Ilk olarak ogrenci islerine danis sonrasinda dilekceni hazirla dekanliga gonder 15 gun surer sanirim bu durum herhangi bir islem yapilmadigini farkettigin an rektore ver dilekceyi (isim belirtme zorunlulugu yok) en son ve en etkilisi YÖK u arayip durumu izah etmek dilekcelerden geri donus alamadigini belirt yardimci olurlar ek olarak Bimer'e de fax cekebilirsin
14 Yorumla- +1 yıl
Ama fazla zaman yok ki 15 gün sonra mezuniyet falan var
- +1 yıl
Teşekkürler
En İyi Cevaplar
- Eğitim & Kariyer konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yılŞikayet edebilirsin devrimci kardeş.
114 Yorumla- +1 yıl
Bu düzende bişey değişir mi işte değişmezse daha kötü olucak durumum çünkü
- +1 yıl
Hangi üni hangi hoca söyle ben şikayet edim arkadaşımı madur ediyor diye Hakkını herzaman aramalısın yoldaş.
- +1 yıl
Yoldaşım orası öylede ne biliyim ya bişey çıkmazsa diğer notumada düşük vericek bide
- +1 yıl
Önce düzğünce konuş neyapabiliriz yükseltmek için , duruma göre taktik değiştirirsin yoldaş.
- +1 yıl
Konuşunca değiştirmiyo geçen dönemde aynısını yaptı konuştum güzelce saçma sapan şeyler uydurdu kağıdımı göstermedi bile yoldaş
- +1 yıl
Yoldaş sen bana hocanın adını yaz okuluda yaz ben aratayım onu.
- +1 yıl
Yoldaş nasıl yapıcasin
- +1 yıl
Çok kolay sen meraklanma bağlantılarım var :
- +1 yıl
Benimde varda işte ne biliyim
- +1 yıl
Voldaş yoldan dönmek yok
- +1 yıl
Tamam yoldaş bende bir güzel konuşmaya çalışıyım önce anlamaz ama deniyim
- +1 yıl
Tamamdır yoldaş arkandayız. haberdar et beni :=)
- +1 yıl
Tamam yoldaş sagol 😄
- +1 yıl
:):)
+1 yılne olursa olsun hakkını aramandan yanayım ama türkiyede artık adalet kalmadığı için sonucunda hoca sana farklı davranabilir.
12 Yorumla- +1 yıl
Evet bende öyle düşünüyorum
- +1 yıl
ama mantıken hem sınav kağıdını görme hakkın var hem de tekrar değerlendirilmesini isteme hakkın var. yani yine de dene istersen şansını sen bilirsin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok sıkıntılı bir durum, Allah kolaylık versin o hocayla.. :/
13 Yorumla- +1 yıl
Sağol canım sinirden kanser olucam
Cevap sahibi+1 yılBeni de sinir ediyorlardı, şükür bu yıl öyle bir sıkıntıya düşmedim.
- +1 yıl
Ne güzel
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
test değilse mümkün değil test miydi sınav? neden dersen şikayet edersin etmesinede asla notun deişmez çünkü o soruyu üniv hocası evirir çevirir farklı yorumlar sana bile verir yani o haklı çıkar çünkü ne olursa olsun hoca kadar konuya hakim olmadığın içinde hatalı olur
16 Yorumla- +1 yıl
Evet klasikti ama sonuçta tek bir cevabı olan sorular yani yorum falan yok
- +1 yıl
İyide 3 soru vardı mesela klasik onların önceden kağıtta yazılı olarak vermişti soru ve cevabı yazıyo yani 3 sayfa şey hepsini aynı yazdım kendi verdiği şeyin
- +1 yıl
Soruları vermek değilde yani öğrenmemız gereken bir konuydu meslekle alakali öyle bişey ama tek cevabı var internetten baksanda
Eğitim & Kariyer konusunda 726 cevap paylaştı. sürekli yüksek bekleyipte düsük puan veriyorsa sikayet et saten 50 yeterince düsük puan, sormaya arastirmaya hakkin var, hocalarin bircogunu sevmem egolu seyler insani uyuz ederler havali olurlar. abin varsa ya da babana dayina amacana birine dövdür akli baslarina gelsin kendilerini ögretmen saniyorlar
28 Yorumla- +1 yıl
Valla çok sinir oldum ya bu 2 oldu
- +1 yıl
bir daha yapamaz mezun oluyorum sadece açıklanmayan bir sınav var onun elinde olan sonra üniversite bitiyo
- +1 yıl
Ortalamam sıkıntılı mezun olamama ihtimalim var ondan kasıyorum zaten
- +1 yıl
Teşekkürler 😄
+1 yılsenin 95 beklemen onemlı degıl. adamın ıstedıklerını yazmamıssın demekkı , bunu kabullen. ha sıkayet etsen de bır bok olmaz. hanı adama kımse ya kardesım sen bu kıza neden 50 verdın dıye sormaz , hadı dıyelım sordu , benım ıstedıgım cevaplar bunlar degıldı der olay bıter. o yuzden sadece sunu soyleyebılırsın hocam notum bekledıgımden cok dusuk geldı , acaba nerelerde yanlıslar yaptıgımı gorebılır mıyım. baska bır beklentın olmasın
126 Yorumla- +1 yıl
İyide tek cevabı olan sorular yani yorum sorusu falan değil. Hatta sorduğu sorular çıktı olarak var elimde hepsini kelimesi kelimesine onun istediği gibi yazdım kendisi vermişti o kağıdı
- +1 yıl
ya dedıgım gıbı , ıllakı vardır eksık olan bırsey ona gore , bak mesela soyle soylıyım , unıversıtede hocalar barız hataları kabul etmez. yanı butun soruyu dogru cozer sonucu bulursun. tıptatıp aynısını yaparsın tam ıstedıgı gıbı. ama grafıkte fıyat yerıne mktar yazmıssındır sasırıp. komple sıler gecer soruyu. tahmınımce sende farkında olmadan boyle barız bır hata yaptın. yoksa bır hocanın bır ogrencısıyle ne sorunu olabılır kı
- +1 yıl
Her kelimesi aynı eminim
- +1 yıl
belkıde yanlıs toplamıstır. olabılır boyle seyler. dedıgım gıbı hocam sadece nerelerde yanlıs yaptıgımı gormek ıstıyorum , cunku ben verdıgım sorulardan emınım , bu da demek oluyor kı ben bazı yanlısları dogru olarak bılıyorum , en azından yanlıslarımı gorup duzeltmem ıcın kagıdımı gorebılır mıyım de , boyle bır uslup kullanırsan , hocanında hosuna gıdecektır. daha ıyı olacaktır
- +1 yıl
Geçen dönem öyle konuştum ne kağıdımı gösterdi ne de tekrar baktı. Yanlış toplasa en fazla 10 puan farkeder 50 değil
- +1 yıl
o zaman yanlıs yapmıssın. gelecek sınavlarda calıs yanlıs yapma :D koca profesorun senın kıcı kırık kagıdınla ne ısı olabılır :D allahım ya
- +1 yıl
Sana kendimi kanıtlicak halim yok yanlış yapsam bilirim.
- +1 yıl
bı bok bıldıgın yok kusura bakmada almısın 40 ı otur ıste tembel :D
- +1 yıl
Allah aşkına yanlış yapsam sinir olmam heralde. Kelimesi kelimesine yazdım 3 sayfayi
- +1 yıl
ben senın sorununu su an cozdum :) bak bızım ıktısat tarıhı denen bır dersımız vardı. ınanılmaz bır ders hoca gelır 2 saat hıc durmadan konusur. cok nadır tahtaya konusurken bır kac kelıme yazar ama hıc durmadan anlatır gıder dı. sonra sınavı olurdu . ses kaydı alan mı dersın , o ses kayıtlarını espırılere kadar ezberleyıp yazan mı dersın hepsı var. ve hepsıde 20 30 cıvarı notlar alıyordu. sımdı dıceksın ee adamın soyledıklerını yazmıslar ıste neden 30 , ya zaten mesele orda , adam bırsey soruyor , kısı aklındakı butun bılgıyı alakalı alakasız kusuyor , tamam belkıde dogru cevapta o bılgı kusmugunun ıcınde ama ben boyle bır cevap ıstemıyorm ben sordugumun cevabını ıstıyorum net bır sekılde. bak bu benım dırek hocadan duydugum kelımelerdı. bunu duyduktan sonra hocadan okulum bıtene kadar 3 ders daha aldım ve hep aa ıle gectım. sadece ne soruyorsa ona cevap verıyordum. mılletın bır sayfa yazdıgı yere 3 4 cumle ıle cevap verıyordum. ve tam not alıyordum.
- +1 yıl
Sadece sorduğu şeyi yazdım ya niye anlamıyosun beni sorduğu şeylerin tek cevabı var zaten
- +1 yıl
3 sayfalık bır tek cevap gormedım hayatım boyunca :D bos konusma bence
- +1 yıl
Her soru bir sayfa 3 soru vardı klasik 3 sayfa. Hoca kendi sınavdan önce o soruların olduğu kağıdı verdi diyorum neyini anlamıyosun. Oluyo işte bizim bölüm böyle cahilsin bari belli etme
- +1 yıl
ya ablacım :D 40 almıssın ıste daha neyı zorluyorsun :D allah alah ulan sankı ben 40 aldım :(
- +1 yıl
40 değil 50 ayrıca ben almadım o verdi ayrıca eminim ben sınavımdan. Bu hocayı daha önce başkası için konuşurkende duydum not konusunu düşük vermiş falan kendi ağzıyla söyledi
- +1 yıl
ya arkadasım o verdı veya sen aldın :D 50 ıste daha ne aglıyorsun burda :D kaybol gıt
- +1 yıl
Ya defol git zaten sinirliyim bide seninle uğraşamıcam
- +1 yıl
ezberleyıp gırmekle olmıyor ıste , hocalar anlıyor bır sekılde senın aslında sadece ezberledıgını ve mantıgını kavramadıgını , kesın kesın soyluyorum , bılgı kusmussun adama , buda hocaların en sevmedıgı seydır. bunu yasayan onlarca arkadasım var , mesela hoca karl marksın sermaye ve kar oranları arasındakı ılıskıyı acıklayınız demıstır adam bır gırıyor karl markstan komunızme kadar ne bılıyorsa anlatıyor. halbukı adamın ıstedıgı tek bır cumle sermaye artarsa kar oranları azalma egılımı gosterır. sonra sen o kadar bılgı kırlılıgının ıcınde bu cumleyı soylesen dahı ancak 50 alıyorsun.
- +1 yıl
terpıyesızlık yapma. sizin gibi boş insanları nasıl da ayıklıyor ama hocalarımız :D hahaha
- +1 yıl
Ben mi kovuyım sen mi gidersin
- +1 yıl
barısalım mı :)
- +1 yıl
Barışmak isteyen yok
- +1 yıl
insanları affetmezsen mutlu olamazssın ama.)
- +1 yıl
Bana inanmayip saçma sapan konuşan birini affediceğime mutlu olmam daha iyi
- +1 yıl
mutlu olmamak hıcbır kosulda kabul edılebılır degıldır. bunu mutsuzlugu tecrube etmıs bır ınsan olarak soyluyorum.
- +1 yıl
Bende ettim yeterince merak etme
+1 yılEğer savunman sağlam ve arkasnda durduğun olay doğru ise git şikayet et tabi geleceğinizi nasıl insanlar belirliyor bu sistem türkiyenin durumundan daha kötü
116 Yorumla- +1 yıl
Ben eminim kağıdımdan sağlam yani
- +1 yıl
O zaman durduğun hata deniz
- +1 yıl
Diyosunda gene o bakıcak kağıda doğru verdim dicek
- +1 yıl
Bunları düşünerek söylediğin şeyi yapamassın
- +1 yıl
Bişeyin değişceğini bilsem yapıcam
- +1 yıl
Değişmiyceğini biliyorsan bunları düşünme ☺️
- +1 yıl
Emin değilim işte bişey değişmezse daha kötü olucak
- +1 yıl
Bende bu riski göze alma diyorum işte
- +1 yıl
Peki 😄
- +1 yıl
Aferin başarılar bu arada ☺️
- +1 yıl
Başarısı falan kalmadı okul bitti ama teşekkürler 😄
- +1 yıl
Ne kadar isyansın sende be😄
- +1 yıl
Evet öyleyimdir her yerde isyan ✌😄
- +1 yıl
Düzelirsin 😄
- +1 yıl
Düzelmek istemiyorum hayat biçimim 😄
- +1 yıl
Valla sen bilirsin deniz 😄
Eğitim & Kariyer konusunda 13b cevap paylaştı. İdare mahkemesinde dava aç. Sınav kağıdın yeniden okunur ancak işlemler 9 ayı bulur tamamı. Ayrıca hoca fazladan puan verdi ise onlara elveda demen gerekir.
12 Yorumla- +1 yıl
Fazladan vermiş gibi mi duruyo 😄 ben eminim kağıdımdan
+1 yılDene ama çok umutlanma.
Ayrıca seneye o adamdan ders alıyorsan, o dersi hiç alma başka biri verene kadar :D19 Yorumla- +1 yıl
Bu dönem sondu mezun oluyorum yani. Ama girilmeyen bir not var bu kadın vericek onuda
- +1 yıl
Son dönemse aslında ortalamanı çok etkilememesi lazım bir dersin.
Bence hiç uğraşma. İleride işin falan düşerse sıkıntı çıkarabilirler. Genelde bölüm hocaları birbirini korurlar.
Ortalaman 3 üzerinden 0,02, 0,09 arası oynuyorsa ugrastığına değmez - +1 yıl
Mezun olmam için ortalamamin 2 olması lazım şu an tam 2 ama o not daha dahil değil düşücek yani ve kredisi en yüksek dersim
- +1 yıl
Haa senin kredi derdin o yüzden. Valla hocanla konuş o zaman. Ofissine falan git ilk önce şikayet etmektense. Son çaren şikayet edip, kadğının kurul tarafından okunması olsun.
- +1 yıl
Bugün yeni girildi not bugün gidemedim yarın falan haftasonu yani gidemem şimdilik ama geçen dönemde aynısını yaptı konuşmaya gittim yanına bişeyler uydurdu göstermedi kağıdıda
- +1 yıl
Bu sefer mezuniyet durumundasın. Danışmanınla konuş. Bir ortak yol bulunmaya çalışılsın. Dediğim gibi kurula gitmek son çaren olsun çünkü kurulun seni geçireceğine dair %100 bir kanıt yok
- +1 yıl
Zaten danışman bu kadın
- +1 yıl
Sen nasıl bir cehenneme düştün böyle :D
- +1 yıl
Aynen çıldırcam 😄
+1 yılyanılma ihtimalin çok yüksek. ben bu anları çok yaşadım. 90 beklediğim sınavdan 40 almışım. itiraz ettim. hoca kağıdımı bir gösterdi ki, yüksek yüksek vermesine rağmen notum 40
11 Yorumla- +1 yıl
Öyle bişey yok eminim
- Eğitim & Kariyer konusunda 685 cevap paylaştı.
+1 yılHocayla kavga etme güzelce konuşmaya çalış bundan sonraki dönemde iyi geçin kavga edersen yine kaybedersin
12 Yorumla- +1 yıl
Bundan sonraki dönem yok mezun olucam bu dönem
- +1 yıl
Hmm bilemedim şimdi
- Eğitim & Kariyer konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılŞikayet etmek işe yaramıyor diye yüzüne sövdüm 2 senedir aynı dersi alıyorum bakalım bu gidişle bide dövecem belki o işe yarar
22 Yorumla- +1 yıl
Bende direk öldürsem mi acaba
- +1 yıl
O da bir fikir tabi
Şikayet et o sınavdan en yüksek puan almış kağatla en yüksek puan almış kapadı birde aeninkini karşılaştırırlar ve Hakkı'nı alırsın
111 Yorumla- +1 yıl
Emin misin
- +1 yıl
Bu hoca bölüm başkanı bide korkuyorum az
- +1 yıl
Ama açıklanmayan notum var onuda bu kadın vericek doğru vermezse mezun olamam
- +1 yıl
Haksız tabiki iki senedir aynı şeyi çekiyorum. Ama o bir şekilde sıyrılırsa
- +1 yıl
İyide yine kurulda bunlar olucak
- +1 yıl
Etmek istemesem sormazdim
+1 yılşikayet edersen iş mahkemeye kadar gider. baska bir üniversiteden uzman hoca kagıdı inceler. hakeditorsan notunu alırsında
o okul nasıl biter emin değilim12 Yorumla- +1 yıl
Evet işte sorun o alırım belki ama o kadar okul uzadıktan sonra bir anlamı kalmaz
- +1 yıl
sistem böyle üzgünüm ;)
Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı. :D :D
Sakın okulun bitmez.
Full kağıttan 65 verdi gıg ımı çıkaramadım :D18 Yorumla- +1 yıl
Benimde full işte sorun orda 😄 zaten ortalama sıkıntım olmasa fazla kasmam
- +1 yıl
Aradım hocayı önce normal konuştuk sonra sınav konusunu açıyodum tam benim işim var sonra ararım dedi anladı neden aradığımı
- +1 yıl
Hayır kadınla muhattap bile olmamaya çalışıyorum ama aramız iyi
- +1 yıl
Peki tesekkürler
+1 yılEmin olduğuna göre fikirlerinin arkasında dur ama her olasılığı gözden geçirdiğine emin ol önce
11 Yorumla- +1 yıl
Eminim
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana garezi mi var ki yapsın?
ezber demişsin hangi bölüm?17 Yorumla- +1 yıl
Yaptı işte geçen dönemde yaptı yalan söylüyorum gibi davranmayın. Paramedik okuyorum sorduğu sorular şu an sağlıkta uygulanan protokoller yani her yerde aynı olan cevaplar. Ki zaten sınavdan önce o sorduğu soruları çıktı şeklinde verdi bize
Cevap sahibi+1 yıltartıştınız mı ki?
yüksek okul mu bölümün?- +1 yıl
Hayır hiçbi tartışmamız yok olsa anlıcam. Evet yüksekokul ambulans bölümü işte
Cevap sahibi+1 yıltatlı dille konuş, yapıcı ol. düzeltir notu isterse eğer.
- +1 yıl
Geçen dönem çok tatlı bir şekilde konuştum olmaz dedi doğru notun dedi yani değiştirmiyo
Cevap sahibi+1 yıldevlet mi özel mi?
- +1 yıl
Devlet
Dava aç ama uzun sürer emin ol zaten birçok akademisyenin egosu tavan durumda benimde bölüm birinciliği 5 puanla yanmıştı hoca sayesinde ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDilekçe ver sınav kağıdının kurul tarafından okunmasını iste
11 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle düşünüyorum
- Eğitim & Kariyer konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılDekanlığa dilekçe verebilirsin, hak ettiysen uğraşamaz.
10 Yorumla
+1 yılAynisi hatta daha beteri basima geldi bide gorunce selam vermemi bekliyo yuzsuz pislik
11 Yorumla- +1 yıl
Haaa ama okul bitince yapacagimi biliyorum ben
+1 yılBildiğim kadarıyla üniversite de bağımsız bir kurul yok denetleyen
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 569 cevap paylaştı. Sen 50 almisindir. hoca niye napsin
27 Yorumla- +1 yıl
Yalan mı söylicem arkadaşım ya 3 sayfa ezber şeyi kelimesi kelimesine yazdım diğer sorulardan 2 yanlışım var sadece ve o sorular 2 puan
- +1 yıl
arkadaşım değil kardeşim kadın yani
- +1 yıl
Arkadaşım demedim hep ks nin sansürleri
- +1 yıl
Hayır ya normal bir hoca 😄 küfür ettimde site sansürledi
- +1 yıl
ulan yorumları okurken beynım yandı ne güzel bir sansür sistemiymiş bu hahah sesli güldüm :)
sana takmış olabilir, şekercik. arkadaşlarını da yanına al konuşmaya git
10 Yorumla
+1 yılBir halta yaramıyor o şikayetler ama dene şansını
23 Yorumla- +1 yıl
Yaramıyosa boşuna aramı kötü etmek istemiyorum ya çünkü diğer notta onun elinde
- +1 yıl
Hic girme o işlere, takmasın sana
- +1 yıl
Of ya ama banada yazık
+1 yılSınav klasik mi oluyo test mi
15 Yorumla- +1 yıl
Klasikti ama yorum sorusu falan değil hepsi ezber yani tek bir cevabı vardı eminim hepsinden
- +1 yıl
Allahallah bilemedm kanka kanka sen hemşirelik okuyodun değil mi
- +1 yıl
Paramedik okuyorum kanka
- +1 yıl
paramedık dedınde gıdıp warface oynuyum paramedıc olayım senın ıcın :D
- +1 yıl
@autothentication hahah 😄
+1 yılPandemi döneminde bizim uygulamamız yok , uygulamadan bırakmadığı için kasıtlı olarak devamsızlıktan bırakıyor ve vize notum olmasina rağmen girmemisim gibi gösteriyor ne yapabilirim ben şikayet etsem olumlu sonuç alır mıyım?
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 5,5b cevap paylaştı. Kusura bakmada çok çalıştın mi? Hep sitedeydin
213 Yorumla- +1 yıl
Ezberdi zaten ezberim çok iyidir
- +1 yıl
Baktırmadi geçen dönemde aynısı olmuştu
- +1 yıl
Baktırmıyo
- +1 yıl
Büte kalmıyorum bide büyük ihtimal sorun o yani yükseltme gibi bir durumum yok
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Bende sabahtan beri sövüyorum
- +1 yıl
Bilmiyorum işte
etme sadece hocana söyle beraber inceleyin..
18 Yorumla- +1 yıl
Göstermiyor kağıdımı
- +1 yıl
Adam değil kadın
- +1 yıl
Hahah saçmalama 😄
- +1 yıl
Öyle şeylerle değiştiricek biri değil inatçı
Gidip kağıdını görmek istediğini söyle.
13 Yorumla- +1 yıl
Geçen dönemde aynısını yaptı. Gittim konuşmaya göstermedi kağıdı
- +1 yıl
Valla göstermiyo ya napıcağımı şaşırdım artık
- Eğitim & Kariyer konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılİtiraz etme halkı olmalı
13 Yorumla- +1 yıl
Hak var tabide bir sonuç çıkar mı
- +1 yıl
Gider derslerde sana kötü veremez korkma itiraz et bence.
- +1 yıl
Peki tesekkürler
Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Alayı şerefsiz bu hocalarin
11 Yorumla- +1 yıl
Hepsi değil ama bide bizim bölüm başkanı bu hoca
+1 yılKimi kime şikayet ediyosun ya :D
14 Yorumla- +1 yıl
Öğrenci işlerine gidip şikayet için başvuru yapıyosun sonra başka bir kurul sınav kağıdını değerlendiriyo öyle biliyorum yani
- +1 yıl
Tamam gene kendileri değerlendiriyor :D
- +1 yıl
İçim karardı şu an 😄
- +1 yıl
Sen gene dene şansını :D
+1 yılsınav test miydi klasik miydi?
118 Yorumla- +1 yıl
Klasik ama tek cevabı olan sorular yani yorum payı yok
- +1 yıl
eminsen itiraz et. hakkını sonuna kadar kullan ama sonra aşamalarda hocanın tavrı ne olur bilmiyorum
- +1 yıl
Eminim tabiki alcağım notun nerdeyse yarısını vermiş. İşte o tavrı merak ediyorum bende diğer sınavımda onun elinde düşük verir diye korkuyorum
- +1 yıl
denetim diye bir şey olmadığı için adamlar rahat davranıyor. 2 cümle yazıyorsun 80 veriyor 2 sayfa dolduruyorsun 10 veriyor :D
- +1 yıl
Hiç sorma ya 3 sayfa yazı yazdım kolum koptu sınavda hareketlere bak 😄
- +1 yıl
üniv hayatımın ikinci sınavında uzun yazmaktan vazgeçtim. kısa kısa yazdım hep :D
- +1 yıl
Kısa yazsaydim eksik cevap yazmış olucaktim o zaman gerçekten 50 yi hakedicektim ama 😄
- +1 yıl
ama şöyle bir şey de var.. senin 5 puan olarak değer verdiğin ayrıntıya hoca 50 puan olarak değerlendirebilir :) ?
- +1 yıl
Öyle bişey yok herseyi yazdım kelimesi kelimesine 😄
- +1 yıl
''en az 95 beklediğim sınav'' dediğine göre her şeyi kelimesi kelimesine yazmamışsın :)
- +1 yıl
Hayır 3 tane klasik soru vardı 10 tane falan test tarzıydi klasik soruları kelimesi kelimesine yazdım birer sayfa diğerlerinden iki yanlışım var onu biliyorum hoca o sorular 2 puan demişti 😄
- +1 yıl
söz konusu klasik ise itiraz her zaman risktir dediğim gibi... senin 5 puan gördüğünü o 50 görüyordur ve işin o kısmına da kimse karışamaz bildiğim kadarıyla
- +1 yıl
haklı olduğuna gerçekten inanıyor ve kanıtlayabileceksen itiraz et. kabul edilmese idare mahkemesi o da olmasa danıştay :D
- +1 yıl
İşte onun gördüğü bişey değil test gibi tek cevabı olan sorular madde madde gibi ve şu an ambulanslarda uygulanan protokoller yani her yerde aynı cevap var
- +1 yıl
itiraz et o zaman bakalım ne olacak :))
- +1 yıl
Bakıcam artık duruma 😄
- +1 yıl
bölüm ne?
- +1 yıl
Paramedik
Senin gibi binlerce öğrenci var :D
11 Yorumla- +1 yıl
Ama Şu an en kötü benim durumum
Deneme bir işe yaramıyor
13 Yorumla- +1 yıl
hocayıda sınıfca şikayet ettik bısı olmadı 120 kısılık sınıftan sadece 1 kısı gectı ve o geçen kısı de hocayı sıkayet ettı 1. dönem derse gırıyodu 2. döneme gırmmesın dıye sıkayet ettık yıne basımızda bu sefer bıze takıntılı olarak lanet olası hocalar hadi çalısmasak etmesek ama 120 kısıden 1 kısı gecıyosa bu sorun bızde degıl gecen kısıde ben hocayı dınlerek gecmedım kendı emegımle gectım dıyor
- +1 yıl
Çok güzel moral verdin
+1 yılHiçbir işe yaramıyor bence şikayet etmek.
10 Yorumlayaramaz. zorlama. suyuna git
10 Yorumla
+1 yılsanırım tekrar kağıdını okutturabilirsin
15 Yorumla- +1 yıl
Benim hocam okumaz zaten okudum ki verdim diyo
- +1 yıl
dekana kadar çık
önce bölüm başkanına - +1 yıl
Bölüm başkanı bu hoca
- +1 yıl
o zaman dekan
- +1 yıl
Olabilr
- Eğitim & Kariyer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBende 50 alamadığım için üzülüyordum:(
Hayat.13 Yorumla- +1 yıl
Ben 50 alırsam öyle mezun olamam
- +1 yıl
Ancak şikayet edersen, şikayet ettiğini bilip seni gıcıklık olsun diye süründürebilir de yani... ona göre.
- +1 yıl
İşte korkum o
Gizli Üye(30-35)+1 yılHic bulaşma bence
12 Yorumla- +1 yıl
Bulaşma diyosunda onun yüzünden mezun olamama ihtimalim var
Cevap sahibi+1 yılO zaman hakkini ara
Alamazsin
11 Yorumla- +1 yıl
Peki
+1 yılVar öyleleri. Maalesef bir şey yapamıyoruz
10 Yorumla
+1 yılHakkını yerse gelir burnundan. :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKime şikayet edicen
14 Yorumla- +1 yıl
Öğrenci işlerine gidip şikayet için başvuru yapıyosun o şekilde
Cevap sahibi+1 yılÜniversitede hoca ne derse o olur, hoca seni geçiştirmiş, öğrenci işleri on kat daha geçiştirir.
- +1 yıl
Çok güzel moral verdin
Cevap sahibi+1 yılben boşuna uğraşma diye söylüyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi yapmış hakediyosun
06 Yorumla- +1 yıl
Kim bilir ne kuyruk acın var benden laf sokmaya çalışıyosun 😄
Cevap sahibi+1 yılacım yok seni seviyorum
- +1 yıl
Sen kimsin ya
Cevap sahibi+1 yılbir önemi yok konuştuklarından biriyim
- +1 yıl
Söyle
Cevap sahibi+1 yıliyi geceler
+1 yılzor gibi
10 Yorumla
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar