyeceğim? Nasıl konuşacağım? Sebepsiz kötüyüm mü diyeceğim?
2 ay
Rehberliğe gidersem hocaya durumumu nasıl açıklarım?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
rehberlik öğretmeniyle olacak iş değil bu bence klinik psikoloğa git. Terapiye ihtiyacın var bence.
Evet söyle. Ama sebepsiz değildir zaten depresyon acı hastalik bunlar vucudumuzun bir uyarisi 'bende şu şu sorun var bunu çöz' demesi aslinda
Bir de ben 13 yasimda da depresyon tanisi almistim psikiyatrist tarafindan ama bu her sene tekrarlıyor ve artik psikologlara falan gitmiyordum cunku depresyon diyorlar, düzeliyorum iyi oldugum bir donem oluyor. Onun ardindan tekrar depresiflik. Belki bu hoca yardimci olur diye dusundum ama nasil ifade edecegimi anlatacagimi bilmiyorum
Bence git ama kendinle vakit geçirerek bu duyguyu atarsın bende lisede o şekildeydim gitmedim utandım hoca erkekti kendim çözdüm
Benimde hoca erkek ondan dolayi utaniyorum. Bir de ben 13 yasimda da depresyon tanisi almistim psikiyatrist tarafindan ama bu her sene tekrarlıyor ve artik psikologlara falan gitmiyordum cunku depresyon diyorlar, düzeliyorum iyi oldugum bir donem oluyor. Onun ardindan tekrar depresiflik. Belki bu hoca yardimci olur diye dusundum ama nasil ifade edecegimi anlatacagimi bilmiyorum
Bence bunların hepsi kişinin kendisi ile sorunu boş yere kimse bu şekilde girmez az oturup düşününce anlıyor insan ben kendimle vakit geçirdim kendimle ilgilendim sosyal medyadan sohbet arkadaşları buldum o zamanlarda
Benimkisi oyle birsey degil. Gecmiyor ve dönem dönem oluyor her sene. İntihar dusunceleri planlarj vs. Benim kendime ayiracak vaktim de yok staja gidiyorum maalesef.
Evde bile düşünmeye ayıracak vaktin yok mu valla bilmiyorum artık
Tabi ki mutlaka gitmen gerekiyor. Bu konuda hiç çekinme. Kaça gidiyorsun şu an da.
içinden nasıl geliyorsa öyle başla zaten rehberlik hocan seni dinleyecektir canın nasıl başlamak isterse
Her kış düzenli olarak depresyona giriyorum mk
Ben yardımcı olayım sana
düzell hayat boşş