Sizce Türkiye yaşanılabilir bir ülke mi?

Görüş
8Görüş
Aklıma hep şu çocukları duymasındaki Haluk geliyor bu ülkede yaşanmaz sözüne ne dedi
Yazık valla yazık böyle düşünenlere
Türkiye’de yaşanmaz diyene çok yazık
Parası olan yaşar.
ya da dövizi olan yaşar..
Hiç sanmıyorum, nerden tutarsan tut elde kalan bir ülke.
Ekonomi süper yaşanır üstünede tatil yapılır ohhh ne güzel
Evet yaşanır ve ekonomi kötü diyenler kendini asgeri ücreti razı gören kişilerde kendini geliştirmeyen kişiler hadi bakalım bir işin gerçekten ustası ol o zaman ne kadar veriyorlar ücret
İster çöplük olsun batsın yinede yaşanır sonuçta Vatan toprağımız ve bu ülke için milyonlarca şehidimiz oldu ve hala olmaya devam ediyor Türkiye’yi beğenmeyip eleştirenler vatan haininden farksızdır bence..
Her ülke güzeldir. Bir ülkeyi yaşanılmaz hale getirenler yine o ülkenin insanlarıdır. Bir ülkeyi eleştirenler ayrıca vatan haini olmuyor. Gidin bir beyin tomografisini çektirin.
Evet ekonomik olarak yaşanması zor bir ülke ama eleştirme konusunu anlayamıyorsunuz ekonomiyi yönetimi eleştirenlerden bahsetmiyorum okuduğunuzu anlama ve düşünme sorununuz var sanırım Size sizin gibi cevap vermem olgunum ve benden büyüksünüz ayrıca ben gayet sağlıklıyım. Yoruma karşılık vermezseniz sevinirim aradaki saygı bozulmamış olur. Saygılar..
Paran varsa evet
Hayır asla değil
Diyebiliriz.
Hayır
hayır tabi ki
En İyi Görüşler