Güncellemeler
+1 yıl
Reglim arkadaşlar neyi sorgulayıp duruyorsunuz fikir alayım diye yazdım🤦🏻♀️
Karnım çok ağrıyor ve yataktan bile çıkamıyorum. Hocamız anlayışlı ama erkek. Durumu nasıl izah edebilirim beni yok yazmaması için?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Karnin ağrıyor bunun erkek olması ile ne alakası var adet degilsin sonucta
Adetim
Rahatsizim de gelemeyecem de ayrıntı anlatmaya gerek yokki ayrıca erkek arkasına söylüyorsun da hocana neden söyleyemiyorsun
Okan hocam ben bugün gelemeyeceğim karnım çok ağrıyor hareket bile edemiyorum. Beni yok yazmazsanız çok sevinirim. Nasıl? Ayrıntı olduysa daha sade bir şey söyle ama beni yok yazmasın. Sadece onu istiyorum
Yok yazmaz
Özel nedenler dersen daha ayrıntılı olur
Okan hocam bazı özel nedenler yüzünden bugün derse katılamayacağım. Beni yok yazmazsanız sevinirim. Bu nasıl?
Bu güzel olmuş
Sevinirimi çok sevinirim diye değiştirdim. Cevap gelince buraya atarım. Derse de düzenli katılıyorum. İnşallah yok yazmaz beni
Sanmam yazacağını heralde mal değildir sebebi anlar tabi sapkın hocalardan değilse ayrıntı sormazsa senden neyin var diye 🙂
Hadi inş.😂😂😂 yok be niye sapık olsun. Yok yazmasın yeter :) üniversitede devamsızlıkları o kadar geç giriyorlar ki kimse kestiremiyor
Peki idil yazmış 😂😂😂
Memnun oldun idil 🙂
Peki idil ne 😅😅😅
Ne demesini isterdin adam sana peki idil demiş 🙂 idilcim canım geçmiş olsun destek ekibi lazimi desin 🤣🤣 pamikmi desin
Üff karnım çok fena he. Halay çekiyorum
Allah allsh😀
İdil idil
direkt yaz deki hastayım çok hocam diye
Rahatsızım de bu kadar
Regl oldum deme ama üstü kapalı anlat
Okan hocam ben bugün gelemeyeceğim karnım çok ağrıyor hareket bile edemiyorum. Beni yok yazmazsanız çok sevinirim. Nasıl?
Gayet iyi
Regl im diyebilirsin?
Karnına ne oldu 😂
Rapor al
Anlatym oxle gl
Regl misin
Evet
Okşayım mı karnını scak su torbası birde